Reclamă

5 idei de mic dejun pentru a scăpa mai repede de grăsimea de pe abdomen. Cum să slăbești mai ușor în 2023

Cea mai importantă masă a zilei te poate ajuta să îți micșorezi stomacul. Descoperă 5 idei de mic dejun pentru a scăpa mai repede de grăsimea de pe abdomen.

Publicat: 9 ianuarie 2023, 7:27 / Actualizat: 11 martie 2024, 12:49

Pierderea în greutate poate fi dificilă pentru mulți oameni. Indiferent cât de mult ai reduce consumul de mâncare, uneori pare că pur și simplu grăsimea de pe burtă nu se elimină. Înfometarea nu este o soluție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierderea grăsimii de pe abdomen este o misiune și mai dificilă. Se află pe unul dintre ultimele locuri din corp în care celulele adipoase sunt folosite pentru energie. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să apelezi la un deficit caloric pentru o perioadă lungă de timp și în mod constant. Abia după aceea, vei vedea rezultate.

5 idei de mic dejun pentru a scăpa mai repede de grăsimea de pe abdomen

Dar ce poți mânca ca să ai un deficit caloric? Alimentele bogate în proteine și sărace în calorii sunt calea de urmat. Proteinele te vor ajuta, de asemenea, să te simți sătulă pentru mai mult timp, ceea ce contribuie la prevenirea consumului excesiv de alimente.

Înainte de a trece la cele 5 idei de mic dejun pentru a scăpa mai repede d grăsimea de pe abdomen, specialiștii spun că ar trebui să ai două lucruri cu tine: un cântar alimentar și o aplicație pentru a-ți urmări dieta.

Dieta este cel mai important lucru pentru a pierde în greutate și a scăpa de grăsimea de pe burtă. Este obligatoriu să ai un deficit caloric ca să slăbești, adică să arzi mai multe calorii decât cele pe care le consumi.

Reclamă

De asemenea, e indicat să mânânci aproximativ 1 gram de proteine pe kilogram de greutate corporală. Proteinele sunt esențiale pentru a construi mușchi și te vor ajuta să slăbești mai repede.

Odată ce urmezi o dietă, fii consecvent și vei vedea în curând o diferență în felul în care arăți.

De asemenea, adoptarea unei diete te va ajuta să pierzi grăsime, dar este imposibil să refaci mușchii fără un antrenament adecvat. Trebuie să fii consecventă cu dieta ta și să adaugi antrenament de rezistență la rutina de exerciții fizice.

Reclamă

Masa 1 – Pâine prăjită cu afine

Carbohidrați – 46,2 g
Grăsimi – 5,6 g
Proteine – 26,7 g
Calorii totale – 355 kcal

Masa 2 – Omletă bogată în proteine

Carbohidrați – 3,1 g
Grăsime – 1 g
Proteine – 31,4 g
Total calorii – 155 kcal

Masa 3 – Toast cu ou

Carbohidrați – 27,7 g
Grăsimi – 6,2 g
Proteine – 21.3
Calorii totale – 248 kcal

Masa 4 – Cereale proteice

Carbohidrați – 61 g
Grăsimi – 7,2 g
Proteine – 40 g
Total calorii – 487 kcal

Masa 5 – Ovăz proteic

Carbohidrați – 68,6 g
Grăsimi – 15,6 g
Proteine – 35,9 g
Calorii totale – 564 kcal

În materialul video de mai jos, Dr Mike Diamonds explică cum să pregătești toate aceste idei de mic dejun sănătos.

Acesta este un medic nutriționist, care este acum antrenor de fitness online și YouTuber. Are aproape un milion de abonați pe canalul său și, de obicei, își folosește propria transformare a corpului ca exemplu pentru a-i ajuta pe oameni să aibă grijă de geutatea lor. El este, de asemenea, creatorul site-ului Sculpt by Science.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×