Există deserturi care impresionează prin simplitate și altele care cuceresc prin rafinament. Cheesecake-ul acesta reușește ambele lucruri deodată.
Este un desert cu aspect artistic, dar obținut dintr-o tehnică simplă, fără efort excesiv. În momentul în care îl tai, liniile perfecte de cremă albă și portocalie se dezvăluie asemenea unor valuri blânde. Are un joc vizual care promite echilibru și armonie între gusturi.
Este o prăjitură care adună în sine toată atmosfera blândă a toamnei. Aromele de dovleac copt, scorțișoară, vanilie și ghimbir se întrepătrund cu textura fină a cremei de brânză, creând un desert catifelat, luminos și elegant.
Fiecare felie dezvăluie dungi perfecte, cu gusturi care se împletesc armonios. Vanilia delicată din crema simplă se împletește armonios cu parfumul de scorțișoară, nucșoară și ghimbir din stratul de dovleac.
Descoperă o altă rețetă de cheesecake cu dovleac, dar fără coacere, iar mai jos îți oferim rețeta pas cu pas pentru cheesecake zebră cu dovleac.
Cheesecake zebră cu dovleac – Ingrediente
Acest delicios cheesecake se compune din două elemente: baza și crema zebrată. Descoperă mai jos care sunt ingredientele necesare acestora.
Ingrediente pentru baza:
- 200 g biscuiți digestivi sau cu cacao, pentru contrast
- 100 g unt topit
- 1 lingură zahăr brun
- un praf de sare.