Reclamă

Culori de ruj pentru brunete. Nuanțe care se potrivesc perfect

Femeile care au ochii căprui și părul brunet sunt întotdeauna în centrul atenției. Rujul este arma lor secretă, iar acesta poate completa aspectul fiecărei doamne și domnișoare. Socialiștii în beauty au dezvăluit ce culori de ruj sunt potrivite pentru brunete. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru un look elegant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 martie 2024, 8:00

Rujurile pot completa sau contrasta nuanța părului sau a pielii, dar trebuie să găsești un echilibru potrivit pentru a avea rezultate excepționale. De exemplu, culorile deschise sau nud arată grozav la femeile cu păr blond, în timp ce tonurile calde le pot completa pe femeile cu păr castaniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culori de ruj pentru brunete

Dacă ești brunetă, atunci rujul perfect pentru tine are nuanțe de roșu intens sau roz strălucitor. Nu trebuie să investești sume colosale pentru a avea o imagine perfectă.

Un look potrivit îți poate schimba complet imagina și îți poate completa trăsăturile naturale. Mai jos găsești o listă cu culori ideale pentru brunete.

Roșu intens

Combinația de negru cu roșu este una care nu se va demoda niciodată. Dacă ești brunetă și ai tenul alb, ochii verzi sau albaștri, atunci rujul roșu intens este ideal pentru tine. 

Reclamă

Specialiștii în beauty sunt de părere că rujul roșu este arma seducției. Este o alegere clasică, elegantă, dar de efect pentru orice brunetă încrezătoare în forțele proprii.

Rujul nude

Nu vei greși atunci când vei alege o nuanță natură. Rujurile nude sunt potrivite pentru orice femeie, indiferent de culoarea părului.

Reclamă

Dacă îți dorești un look cât mai natural, atunci rujurile nude sunt ideale pentru tine. În funcție de culoarea tenului poți să te joci cu paleta de nunațe nude. Pentru brunete se recomandă rujurile care bat spre maroniu sau arămiu.

Rujul roz intens

Rozul intens este o alegere care nu se va demoda niciodată, mai ales când vine vorba de brunete. Acest ruj este perfect pentru femeile care au părul șaten sau negru închis.

Dacă ai tenul măsliniu, atunci contrastul va fi cu atât mai puternic. Combină acest ruj cu un machiaj al ochilor care să fie simplu și elegant.

Rujul burgundy

Nuanțele închise sunt perfecte pentru brunete. Această culoare este intensă și este ideală pentru femeile cu părul negru, dar care au tenul deschis.

Pentru femeile brunete se recomandă un burgundy care bate spre violet, spun specialiștii de la Parade.com.

Rujul mov prună

Rujul în nuanțe de mov prună este apropiat de cel burgundy. Este o alegere potrivită pentru brunetele cu tenul deschis la culoare.

Machiajul discret trebuie să completeze un astfel de ruj. Este recomandat să fie purtat pe timpul serii sau la un eveniment unde îți dorești o notă mai elegantă.

Cum poți alege rujul în funcție de culoarea ochilor

Culoarea rujului nu depinde doar de nuanța părului. Ochii sunt la fel de importanți când vine vorba de alegerea rujului perfect, spun cei de la HuffPost.

Pentru persoanele cu ochii albaștri se recomandă un ruj roz, pentru cele cu ochii verzi se recomandă rujul în nuanțe de burgundy.

Rujul roșu rămâne alegerea perfectă pentru persoanele cu ochii căprui. Dacă ai buzele subțiri, atunci alege nuanțe mai deschise, în timp ce pentru buzele voluminoase poți purta cu succes nuanțe intense.

La finalul zilei, cel mai important lucru este să te simți bine cu alegerea pe care ai făcut-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×