Reclamă

5 filme de animație care se lansează în luna iunie. Producții pe care trebuie să le vezi alături de cei mici

Iunie este despre copilărie și despre bucuria celor mici. Ce mod mai bun de a ajunge la inima unui copil decât printr-un film de animație. Dacă vremea nu ți-a permis să-l scoți pe cel mic din casă, poți să-i pregătești unul din cele 5 filme de animație care se lansează în luna iunie.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:58
O grădină verde, cu un iepuraș care poartă o geacă albastră în scena dintr-unul din cele 5 filme de animație intitulat Peter Rabbit 2
Dacă vremea nu ți-a permis să-l scoți pe cel mic din casă, poți să-i pregătești unul din cele 5 filme de animație care se lansează în luna iunie / Profimedia Images

Restricțiile privind pandemia s-au relaxat din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Cinematografele se redeschid pentru publicul larg și multe producții așteaptă să fie rulate. Filmele de animație sunt un mod minunat de a petrece timp alături de micuțul tău, iar vara aceasta se anunță foarte colortă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 filme de animație care se lansează în luna iunie

Nimic nu se compară cu atmosfera dintr-o sală de cinema. Luminile difuze, ecranele 3D și sonorizarea la un nivel înalt. Toate aceste elemente transpun orice spectator în povestea filmului care rulează. Să mergi la un film alături de cel mic poate să fie o activitate specială pe care să o faceți împreună de Ziua Copilului. Mersul la cinematograf, pentru copii, este cu atât mai deosebit. Vara aceasta se deschide cu 5 filme de animație care se lansează în luna iunie și pe care trebuie să le vezi alături de micuțul tău. Te invităm să redescoperi copilăria prin povești emoționante care te vor aduce mai aproape de cei mici.

Spirit Untamed

Regia: Elaine Bogan
Cu: Isabela Merced, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin

Lucky Prescott este o fetiță neînfricată ce își dorește să urmeze visul mamei sale, Milagro Navarro. Aceasta a fost o călăreață celebră care a luat parte la spectacolele susținute în orășelul lor natal, Miradero. La fel ca mama sa, Lucky nu se poate supune regulilor stricte și preferă să se aventureze în necunoscut.

Reclamă

Totul se schimnă în viața fetiței când îl întâlnește pe Spirit, un căluț mândru care îi împărtășește dorința pentru independență și libertate. O poveste emoționantă despre o fetiță care își descoperă pasiunea și se apropie mai mult ca niciodată de mama sa, cu ajutorul lui Spirit. Conform IMDb, premiera filmului de animație va avea loc în data de 4 iunie 2021 în Statele Unite ale Americii.

Wish Dragon

Reclamă

Regia: Chris Appelhans
Cu: John Cho, Jimmy Wong, Natasha Liu Bordizzo

Al doilea pe lista celor 5 filme de animație care se lansează în luna iunie este Wish Dragon. Premiera internațională este așteptată în data de 11 iunie 2021. Filmul de animație surprinde povestea lui Din, un student cu un vis măreț și Long, un dragon mistic și puternic ce îi poate îndeplinii orice dorință.

Aventurile celor doi sunt pline de amuzament și scene colorate într-un Shanghai contemporan și plin de viață. Călătoria lor îi va forța să răspundă la unele dintre cele mai mărețe întrebări ale vieții. Din va învăța ce contează cu adevărat pentru el atunci când are șansa să-și îndeplinească orice doirnță.

Luca

Regia: Enrico Casarosa
Cu: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph

Povestea filmului de animație are loc în minunata Riviera Italiană. Una dintre cele mai colorate și pline de viață regiuni ale acestei țări. Personajul principal, Luca, este un băiețel care trăiește experiența unei veri de neuitat. O aventură presărată cu multă înghețată, paste delicioase și plimbări prin împrejurimi cu scuterul.

Aventurile băiețelului devin cu atât mai interesante în momentul în care își face un nou prieten, însă lucrurile vor lua o întorsătură bizară în momentul în care vor ieși la suprafață câteva secrete mai vechi. Este unul din cele 5 filme de animație perfect pentru sezonul estival. Premiera este așteptată în data de 18 iunie în Statele Unite ale Americii.

Peter Rabbit 2: The Runaway

Regia: Will Gluck
Cu: James Corden, Elizabeth Debicki, Lennie Jmaes

Peter Rabbit 2: The Runaway este unul din cele mai așteptate filme de animație ale lunii iunie. Producția Peter Rabbit din 2018 a avut un real succes atât în rândul celor mici, cât și în rândul adulților. După mai bine de trei ani, așteptarea a luat sfârșit iar partea a doua a filmului de animație se pregătește să apară pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii în data de 11 iunie.

Povestea este o continuare a primei părți în care Bea, Thomas și iepurașii reușesc să formeze o familie fericită. Lucrurile încep să se strice atunci când ștrengarul Peter Iepurașul pornește într-o nouă aventură. Este un film de animație plin de momente amuzante pe care orice micuț o să-l îndrăgească.

Rock Dog 2: Rock Around the Park

Regia: Mark Baldo
Cu: Andrew Francis, Ashleigh Ball, Kathleen Barr

Ultimul din cele 5 filme de animație care se vor lansa în luna iunie este Rock Dog 2: Rock Around the Park. La mai puțin de un an de la primul film, Bobi și banda sa, True Blue, reușesc să atingă faima și succesul în orășelul Snow Mountain. Aceștia au șansa unică de a pleca într-un turneu muzical cu senzația pop a momentului, Lil Foxy.

Bobi și trupa sa învață de-a lungul unei povești extraordinare că faima vine uneori cu un preț. O poveste plină de înțelesuri prin care muzicienii descoperă că sinceritatea este cea care le va aduce succesul și îi va apropia de muzica Rock ‘n’ Roll. Premiera internațională a filmului de animație este așteptată în data de 11 iunie.

Filmul de animație Rock Dog 2: Rock Around the Park este alegerea perfectă pentru orice micuț care îndrăgește muzica. Producătorii promit să aducă o coloană sonoră remarcabilă poveștilor pline de aventură ale trupei True Blue.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×