Reclamă

Zodii care vor avea o zi grea pe 9 februarie 2022. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Ziua va începe cu Luna în Taur și va continua cu conjuncția în Marte. Nativii zodiacului vor experimenta sentimente de gelozie, nervozitate, invidie. Sunt trei zodii care vor avea o zi grea pe data de 9 februarie 2022. Acestea sunt gata să cedeze sentimentelor copleșitoare, iar astrele spun că nu le vor face față prea ușor.

Publicat: 8 februarie 2022, 6:31

Luna în Taur rezonează cu adevărat cu Berbecul, Leul și Scorpionul. Tot ea va ajuta acești nativi să își dea seama cum să își gestioneze mai bine emoțiile. Singurul ei scop este să scoată la iveală ceea ce zodiile au ținut ascuns multă vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care vor avea o zi grea pe 9 februarie 2022

Alături de Luna în Taur, Marte și Venus vor fi aproape pentru a-i ghida pe nativii care vor întâmpina probleme în perioada următoare. Astrele spun că aceste zodii vor avea o zi grea pe 9 februarie 2022 și se vor simți ușor debusolați. Pe de altă parte, există și vești bune, căci Luna în conjuncție cu cele două planete vor aduce noroc și pace, spune YourTango.com.

Aceste planete se află la doare câteva grade una de cealaltă în Taur, lucru care îi va face pe nativi să fie în imposibilitate de a-și afla sentimentele reale. Această zi devină din ce în ce mai dificilă, iar găsirea unor răspunsuri pare o misiune imposibilă.

Se vor produce schimbări la nivel structural, dar lucrurile nu vor rămâne așa pentru totdeauna.

E foarte important să îți dai seama atunci când trebuie să renunți la ceea ce te face nefericită și să readuci în prim-plan sentimente mai bune.

Reclamă

3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Vei crede că fericirea este doar pentru restul lumii, însă trebuie să privești imaginea în ansamblu. Chiar dacă te numeri printre aceste zodii care vor avea o zi grea pe 9 februarie 2022, încearcă să nu-ți perzi controlul. Starea de neliniște pe care o simți astăzi este trecătoare.

Ziua va trece și tu îți vei plânge în continuare de milă. Vei fi geloasă pe anumite persoane, te vei îndoi de altele și în general vei căuta câte un defect în fiecare apropiat care va încerca să-ți sară în ajutor. Vor exista atât de puține elemente pozitive, încât cu greu le vei observa.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te numeri printre cele trei zodii care vor avea o zi grea pe 9 februarie 2022. Vei încerca să-i faci pe ceilalți să creadă că nu-ți pasă, că ești indiferentă. Nimic mai neadevărat, asta pentru că ești o persoană extrem de geloasă. Vei simți acest lucru toată săptămâna, însă fără un motiv real.

Cu alte cuvinte, vei lăsa acea parte a creierului tău să-ți controleze toate reacțiile în fața celor din jur. Te vei certa cu prietenele pe care le crezi mai bune decât tine. Vei încheia legături ce nu credeai că se vor termina vreodată. Vei arunca vina asupra unor persoane care nu merită.

Totul e un deserviciu, asta pentru că întotdeauna ai impresia că excelezi. În orice domeniu, vrei întotdeauna să fii pe podium, însă acest lucru nu este posibil. Din această cauză, o prietenie veche se va încheia. Cu toate astea, tu vei vedea până la final doar părțile negative ale persoanei de lângă tine.

Află mai multe despre zodia Berbec de aici. Trăsăturile și personalitatea sunt cheia succesului în orice proiect.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor trece printr-un carusel de emoții. Leii nu vor înțelege de ce nimeni nu le acordă atenție. Totul va porni de la o mică glumă pe care puțini o vor interpreta așa cum îți dorești. Pe parcurs, o întâlnire importantă pe care ai stabilit-o cu mult timp înainte, se va anula.

Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că tu nu reușești să te faci înțeleasă, iar acest lucru te aduce într-un punct de frustrare maximă. Ai impresia că orice spui este ușor de înțeles, însă adevărul e că nimeni nu își dorește să intre într-o dispută cu tine.

Este un moment ideal pentru a-ți îmbunătăți calitățile de comunicator și vei vedea dacă într-adevăr ai probleme în această arie. Tot ceea ce vezi astăzi este “răul” pe care ceilalți ți-l pricinuiesc atunci când nu te ascultă. Surprinzător, dar chiar și tu te afli printre cele trei zodii care vor avea o zi grea pe 9 februarie 2022.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Ceea ce simți astăzi se poate traduce printr-un conflict interior. Luna în Taur îți dă impresia că totul merge ca pe roate, în timp ce Luna în conjuncție cu Uranus vine să-ți întărească anumite gânduri pe care le-ai ținut ascunse.

Nu te simți răspunzătoare, însă ești de părere că orice pedeapsă pe care viața o aruncă astăzi, ar trebui îndreptată spre tine. O persoană apropiată te va acuza de fapte pe care nu le-ai comis, iar această situația va degenera într-o ceartă în toată regula.

Te vei apăra până în pânzele albe, chiar dacă ești conștientă că nu ai greșit cu nimic. Știi cine ești, te cunoști cu adevărat, însă astrele îți vor pregăti astăzi câteva surprize neașteptate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×