Reclamă

Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă

Știai că poți slăbi câteva kilograme doar schimbând felul în care consumi lichidele? Când vine vorba de slăbire, dieta și exercițiile fizice par imediat cele mai bune modalități de a obține rezultate. Cu toate acestea, există băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală.

Publicat: 25 mai 2022, 7:28

Numărarea caloriilor, monitorizarea tipurilor de alimente pe care le consumi și direcționarea grăsimilor în anumite zone prin exerciții specializate și rutine de antrenament pot face minuni. Te pot ajuta să vezi niște rezultate serioase. În timp ce aceste lucruri pot face minuni, obiceiurile tale de băut te pot ajuta să accelerezi obiectivele de greutate. Sunt valabile mai ales când vine vorba de grăsimea abdominală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală

Toată lumea a auzit despre băuturile zaharoase sau alcoolice care duc la creșterea în greutate. Nu toate băuturile stau în calea dintre tine și abdomenul plat. Modul în care bei poate schimba modul în care funcționează metabolismul corpului. Poate afecta acumularea de grăsime, în special în jurul secțiunii mediane.

Datorită științei de ultimă oră, experții au identificat câteva obiceiuri speciale de a bea. Ele ajută eficient la reducerea grăsimii din stomac, mai ales atunci când sunt asociate cu dietă și exerciții fizice. Dacă ai lucrat pentru a avea un abdomen plat, dar ai ignorat modul în care bei, asigură-te că că începi să urmezi aceste obiceiuri aprobate de știință pentru rezultate maxime.

Bea mai multă apă

Când vrei să slăbești și să reduci grăsimea de pe burtă, nu strică să începi să bei mai multă apă. Dacă mai bei câteva căni de apă în fiecare zi, stomacul tău se simte plin, prevenind supraalimentarea. Un studiu publicat în Obesity Silver Spring a arătat că participanții care au băut un pahar cu apă înainte de masă în timp ce urmau o dietă cu conținut scăzut de calorii au ajuns să slăbească cu peste 40% mai mult decât cei care pur și simplu au urmat o dietă săracă în calorii.

Reclamă

Asigură-te că ai consumat apă rece. O altă cercetare preluată din Jurnalul Internațional de Obezitate a găsit o legătură între consumul de apă rece și grăsimile arse în plus. Apa rece ajută la arderea unei cantități mai mari grăsime datorită faptului că corpul tău trebuie să încălzească băutura, provocând un consum mai mare de energie. Efectele apei reci sunt și ele destul de substanțiale. Oamenii de știință au descoperit că la nivel superior, arderea grăsimilor a crescut cu până la 25% timp de 40 de minute la participanții care au băut un pahar cu apă rece.

Bea o cană în plus de cafea

Nimic nu te ajută să te trezești dimineața cu o ceașcă fierbinte de cafea. Cele mai noi studii spun că o ceașcă fierbinte cu cafea te poate ajuta să obții un abdomen plat. Secretul de ardere a grăsimilor al acestei băuturi constă în conținutul de cofeină.

Reclamă

O cercetare publicată în Clinical Physiological and Functional Imaging a dezvăluit că cofeina ajută la stimularea metabolismului. Acest lucru duce la o cantitate crescută de ardere a grăsimilor. Se asociază bine cu un alt studiu găsit în Obezity (Silver Spring) care a concluzionat că participanții care au băut o ceașcă de cafea ce conținea șase miligrame de cofeină au ajuns să consume mai puține calorii în general.

Consumă mai mult ceai verde

Bucură-te de mai mult ceai verde. Asemenea cafelei, ceaiul verde te poate ajuta să arzi grăsimea din stomac, datorită conținutului de cofeină al băuturii. Ceaiul verde merge cu un pas mai departe decât cafeaua. El conține antioxidanți speciali numiți catechine, care se asociază cu cofeina pentru a reduce și mai mult grăsimea stocată.

Un studiu găsit în Canadian Pharmaceutical Journal a dezvăluit că participanții care au băut ceai verde ce conținea concentrații mai mari de catechine și cofeină au slăbit până la șapte kilograme într-o perioadă de 12 săptămâni, comparativ cu cei care nu au băut ceai verde.

O altă cercetare găsită în Jurnalul Internațional de Obezitate a constatat că catechinele ajută în mod semnificativ oamenii să ardă calorii. Ceaiul verde e o alegere excelentă pentru cei care doresc să elimine grăsimea de pe burtă. Alegerea unui ceai verde cu o cantitate mare antioxidanți, cum ar fi matcha, ar trebui, de asemenea, să îți ofere cele mai bune rezultate, potrivit unui studiu din Journal of Chromatography.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×