Reclamă

Cum poți aplica serul de ochi pentru a avea cele mai bune rezultate. Sfaturi utile de la specialiștii în beauty

Zona ochilor este subțire și delicată și este locul unde încep să apară primele linii fine și riduri. Ți-am pregătit o listă de sfaturi pentru rutina de îngrijire a ochilor. Este important să acorzi atenția necesară îngrijirii acestei zone, fiind cel mai important pas al rutinei tale zilnice. Cum poți aplica serul de ochi pentru a avea cele mai bune rezultate.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 21 aprilie 2024, 8:15
O femeie care și-a făcut baie și aplică ser în zona ochilor
Serurile de ochi acționează pentru a îți întări și îmbunătăți structurile ligamentelor pielii din hipodermă / Shutterstock

Serurile pentru ochi sunt ușoare, se topesc imediat și oferă ingrediente puternice, pentru rezultate maxime. Atât instantaneu, dar mai ales în timp, dacă rutina de îngrijire este abordată corespunzător. Află care sunt recomandările specialiștilor de beauty pentru zona ochilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este serul de ochi

Serurile pentru ochi sunt produse de îngrijire a pielii, care sunt ușoare ca textură și consistență. Sunt ușor de absorbit în pielea fragilă din zona ochilor și sunt formulate pentru a viza probleme specifice ale ochilor. Acestea conțin concentrații ridicate de ingrediente active puternice, solubile în apă, pentru a servi problemelor specifice ale ochilor tăi.

Formulele produselor de îngrijire a zonei ochilor s-au dezvoltat în ultimii ani, în raport cu importanța pe care o au în rutina de îngrijire. Proteine din caviar sunt un ingredient prețios, folosit des în formulările producătorilor. Acestea acționează pentru a întări și îmbunătăți structurile ligamentelor pielii din hipodermă. Ingredientul pune accent pe lifting, fermitate și netezire.

„Proteinele din caviar redensifică în mod sinergic structura dermică a pielii prin reactivarea comunicării critice dintre ligamente și celule în hipodermă. Ca urmare, ligamentele pielii devin mai puternice și mai dense, numărul de adipocite (grăsime) crește și, împreună, aceste efecte dau volum țesutului hipodermic.”, a declarat dermatologul Daniel Stangl, citat de InStyle.

Cum poți aplica serul de ochi pentru a avea cele mai bune rezultate

Reclamă

Serurile de ochi acționează pentru a îți întări și îmbunătăți structurile ligamentelor pielii din hipodermă. Astfel liniile și ridurile vor fi reduse vizibil, iar conturul ochilor va fi restilizat. Cu excepția cazului în care pe ambalaj se specifică altfel, trebuie să aplici serul pentru ochi dimineața și seara pe pielea perfect curată.

Deoarece pielea din jurul ochilor este delicată, este bine să folosești degetul inelar pentru a atinge ușor și a estompa serul pentru ochi. Începând de la colțul interior al ochiului, aplică serul de-a lungul pliului pleoapei până la colțul exterior. Și nu uita: mai puțin înseamnă mai mult, deoarece serurile pentru ochi sunt în mod inerent puternice. Astfel vei evita să provoci iritații la nivelul pielii sau al ochilor.

Nu uita să aplici crema de ochi

Reclamă

Un ser pentru ochi nu este un substitut pentru crema de ochi- acestea lucrează împreună, pentru a îți oferi cele mai bune rezultate. Cremele pentru ochi sunt mult mai universale și au o textură mai grea decât serurile. Un scop important al cremelor de ochi este să îți hidrateze pielea prin întărirea barierei cutanate din stratul cornos și prin blocarea umidității.

Aplică crema de ochi prin tamponare ușoară și vei avea o senzație plăcută de ridicare a pielii. Astfel adaugi un moment încântător de răsfăț ritualului tău de îngrijire a pielii, pentru a avea un ten perfect.

Dacă abordezi holistic rutina de îngrijire a feței și ai grijă de toate straturile pielii tale, te vei bucura de o piele fermă și netedă în fiecare zi. Liniile și ridurile din zona ochilor vor fi diminuate, iar cearcănele se vor estompa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×