Reclamă

Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros

Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru pe care vrei să-l auzi este că persoana căreia i-ai acordat toată atenția este „persoana greșită”. Totuși, pe 3 aprilie 2023, în timpul sextilului lunar al lui Uranus, poi descoperi că te duci într-o situație care în mod clar nu este menită să fie. Deoarece te vi simți foarte liberă și dezinhibată în această zi, este posibil să nu asculți acel dialog interior. Acela care spune că ceva nu este în regulă și că ar fi mai bine să NU faci anumite lucruri. 3 zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023.

Publicat: 2 aprilie 2023, 7:48

Uranus este asociat cu intuiția și perspicacitatea, iar acest tranzit poate spori capacitatea de a folosi îndrumarea interioară și de a avea încredere în instincte. Te putem simți mai în acord cu intuiția ta și ai un sentiment mai mare de claritate și direcție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În același timp, totuși, te poți simți mai puțin încrezătoare. Acest tip de imprevizibilitate emoțională de obicei conduce la decizii pripite și la planuri prost executate.

Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023

Deoarece acest tranzit inspiră și creativitate, s-ar putea să ajungi să „încerci ceva nou” din dorința de a atrage mai mult persoana iubită sau de a o seduce. Aici lucrurile merg prost.

Vei rămâne blocată în fantezia de succes romantic și s-ar putea să ajungi să urmezi vise care nu se pot împlini. Iar pentru trei semne zodiacale, asta înseamnă respingere probabilă. Ai mai multă încredere în visele tale.

Pe 3 aprilie 2023, trei semne zodiacale sunt îndrăgostite de persoana greșită, scrie yourtango.com.

Reclamă

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Când Luna este Uranus sextil, creează o oportunitate pentru spontaneitate, inovație și individualitate. Ca semn de foc, tu ești în mod natural atrasă de noi experiențe și provocări. Acest aspect poate amplifica aceste tendințe.

Acest lucru ar putea, de asemenea, să adauge dorința de a risca lucruri care ar putea să nu fie neapărat realiste sau posibile. În dragoste, s-ar putea să vezi pe cineva pe care, în mintea ta, îl crezi a fi perfect. Și, pentru că ești atât de dispusă să-ți asumi riscuri, s-ar putea să ajungi doar să „meriți asta”.

Reclamă

Situația în sine poate fi imprevizibilă, dar poate reușești să o controlezi în timpul acestui tranzit. S-ar putea să ajungi să te arunci asupra acestei persoane doar pentru a afla că „pur și simplu nu e pentru tine”.

Leu (23 iulie – 22 august)

Luna stăpânește emoțiile, iar când este în conexiune cu Uranus, pot exista schimbări bruște și neașteptate în ceea ce simți. S-ar putea să te simțiți neliniștită sau anxioasă uneori, dar și entuziasmată și energizată de posibilitățile viitoare.

În fața ta, vezi o oportunitate de a iubi pe cineva. În mintea ta simți că nu poate fi un lucru rău, așa că, pur și simplu te vei năpusti. Luna sextil Uranus poate aduce un sentiment de entuziasm și imprevizibilitate, ceea ce poate fi atât exaltant, dar și provocator.

Acest aspect te poate ajuta să te eliberezi de orice limitări și să atingi noi culmi ale expresiei de sine și creativității. Dar Uranus este complicat. Te poate arunca de pe calea cea bună, făcându-te să crezi că persoana pe care o vrei este interesată de tine. Poate că vrea să te cunoască, dar așa cum stau lucrurile, nu pare nimic promițător în materie de relație de durată.

Ai aici și o listă cu zodii a căror inimă e greu de cucerit.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna sextil Uranus încurajează individualitatea și independența, care sunt valori la care ții foarte mult. S-ar putea că vrei să te eliberezi de orice limitări sau constrângeri. Te simți neînfricată în această zi, deși poate fi în zadar.

S-ar putea să observi că acționezi mai degrabă din anxietate decât din curaj atunci când te apropii de acea persoană asupra căreia ai îndreptat ochii și inima. Simți că ai atât de multe de oferit și faci tot ce poți.

Totuși, tu ești cea care face toate încercările. Vei observa că persoana pe care crezi că o iubești nu depune prea mult efort în nimic. Nici măcar să te cunoască. El este în mod clar persoana nepotrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×