Reclamă

Zodii care se vor despărți pe 18 februarie 2022 de persoana iubită. Nativii care au probleme în dragoste

Cei mai mulți oameni se întreabă cum specialiștii în astrologie știu că unii nativi se vor despărți de persoana iubită. Ei bine, astrele ne prezic viitorul. Se pare că pe data de 18 februarie 2022 sunt zodii care se vor despărți de persoana iubită.

Publicat: 17 februarie 2022, 8:44

Pe data de 15 februarie 2022, tranzitul Lunii în Saturn a avut loc în timpul unei eclipse și a Lunii pline în Leu. Dacă ești născută în zodia Leu, Balanță sau Pești, astrele spun că acest lucru îți va afecta cel mai mult viața amoroasă. De cele mai multe ori, cei pasionați de astrologie se tem doar când aud termenii Saturn în opoziție cu Luna. De ce?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se vor despărți pe 18 februarie 2022 de persoana iubită

Pentru că Saturn nu aduce nimic bun în relația de cuplu. Acesta îndepărtează ceea ce oamenii nu apreciază sau nu prețuiesc. Și, de cele mai multe ori, când Saturn este în opoziție cu orice Planetă, acesta face ca persoana mai slabă dintr-un cuplu să plece și relația să se destrame.

Așadar, dacă viața ta amoroasă s-a clătinat de ceva vreme și știi cine este principalul vinovat, probabil că poți presupune că în timpul Lunii în opoziție cu Saturn, acele ultime fărâme ale relației se vor risipi și totul se va destrăma în cele din urmă. Un lucru e clar. Leii, Balanțele și Peștii sunt zodii care se vor despărți pe 18 februarie 2022 de persoana iubită.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ești atât de plină de mândrie. Nu poți recunoaște ce se întâmplă chiar în fața ochilor tăi când vine vorba de relația ta de dragoste. Ți s-a spus și ai fost avertizată de partenerul tău. Te-au implorat de ani de zile să încerci să-ți lași sentimentele deoparte, astfel încât să poți simți cu adevărat sentimentele altcuiva, scrie yourtango.com.

Reclamă

Aceasta este principala problemă în relația ta de cuplu. Te gândești doar la tine. De asemenea, crezi că este suficient pentru că tu crezi ești foarte iubitoare, dar o faci numai în condițiile tale. Partenerul tău și-ar fi dorit ca vocea să-i fie auzită, dar tu l-ai ignorat. Opoziția Lunii cu Saturn duce aceste lucruri până la capăt. Asta îți dorești cu adevărat? Sau ai putea să te gândești să fii corectă data viitoare?

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Opoziția Lunii cu Saturn te va face să fii atât de confuză încât vei ajunge să iei o decizie greșită pe baza informațiilor pe care le ai. Ai grijă însă, acestea sunt incomplete.

Reclamă

Te afli în continuare în relațiae ca și cum ar fi prima zi, dar nu ai stabilite reguli. Crezi că planul tău este singura modalitate de a duce mai departe această relație. Ai uitat însă că oamenii evoluează continuu și au nevoie de alte lucruri de la o zi la alta.

Dacă ai păstrat secrete față de iubitul tău, te poți aștepta ca acest lucru să devină un argument monumental care îl va face să plece de lângă tine. Da, îți iubești intimitatea, dar ai închis ușile singurei persoane care te iubește din cauza acelei dorințe de a păstra totul pentru tine. Opoziția Lunii cu Saturn va face ca iubitul tău să te vadă așa cum ești cu adevărat. O persoană închisă, care nu are intenția de a-și deschide sufletul. Ești pe lista cu zodii care se vor despărți pe 18 februarie 2022 de persoana iubită.

Pești (19 februarie – 10 martie)

Acest tranzit la Lunii în opoziție cu Saturn te va duce pe un teren unde nu te vei simți deloc confortabilă. Propriile reguli vor ajunge să te sufoce chiar și pe tine. Ești zodie de apă și sunt cu siguranță ești foarte greu de înțeles. Deși ești iubitoare, încerci pe cât de mult poți să fii rezervată cu privire la viața personală.

Ai crezut că toată această relație de dragoste este pentru tine. La urma urmei, ești o persoană căreia nu-i place să fie singură. Cu toate acestea, ai ales cu înțelepciune când te-ai decis să pornești la drum alături de partenerul actual? Se pare că nu, iar acum relația voastră stă pe un butoi cu pulbere.

În timpul opoziției Lunii cu Saturn te vei simți insultată de partenerul de cuplu și de aici se va isca un mare scandal. Și el a ales greșit, iar acesta este începutul sfârșitului relației voastre. Din păcate, în timpul opoziției Lunii cu Saturn, și tu te afli pe lista cu zodii care se vor despărți pe 18 februarie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×