Reclamă

Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty

Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există atât de multe opțiuni încât este greu să-ți dai seama care anume e cea potrivită pentru tine.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 februarie 2024, 6:51

Culoarea părului trebuie aleasă cu mare atenție dacă vrei să ai un look fresh și tineresc. Nu este ușor să faci alegerea perfectă din prima, dar o culoare de păr aleasă înțelept îți poate transforma complet înfățișarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui

Pentru a alege cea mai bună culoare de păr dacă ai ochi căprui trebuie să ții cont de mai mulți factori. Este important să iei în calcul tonul pielii tale pentru a scoate în evidență ochii tăi superbi. Mai jos găsești câteva sugestii în ceea ce privește cea mai bună culoare de păr pentru ochii căprui. Descoperă și ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței.

Maro auriu pentru un ton cald al pielii și ochi căprui

Nuanțele aurii au puterea de a spori o strălucire sănătoasă în tenul cald și de a aprinde o strălucire într-un iris de culoare maro deschis.

Reclamă

Nu ezita să alegi această nuanță dacă ai ochii căprui și îți dorești o schimbare de efect.

Nuanțe de vin fiert pentru ochii căprui și pielea bronzată

Această bază de un roșu intens de fructe de pădure care se topește în nuanțe portocalii spre vârfuri se joacă foarte bine cu nuanțele ochilor căprui.

Reclamă

Această nuanță asemănătoare cu culoarea vinului fiert este ideală pentru persoanele care au un subton al pielii mai închis.

Negru intens

Dacă vrei să pari mai tânără, atunci poți opta pentru un negru intens. Această nuanță este perfectă pentru persoanele cu ochii căprui și pielea frumos bronzată.

Nuanța aceasta de păr va sublinia mult mai frumos zona ochilor. Negrul adânc și profund poate fi ideal pentru persoanele care vor o schimbare radicală.

Espresso maro pentru persoanele cu pistrui și ochi căprui

Experții recomandă culoarea părului cafeniu espresso pentru persoanele care au ochii căprui. Această nuanță superbă îți va scoate și mai frumos în evidență ochii.

Dacă ai și pistrui, atunci look-ul tău este unul complet, spun specialiștii de la Glamour.

Nuanțe de roșu mahon

Nuanțele de roșu mahon sunt ideale pentru persoanele care au ochii căprui. Acest tip de roșu – neutru este perfect pentru un ten deschis.

Persoanele care au tonuri mai închise ale pielii pot opta pentru nuanțe de cireș sau scorțișoară, spun specialiștii în beauty.

Blond untos pentru femeile cu ochii căprui

Fie că este vorba de blondul platinat sau altă nuanță, blondul merge foarte bine pentru persoanele care au ochii căprui.

Blondul untos este ideal pentru persoanele care au tonuri neutre ale pielii. Blondul cremos este ideal dacă vrei o schimbare radicală. Ia în considerare faptul că această nuanță de păr necesită mai multă atenție și grijă. Află de la specialiști și câteva sfaturi de îngrijire a părului vopsit.

Păr brun pentru femeile cu tenul măsliniu

Această nuntă de maro este suficient de deschisă și echilibrată pentru a pune în evidneță orice femei cu tenul măsliniu și ochii căprui.

Nuanțele de caramel scot în evidență trăsăturile naturale. Acest tip de nuanță atrage lumina superbă a soarelui asupra chipului oricărei femei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×