Reclamă

Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros

Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru pe care vrei să-l auzi este că persoana căreia i-ai acordat toată atenția este „persoana greșită”. Totuși, pe 3 aprilie 2023, în timpul sextilului lunar al lui Uranus, poi descoperi că te duci într-o situație care în mod clar nu este menită să fie. Deoarece te vi simți foarte liberă și dezinhibată în această zi, este posibil să nu asculți acel dialog interior. Acela care spune că ceva nu este în regulă și că ar fi mai bine să NU faci anumite lucruri. 3 zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023.

Publicat: 2 aprilie 2023, 7:48

Uranus este asociat cu intuiția și perspicacitatea, iar acest tranzit poate spori capacitatea de a folosi îndrumarea interioară și de a avea încredere în instincte. Te putem simți mai în acord cu intuiția ta și ai un sentiment mai mare de claritate și direcție.

În același timp, totuși, te poți simți mai puțin încrezătoare. Acest tip de imprevizibilitate emoțională de obicei conduce la decizii pripite și la planuri prost executate.

Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023

Deoarece acest tranzit inspiră și creativitate, s-ar putea să ajungi să „încerci ceva nou” din dorința de a atrage mai mult persoana iubită sau de a o seduce. Aici lucrurile merg prost.

Vei rămâne blocată în fantezia de succes romantic și s-ar putea să ajungi să urmezi vise care nu se pot împlini. Iar pentru trei semne zodiacale, asta înseamnă respingere probabilă. Ai mai multă încredere în visele tale.

Pe 3 aprilie 2023, trei semne zodiacale sunt îndrăgostite de persoana greșită, scrie yourtango.com.

Reclamă

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Când Luna este Uranus sextil, creează o oportunitate pentru spontaneitate, inovație și individualitate. Ca semn de foc, tu ești în mod natural atrasă de noi experiențe și provocări. Acest aspect poate amplifica aceste tendințe.

Acest lucru ar putea, de asemenea, să adauge dorința de a risca lucruri care ar putea să nu fie neapărat realiste sau posibile. În dragoste, s-ar putea să vezi pe cineva pe care, în mintea ta, îl crezi a fi perfect. Și, pentru că ești atât de dispusă să-ți asumi riscuri, s-ar putea să ajungi doar să „meriți asta”.

Reclamă

Situația în sine poate fi imprevizibilă, dar poate reușești să o controlezi în timpul acestui tranzit. S-ar putea să ajungi să te arunci asupra acestei persoane doar pentru a afla că „pur și simplu nu e pentru tine”.

Leu (23 iulie – 22 august)

Luna stăpânește emoțiile, iar când este în conexiune cu Uranus, pot exista schimbări bruște și neașteptate în ceea ce simți. S-ar putea să te simțiți neliniștită sau anxioasă uneori, dar și entuziasmată și energizată de posibilitățile viitoare.

În fața ta, vezi o oportunitate de a iubi pe cineva. În mintea ta simți că nu poate fi un lucru rău, așa că, pur și simplu te vei năpusti. Luna sextil Uranus poate aduce un sentiment de entuziasm și imprevizibilitate, ceea ce poate fi atât exaltant, dar și provocator.

Acest aspect te poate ajuta să te eliberezi de orice limitări și să atingi noi culmi ale expresiei de sine și creativității. Dar Uranus este complicat. Te poate arunca de pe calea cea bună, făcându-te să crezi că persoana pe care o vrei este interesată de tine. Poate că vrea să te cunoască, dar așa cum stau lucrurile, nu pare nimic promițător în materie de relație de durată.

Ai aici și o listă cu zodii a căror inimă e greu de cucerit.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna sextil Uranus încurajează individualitatea și independența, care sunt valori la care ții foarte mult. S-ar putea că vrei să te eliberezi de orice limitări sau constrângeri. Te simți neînfricată în această zi, deși poate fi în zadar.

S-ar putea să observi că acționezi mai degrabă din anxietate decât din curaj atunci când te apropii de acea persoană asupra căreia ai îndreptat ochii și inima. Simți că ai atât de multe de oferit și faci tot ce poți.

Totuși, tu ești cea care face toate încercările. Vei observa că persoana pe care crezi că o iubești nu depune prea mult efort în nimic. Nici măcar să te cunoască. El este în mod clar persoana nepotrivită pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×