Reclamă

Ce relații a avut Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William. Detalii mai puțin cunoscute despre viața Prințesei de Wales

Experții regali au dezvăluit ce relații a avut Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William. Prințesa de Wales a avut un istoric interesant când vine vorba de partenerii săi de viață. Noi detalii despre trecutul său amoros au ieșit la iveală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 decembrie 2023, 13:05

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate femei din lumea întreagă. Prințesa de Wales este un exemplu pentru milioane de femei, mai ales când vine vorba de stilul ei vestimentar. Însă puțini sunt cei care știu detaliile din trecutul soției Prințului William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce relații a avut Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Fanii Familiei Regale Britanice au devenit tot mai interesați de trecutul Prințesei de Wales. Interesul a crescut în ultima vreme și datorită serialului The Crown.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton și Prințul William, de mână cu copiii lor, la începutul școlii
Lambrook este cunoscută ca fiind una dintre școlile de top din Marea Britanie / Getty Images

Kate Middleton a avut mai multe relații înainte de a-și alege partenerul potrivit. „Prima iubire” a Prințesei de Wales ar fi fost Harry Blakelock. Kate și Harry au fost colegi de clasă la Marlborough College. Cei doi s-au despărțit atunci când Prințesa de Wales a urmat cursurile de la St. Andrews.

Reclamă

Publicația Hello scrie că Prințesa de Wales ar fi avut inima frântă după această decizie. Cei doi s-ar fi despărțit în anul 2001, atunci când Kate a luat un an pauză de la cursuri. Conform presei de peste hotare, următorul partener al Prințesei a fost Willem Marx.

Kate și Willem s-ar fi întâlnit tot în perioada în care Kate studia la Marlborough. Willem este în prezent corespondent pentru CBS News. Acesta a participat la nunta Prințului William cu Kate Middleton din anul 2011. Înainte de relația cu Prințul William, Kate s-ar fi întâlnit cu rupert Finch.

Cei doi s-au întâlnit la St. Andrews. La acel moment, rupert era în anul patru de studiu. Sursele spun că cei doi s-au despărțit la mai puțin de un an de relație. Rupert este în prezent un avocat celebru în Londra și este căsătorit cu Lady Natasha Rufus Isaacs.

Reclamă

Rupert și Natasha au fost invitați la nunta Prințesei de Wales. Ultima relație a Prințesei de Wales înainte de căsătoria cu Prințul William a fost cu Henry Ropner. În anul 2007, Kate Middleton și Prințul William ar fi luat o pauză de la relația lor.

În acea perioadă, Kate ar fi avut o scurtă relație cu Henry Ropner, fiul omului de afaceri John Ropner și unul dintre prietenii Prințului William de la Eton. 

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în anul 2011

Cuplul format din Kate Middleton și Prințul william este unul dintre cele mai îndrăgite cupluri regale din istorie. Cei doi formează o familie frumoasă și au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit la colegiul St. Andrews în anul 2001, scrie People.

Kate a declarat într-un interviu că a fost „timidă” la început, iar ea și Prințul William au preferat să fie mai întâi prieteni. În anul 2002, Kate Middleton și Prințul William s-au mutat într-un complex cu mai mulți prieteni.

La acel moment, cei doi încă nu aveau o relație oficială. Un an mai târziu, Prințul William și Kate Middleton au decis să-și ia un loc împreună, iar în anul 2004, relația lor a devenit oficială. Relația lor a continuat până aprilie 2007, atunci când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

O sursă a spus atunci că despărțirea a fost una de comun acord. La doar două luni după ce au anunțat despărțirea, Kate și william au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de iubire.

Cei doi au continuat să se vadă tot mai des, iar în august 2008 au plecat în prima lor vacanță împreună. Doi ani mai târziu, Prințul William a cerut-o pe Kate în căsătorie, iar relația lor a continuat să înflorească de atunci. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×