Reclamă

Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021

Youn Yuh-jung are 73 de ani, iar cariera sa se află în plină ascensiune. Ea a impresioant cu rolul din drama lui Lee Isaac Chung, Minari, iar acum culege roadele muncii sale. Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021, iar șansele ei sunt foarte mari.

Publicat: 18 aprilie 2021, 7:00 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:49

După ce a primit premiu la SAG Awards și la BAFTA, acum actrița se confruntă cu noi așteptări din partea publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021

„Nu mă așteptam ca filmul să capteze atât de multă atenție din partea publicului sau a criticilor. Încă nu mi se pare real”, spune Youn pentru publicația Variety din casa ei din Coreea de Sud. Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021.

Despre ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2021, care va avea loc pe data de 25 aprilie, actrița spune că nu lasă presiunea să pună stăpânire pe ea.

Simt că concurez la olimpiadă. Dar, într-adevăr, nu sunt la fel de ambițiosă. Am încetinit în carieră și am ales orice vreau să fac, așa că sunt foarte mulțumită, foarte mulțumită de bătrânețea mea.

– Youn Yuh-jung

Cum a ajuns Youn Yuh-jung să facă parte din producția Minari

Reclamă

Scriitorul Lee Isaac Chung a fost cel care a scos-o pe Youn din zona sa de confort. Aceasta i-a fost prezentată prin intermediul unui prieten, iar Youn spune că își amintește cu drag despre el. Era un om sincer și autentic. În timpul primei lor conversații despre proiectul Minari, care s-a purtat în limba engelză, ea a fost impresionată de cunoștințele sale despre cinematografia coreeană și a fost atrasă de căldura lui.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Există o mulțime de povești despre imigranți. Punctul de vedere al lui Isaac a fost la un alt nivel pentru mine. Vedem imigranții ca persoane care suferă, sau sunt discriminate în America, dar Minari nu este doar despre asta. Este ca un pod între Coreea și America. Frumusețea acestui film constă în faptul că vedem cum oamenii învață să trăiască atât în poporul american, cât și cu cel coreean.

– Youn Yuh-jung

Youn nu a ezitat să facă parte din proiect. Atunci când s-a mutat în Tulsa, Oklahoma, ea a spus că acest lucru nu se putea întâmpla niciodată în Coreea. Acum, datorită implicării sale, Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021.

Interpretarea ei pentru Soonja nu a fost inspirată numai de bunica coreeană a lui Chung, ci și din experiența pe care Youn a trăit-o ca mamă singură. În timpul căsniciei sale de scurtă durată cu cântărețul coreean Jo Young-nam, cuplul s-a stabilit lângă o biserică baptistă din Sankt Petersburg, Florida, unde Youn a născut și a crescut doi fii.

Atunci nu m-am gândit dacă este un lucru bun sau rău. Am făcut-o pentru a supraviețui.

– Youn Yuh-jung

Ce părere are Youn Yuh-jung despre producția Minari

Întrebat despre dinamica ei cu Alan S. Kim, care îl interpretează pe iubitul nepot al lui Soonja, David, Youn spune că acesta a absorbit imediat direcția lui Chung de a fi el însuși, un băiat coreean-american căruia nu-i place bunica lui coreeană.

Alan are 7 ani, așa că nu m-am putut descurca cu el – asta a fost treaba lui Isaac.

– Youn Yuh-jung

Youn a văzut Minari pentru prima dată integral la Sundance, anul trecut, unde a fost „șocată” când a văzut oamenii plângând în public. Actrița spune că a fost dificil să-și urmărească propria lucrare fără să critice fiecare scenă. Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021, iar reacțiile publicului au ajuns să o copleșească.

De-a lungul carierei sale de 50 de ani, Youn spune că există o întrebare care încă o ține treptată noaptea. „Cum îmi voi îndeplini misiunea?”. Acum, actrița este extrem de mulțumită de alegerile pe care le-a făcut. Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021, iar șansele ei sunt foarte mari să câștige un premiu.

Premiile Oscar 2021 se vor desfășura în condiții speciale

Ceremonia Premiilor Oscar 2021 se va desfășura în condiții speciale. Evenimentul va avea loc pe data de 25 aprilie 2021. De obicei, gala Oscar se desfășura în luna februarie. Din cauza restricțiilor impus de pandemie, anul acesta gala a fost amânată pentru luna aprilie.

De asemenea, actorii nominalizați la Oscar și invitații lor, spun organizatorii că fac parte din categoria lucrătorilor esențiali și pot participa fizic la ceremonie. Producătorii susțin că ceremonia este organizată asemenea unui film. Actorii nominalizați și invitații lor vor respecta protocolul care se impune la filmări de când a început pandemia de coronavirus.

În funcție de țara din care vin, cei care participă la ceremonia Premiilor Oscar 2021 sunt următoarele: 20 aprilie este data maximă de prezentare pentru cei din țară, dar și pentru cei care vin din zone cu risc mic de infectare. 17 aprilie este data de sosire pentru cei care vin din țări carantinate sau cu risc mare de infectare.

Youn Yuh-jung e nominalizată la Premiile Oscar 2021 la categoria cea mai bună actriță alături de Viola Davis, Andra Day, Vanessa Kirby, Frances McDormand și Carey Mulligan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×