Reclamă

Cătălina Ponor urmează să fie inclusă în Gymanastics Hall of Fame. Ce i-a urat Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Cătălina Ponor are numai 34 de ani, dar este un nume important în gimnatica mondială. Și pentru că munca ei nu avea cum să rămână nerăsplătită, Cătălina Ponor urmează să fie inclusă în Gymanastics Hall of Fame.

Publicat: 7 aprilie 2022, 14:04

Numele frumoasei Cătălinei Ponor va fi inclus de Forul Internațional pe lista cu cele mai mari personalități din istoria acestui sport. Originară din Constanța, Cătălina Ponor a fost medaliată de cinci ori la Jocurile Olimpice. E triplă campioană la Jocurile Olimpice de la Atena în 2004 și la Jocurile Olimpce de la Londra din 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălina Ponor urmează să fie inclusă în Gymanastics Hall of Fame

Frumoasa Cătălina a câștigat mai multe medalii la Campionatele Europene și Mondiale. Ea este una dintre cele mai importante gimnaste din istoria României.

Gimnasta va primi distincția pe data de 4 iunie 2022. Atunci ea trebuie să se prezinte la cea de-a 25-a ediție a Gymnastics Hall of Fame. Gala e organizată la Petroleum Club din Oklahoma, Japonia.

Tot anul acesta au mai fost nominalizați Tatiana Guțu din Ucraina, Fabian Hambuechen din Germania și Chellsie Memmel din Statele Unite ale Americii.

„Cătălina Ponor este al 12-lea reprezentant al gimnasticii românești inclus în International Gymnastics Hall of Fame, înaintea sa fiind primiţi în galeria legendelor gimnasticii: Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016) şi Andreea Răducan (2018). Felicitări, Catalina Ponor ! Mândri de tine!”, a fost mesajul Comitetului Olimpic și Sportiv Român publicat pe rețelele sociale pentru Cătălina.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Află mai multe despre Nadia Comăneci de aici. Ea a fost mereu un exemplu de putere, voință și determinare.

Reclamă

Ce spune Cătălina Ponor despre gimnastică și această distincție

„Șase legende ale gimnasticii vor fi onorate la cea de-a 25-a ceremonie anuală a International Gymnastics Hall of Fame (IGHOF). Acesta va avea loc sâmbătă, 4 iunie 2022 și se ține la Petroleum Club din Oklahoma City. În plus față de promoția 2022, Ordinul Internațional de Merit IGHOF 2022 va fi prezentat familiei lui George Nissen (SUA, postum), fondatorul companiei Nissen Gymnastics Equipment Company. De asemenea, familia lui Roma Milano (SUA, postum), va accepta o Recunoaștere Specială din partea IGHOF pentru sprijinul de lungă durată al lui Roma și pentru păstrarea bogatei istorii a gimnasticii”, a declarat Internațional Gymnastics Hall of Fame pe Facebook.

Potrivit europafm.ro, campioana a transmis că această distincție e ceva la care se gândea de ceva timp: „O onoare pentru mine! Un alt vis care a devenit realitate!”.

Cătălina Ponor a început să facă gimnastică la vârsta de 4 ani. Tot atunci a și intrat prima dată într-o sală de sport. În trecut, gimnasta era supranumită Laleaua Neagră. Adora să poarte costume de culoare neagră la antrenamente și competiții. Numele i s trage și de la eleganța pe care o avea în mișcări, scrie thewoman.ro.

Cătălina Ponor, în timp ce salută publicul, într-un echipament negru
Numele frumoasei Cătălinei Ponor va fi inclus de Forul Internațional pe lista cu cele mai mari personalități din istoria acestui sport / Profimedia Images

De-a lungul timpului, Cătălina Ponor a declarat de mai multe ori că s-a dedicat trup și suflet gimansticii. Aceasta era cea mai mare pasiune a ei și era lucrul care o făcea un om fericit. Gimnastica este la ideea perfecțiunii pentru Cătălina Ponor, iar acum a venit timpul să-i fie recunoscute meritele.

Un alt exemplu de sinceritate și demnitate ne-a fost oferit de Larisa Iordache. Ea a acceptat invitația noastră pentru un interviu în care a vorbit despre eforturile pe care le-a depus pentru a face performanță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×