Reușita dovleceilor pane se află într-un ingredient secret, cunoscut doar de către cele mai iscusite gospodine. Acest ingredient o să-i facă aurii și o să le ofere un gust cu totul deosebit. Dacă vei încerca această rețetă, cel mai probabil nu vei mai dori să te întorci la cea clasică.
Ce ingredient trebuie să adaugi în oul prin care treci dovleceii
Dovleceii pane sunt preparatul verii. Aceștia se pot consuma simpli sau alături de sosul preferat. Cel mai des îi vezi serviți alături de un sos de usturoi cu smântână. Dovleceii pane trebuie pregătiți cu atenție pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.
Aceste legume necesită tratarea cu grijă pentru a nu se arde. Dovleceii pane reprezintă un preparat clasic, dar unul extrem de delicios. De această dată îți propunem să transformi rețeta clasică cu ajutorul unui ingredient secret.
Pentru a obține cei mai buni dovlecei pane, secretul e să adaugi parmeza în ou. Pentru reușita rețetei tale trebuie să treci dovleceii prin ou cu parmezan, iar mai apoi prin pesmet. Deși pentru mulți pare o combinație atipică, de fapt este una cât se poate de delicioasă.
Pesmetul va face dovleceii să fie crocanți și aurii, în timp ce parmezanul răzuit se va topi și le va feri acestora o textură interioară moale și sărată.
Crocanți la exterior și moi la interior, dovleceii pane cu parmezan sunt ideali pentru mesele în familie de vara aceasta. Nu rata ocazia de a-i savura alături de sosul preferat.
Cum prepari dovleceii pane
Dovleceii pane reprezintă una dintre cele mai simple și mai rapide rețete de vară. Partea bună este că dovleceii pot fi găsiți în supermarket în orice perioadă a anului, deci îi poți prepara atunci când ți se va face dor de ei în sezonul rece.