Reclamă

Ce să comanzi la fast-food atunci când ești la dietă: recomandări de la specialiști

Poți să mănânci în continuare fast-food și să slăbești, dar doar dacă stabilești reguli clare atunci când dai comanda. Și pentru că aceste produse sunt nelipsite din meniul săptămânal al oamenilor, iată ce să comanzi la fast-food atunci când ești la dietă.

Publicat: 4 aprilie 2022, 7:30

Mâncarea fast-food nu se află în topul listei de preparate a oamenilor care încearcă să slăbească. Din păcate, mâncatul la restaurantele de tip fast-food este asociat cu un aport mai mare de grăsimi. Cei care le consumă des se confruntă cu lacune nutriționale și cu excesul de calorii goale. Aceștia sunt doi factori care contribuie la creșterea în greutate. Află care sunt recomandările nutriționiștilor pentru o siluetă de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, fast-food-ul tinde să contribuie în mod negativ la aportul excesiv de grăsimi saturate. Aacestea din urmă pot deturna orice plan de slăbire. Cu toate acestea, mulți oameni comandă produse fast food datorită gustului inconfundabil și al timpului mic de gătire.

Ce să comanzi la fast-food atunci când ești la dietă

Deoarece consumul de alimente fast-food este strâns asociat cu creșterea în greutate și obezitatea, este logic ca persoanele aflate la dietă să meargă pe alte opțiuni atunci când și-au propus obiective de slăbire.

Vestea bună este că unele localuri de tip fast-food oferă câteva opțiuni de meniu care sunt acceptate și într-un plan de slăbit. În același timp, e vorba despre produse convenabile și delicioase. În general, optând pentru preparate care nu sunt prăjite, nu sunt făcute cu zaharuri adăugate și nu abundă în sosuri cremoase, masa ta e mai ușoară. Te poate ajuta de asemenea să-ți atingi obiectivele de slăbire.

Și printre opțiunile de fast-food sănătoase cea mai bună comandă de fast-food pentru pierderea în greutate este un sandviș veggie cu salată și suc de portocale, scrie eatthis.com.

Reclamă

Sandviș veggie

Oricât de delicioase sunt majoritatea sandvișurilor fast-food, ele au lacune majore atunci când vine vorba de includerea legumelor proaspete și a proteinelor ​​de înaltă calitate. Multe opțiuni conțin sosuri grase și sărate și pot ajunge la peste 1.000 de calorii per porție!

Comandarea unui sandwich veggie te poate alimenta cu legume fără carne procesată sau condimente nesănătoase. Comandând un astfel de sandviș, acesta îți va oferi 7 grame de fibre per porție. Ajută și la evitarea senzației de foamea la scurt timp după masă.

Reclamă

Optează pentru roșii proaspete, spanac, ardei verzi și ceapă roșie pentru a atinge cota de legume pentru ziua în curs. Pentru o sursă de proteine, mozzarella oferă proteine ​​de înaltă calitate, împreună cu calciu și alți nutrienți importanți. Și acestea pot sprijini pierderea în greutate.

Un strop de ulei și oțet împreună cu un strop de piper negru vor aroma și mai mult acest sandviș. În câteva minute vei avea un fel principal cu gust gourmet, plin de ingrediente de calitate și care nu te vor abate de la planul de slăbit.

Salată vegetariană

Ca garnitură, în loc să optezi pentru cartofi prăjiți sau prăjituri, o salată vegetariană poate reduce aportul de calorii. Ea va oferi mesei și mai multe fibre și nutrienți, fără adaos de sare, zaharuri sau grăsimi.

Omite adaosul de brânză. Adăugă puțin ulei și oțet ca sos și ești pe cale să te bucuri de o masă aprobată de dieteticieni. Dacă ești iubitoare de avocado, poți chiar să adaugi niște felii în salata ta pentru un plus de grăsimi sănătoase.

Suc natural din fructe

În cele din urmă, în loc să consumi băuturi carbogazoase sau limonadă cu adaos de zaharuri, cere o sticlă de suc de portocale 100% sau un pahar cu apă, umplut doar pe jumătate. Amestecă cele două lichide pentru o băutură de fructe diluată care oferă organismului micronutrienți ce vă pot ajuta corpul să slăbească. Iată ce se poate întâmpla cu organismul tău dacă nu ai fructe în alimentație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×