Gospodinele cunosc secretul pentru un chec perfect. Deși pare un ingredient neobișnuit pentru o rețetă de desert, acesta poate schimba complet consistența checului tău. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a pregăti acest desert simplu și delicios.
Ce să pui în rețeta de chec pentru a-l face mai pufos și mai gustos
Checul, acel desert care nu trebuie să lipsească de pe platourile festive cu prăjituri. Acest desert este pufos și delicios. Pentru a avea o compoziție aerată, atunci trebuie să adaugi în aceasta un ingredient cunoscut de gospodinele de pretutindeni.
Cofetarii de la EatThisNotThat recomandă să pui în aluatul pentru chec o linguriță de oțet. Această combinație neobișnuită îți va oferi desertul mult visat.
Oțetul va reacționa cu bicarbonatul de sodiu și cu praful de copt.
Acest lucru va genera dioxid de carbon, lucru care va face ca desertul tău să crească mult mai pufos, iar tu să ai o compoziție aerată și delicioasă.
Dacă îți dorești un chec cu o textură aparte, atunci nu trebuie să omiți acest pas important din pregătirea aluatului.
Oțetul contribuie, de asemenea, la reglarea pH-ului din aluat. În plus, nota subtilă de aciditate va amplifica și mai mult aromele subtile ale acestuia. Oțetul trebuie ales cu mare grijă. Bucătarii recomandă să folosești oțet alb sau oțet de mere.
Ei recomandă să eviți oțetul balsamic. Pentru că ne dorim să pui pe masă cel mai delicios preparat, mai jos îți oferim rețeta clasică pentru un chec pufos și aromat.