Reclamă

Zodii care suferă dezamăgiri în dragoste. Trei nativi care sunt părăsiți în ziua de 30 aprilie 2023

Astrele spun că există trei zodii care suferă dezamăgiri în dragoste. Acești trei nativi au parte de multe momente dureroase. Astrele spun că zodiile nu trebuie să-și piardă speranța în dragostea adevărat. Cei trei nativi care vor fi părăsiți în ziua de 30 aprilie 2023 vor reuși cumva să-și găsească marea iubire.

Publicat: 29 aprilie 2023, 6:52

Venus, este planeta care are cea mai mare influență asupra nativilor din zodiac când vine vorba de planul amoros. Cu toate acestea, energia venită de la această planetă în ziua de 30 aprilie 2023 este una slabă. Unele femei din zodiac vor descoperi că relația lor cu partenerul de cuplu a ajuns la sfârșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care suferă dezamăgiri în dragoste

Cei trei nativi care suferă dezamăgiri în dragoste trec prin multe momente dificile. Astrele spun că aceste zodii trebuie să lucreze mult în viitor pentru a trece peste aceste momente dificile. Este o perioadă cu multe suișuri și coborâșuri.

Zodiile trebuie să iasă puțin din zona de confort pentru a vindeca rănile provocate de aceste povești de dragoste eșuate. Astrele spun că vor fi multe etape grele pe care zodiile le vor avea de trecut. Planeta Venus, va încerca să le fi alături nativilor.

Gemeni

Gemenii se numără și ei printre cele trei zodii care suferă dezamăgiri în dragoste. Gemenii sunt zodii de aer care se îndrăgostesc greu, dar care iubesc întotdeauna cu tot sufletu. Este dificil pentru acești nativi să iasă din zona lor de confort și este foarte dificil să înțeleagă fapul că încrederea ți-a fost trădată. Astrele spun că acești nativi s-ar putea să afle detalii mai puțin plăcute despre fostul partener de cuplu.

Reclamă

Acest lucru va aduce multe tensiuni între Gemeni și foștii parteneri, iar lucrurile nu se vor rezolva între ei cu ușurință. Gemenii trebuie să învețe să lase trecutul în spate și să depășească momentele dificile. Este o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, iar Gemenii ar trebui să se concentreze asupra acestui aspect în această perioadă.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului nu scapă nici ei de probleme. Astrele spun că este o perioadă agitată pentru acești nativi.

Reclamă

Pentru tine dezamăgirea pe plan personal vine după multe bătălii interioare. Simțeai de mult că relația nu se îndreaptă în direcția în care trebuie, dar cumva ai sperat că lucrurile se vor rezolva. Mai ai multe lucruri de rezolvat.

În această perioadă a despărțirii de partener ar trebui să te concentrezi mai mult asupra ta și să te pui mai des pe primul loc. Vei vedea că dragostea adevărată se va întoarce chiar ea în viața ta. Nu trebuie să-ți pierzi speranța atât de ușor. Ai încredere în tine, iar iubirea te va surprinde mai repede decât crezi.

Pești

Nativii din zodia Peștilor suferă și ei dezamăgiri pe plan amoros. Astrele spun că pentru acești nativi este o perioadă dificilă. Se pare că partenerul de cuplu ți-a fost infidel, iar tu nu mai poți trece peste acest lucru. Încearcă să nu lași această trădare să te pună la punct.

Vei vedea că lucrurile se vor rezolva cu bine. Fii răbdătoare și ai mai multă încredere în tine. Pas cu pas vei reuși să redescoperi că dragostea adevărată există cu adevărat și te așteaptă, spune YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×