Reclamă

Alimente care te pot ajuta să obții un posterior mai ferm

Știai că posteriorul este alcătuit din unii dintre cei mai puternici mușchi pe care îi ai în întregul tău corp și anume gluteus maximus, gluteus medius și gluteus minimus. Iată o listă cu alimente care te pot ajuta să obții un posterior mai ferm. Te va ajuta să ai o apariție de invidiat în costum de baie.

Publicat: 14 mai 2022, 7:44

Știai că grăsimea care se acumulează în posterior este mai sănătoasă decât cea care se depozitează în jurul abdomenului tău?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O altă informație distractivă este că motivul pentru care posteriorul femeilor tinde să fie mai mare decât ale bărbaților se datorează faptului că acestea au mai mult estrogen în organism, scrie prin Medical Daily.

Alimente care te pot ajuta să obții un posterior mai ferm

Conform Cosmopolitan, dimensiunea posteriorului este dată de plasarea pelvisului și a șoldurilor, de cantitatea de grăsime pe care o ai și pe modul în care este distribuită, de modul în care posteriorul se atașează de oasele coapsei și pe dimensiunea mușchilor feselor, scrie thelist.com.

Această ultimă parte este pe care o vom discuta în acest articol. Dacă vrei să ai un posterior mai plin și mai ferm și ai prefera să o faci în mod natural, adică fără nicio intervenție chirurgicală, există anumite exerciții pe care e recomandat să le faci. De exemplu, poți apela la genuflexiuni sau lovituri cu picioarele, scrie prin Healthline. În plus, există anumite alimente pe care va trebui să le consumi.

Iată și o listă cu alimente minune pentru sănătatea bustului. Află care sunt recomandările specialiștilor.

Reclamă

Untul de arahide este bogat în proteine, ceea ce mărește masa musculară

Cu siguranță, unul dintre cele mai bune lucruri despre untul de arahide este că e bogat în proteine. De asemenea, conține o cantitate mare de grăsimi și fibre. Există mai multe beneficii pentru sănătate care vin odată cu consumul acestuia. Untul de arahide ajută la stimularea sănătății creierului, poate oferi mai multă energie. Poate îmbunătăți textura pielii și ajută la reducerea riscul de diabet și la prevenția bolilor de inimă.

Motivul pentru care te poate ajuta să obții tipul de posterior pe care ți-l dorești se datorează magneziului din compoziția sa. Magneziul poate ajuta la reducerea crampelor musculare în timpul antrenamentului. Grăsimile sănătoase din el te pot ajuta de fapt să menții o greutate optimă, scrie Healthline. Proteina din untul de arahide este excelentă și atunci când vine vorba de creșterea masei musculare.

Reclamă

Iaurtul grecesc conține proteine ​​care ajută la modelarea posteriorului

Dacă te-ai întrebat vreodată care este diferența dintre iaurtul grecesc și iaurtul obișnuit, probabil cel mai simplu mod de a o explica este că iaurtul grecesc nu conține zer sau alte lichide pe care le are iaurtul obișnuit. Ca rezultat, deși din punct de vedere nutrițional, sunt similare, iaurtul grecesc tinde să aibă mai puțini carbohidrați și zahăr și de două ori mai multe proteine.

Pe lângă faptul că iaurtul grecesc este excelent pentru întărirea oaselor, scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea sănătății intestinale, este, de asemenea, o modalitate eficientă de a stimula metabolismul în zilele în care vrei să te antrenezi. În plus, poate ajuta la creșterea masei musculare, scrie Medical News Today. De fapt, unele studii spun că iaurtul grecesc este capabil să-ți crească grosimea mușchilor. Acesta îți îmbunătățește forma corpului în doar 12 săptămâni de exerciții fizice constante.

Alimentele bogate în grăsimi, cum ar fi ouăle și ciocolata neagră, ajută la dezvoltarea formei corporale

Dacă ești curiosă despre ce compoziție corporală ai, aceasta este dată de cantitatea de grăsime, oase și mușchi.

Crezi sau nu, există unele grăsimi care sunt de fapt destul de bune pentru organism. De exemplu, grăsimile mononesaturate și polinesaturate lucrează împreună pentru a reduce riscul de îmbolnăvire. Alimentele bogate în grăsimi, cum ar fi ouăle, ciocolata neagră și semințele de in pot ajuta la construirea formei corpului.

Potrivit unui studiu, femeile care au consumat grăsimi sănătoase timp de 16 săptămâni au observat de fapt că grăsimea și masa musculară au crescut în timp ce inflamația și tensiunea arterială au scăzut.

Avocado este plin de antioxidanți care reduc leziunile musculare

Potrivit Medical News Today, avocado este plin cu vitaminele B6, C, E, K. Alte beneficii includ riboflavina, niacina, acid folic, acid pantotenic, magneziu, potasiu, beta caroten și acizi grași omega-3. Nu este de mirare că e un fruct sanatos.

În ceea ce privește beneficiile pentru sănătate, avocado conține și substanțe fitochimice care susțin vederea. Are în compoziție și nutrienți care pot reduce riscul de depresie. Ajută la prevenirea cancerului și ușurează procesul digestiv.

Motivul pentru care ar trebui să iei în considerare adăugarea acestui fruct în „dieta de remodelare a posteriorului” este că, dacă faci mult exerciții pentru a obține un posterior mai ferm, antioxidanții din avocado vor reduce stresul oxidati. Vor ajuta la prevenirea leziunilor musculare din timpul antrenamentului. Aceasta înseamnă că vei putea să te antrenezi pentru a-ți obține posteriorul mult dorit.

Cartofii sunt bogati in vitamina C, care repara leziunile musculare

Pentru a crește masa musculară, mușchii tăi trebuie să treacă printr-un proces semi-riguros. Când faci exerciții fizice, ei trebuie mai întâi să experimenteze un anumit nivel de răni sau rupturi. Mai apoi, fibrele tale musculare să se poată uni pentru a crea un mușchi și mai mare, scrie Medical News Today.

Pe măsură ce mușchii tăi trec prin asta, vitamina C este benefică. Ea poate ajuta să vindeci mai repede rupturile musculare. Un alt beneficiu care vine la pachet cu consumul de vitamina C este că ajută corpul să producă mai mult colagen. Acesta este un lucru bun, deoarece colagenul este necesar pentru a crește masa musculară, scrie Healthline.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×