Reclamă

Cum scapi de aburirea oglinzii din baie. 3 trucuri ușoare care te pot scăpa de această problemă

Putem fi cu toții de acord că a face un duș fierbinte într-o dimineață cu temperaturi scăzute este foarte plăcut. Dar a te confrunta cu o oglindă de baie aburită atunci când ieși din duș poate la fel de enervant. Dacă te machiezi folosind chiuveta de baie imediat după duș, acesta poate fi un inconvenient semnificativ. Află cum scapi de aburirea oglinzii din baie cu ajutorul a trei trucuri la îndemâna oricui.

Publicat: 25 august 2022, 7:20

Practica ne-a demonstrat de-a lungul timpului că ștergerea oglinzii cu un prosop nu este o variantă pentru că petele inestetice îți vor crea din nou probleme. În loc să te lupți cu această problemă la nesfârșit, cel mai bine este să previi apariția condensului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum scapi de aburirea oglinzii din baie

Veștile care vin de la site-urile de specialitate sunt bune. Ai mai jos trei trucuri care te pot ajuta să scapi rapid de această problemă și să poți folosi oglinda din baie imediat după ce ai terminat dușul.

Ai aici și un articol despre cum scapi de bacteriile din mașina de spălat. Toate aceste trucuri te pot ajuta să ții lucrurile sub control în casa ta.

Folosește apă rece timp de 30 de secunde

Dacă reușești să te speli cu apă rece, atunci ești salvată. Fă-o timp de cel puțin treizeci de secunde. Apoi, poți trece fără probleme la apa caldă. Acest truc va menține în mod eficient dușul rece și încetinește în același timp formarea ceții.

Reclamă

Din nou, acest lucru nu va face decât să nu se formeze rapid ceața. Deci, dacă faci un duș lung, trebuie să faci și dușul rece pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest truc funcționează mult mai bine în băile cu o suprafață mică.

Deschide uși și ferestre

O altă modalitate de a răci camera fără a folosi nimic este să deschizi ușa și ferestrele. Acest lucru oprește formarea vaporilor de apă, ceea ce împiedică aburii să estompeze oglinda. Aerisirea băii funcționează cel mai bine în lunile de vară. Cu siguranță nu este recomandat în timpul iernii.

Reclamă

Utilizează o soluție homemade

Aceste produse de uz casnic pot menține oglinda fără aburi pe suprafața ei. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este că trebuie să le folosești în mod regulat pentru a le face să funcționeze. Să ne gândim la asta ca la o modalitate de a menține starea impecabilă a oglinzii din baie.

Cremă de ras, pastă de dinți, detergent de rufe și săpun.

Aceste produse sunt agenți tensioactivi care ajută la prevenirea lipirii particulelor de condens de apă pe sticlă. Doar aplică un strat din produsele de mai sus peste sticlă și apoi lustruiește până când te poți vedea din nou în oglindă. Cu toate acestea, rezultatele pot varia și, uneori, pot provoca unele urme pe sticlă.

Soluție cu oțet

Poți folosi și o soluție 1:1 de oțet și apă pentru a șterge oglinda din baie. Adaugă câteva picături de săpun în soluție pentru a crește puterea de dezaburire a oglinzii. Dacă ești îngrijoraă de miros, acesta dispare de obicei într-o oră.

Ceară pentru mașină și dispozitiv de dezaburire a geamurilor

Poți utiliza aceste produse și în oglinda din baie. Este la fel de ușor să le aplici direct pe suprafață și să le ștergi așa cum ai proceda cu oglinzile vehiculului tău.

Uscător de păr

Crezi că aplicarea anumitor produse de uz casnic pur și simplu nu va funcționa? Cu un uscător, nu este nevoie de ele. Doar conectează-l la priză, pornește dispozitivul și îndepărtează rapid aburii de pe oglindă.

Pentru ceva mai avansat, alege un produs de specialitate conceput pentru a menține oglinzile de baie fătă aburi.

Glicerina

Glicerina este un produs de specialitate pe care îl poți obține de la farmacie și care poate fi folosit și diluat cu apă pentru a șterge oglinzile și a le menține fără aburi în timpul dușurilor. Este non-toxic, ceea ce îl face perfect pentru casele cu copii și animale de companie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×