Reclamă

De ce îngrașă sucurile atât de tare. Post Malone a slăbit aproape 25 de kilograme după ce a renunțat la băuturile carbogazoase

De ce îngrașă sucurile atât de tare vei afla în doar 3 minute. Post Malone a slăbit aproape 25 de kilograme după ce a renunțat la băuturile carbogazoase. Dezvăluirea a fost făcută chiar de rapper.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 26 iunie 2024, 8:22

Totodată, vei descoperi în rândurile de mai jos de ce sucurile făcute în casă sunt la fel de nesănătoase ca cele din comerț. Explicațiile au fost oferite de nutriționiști de peste hotare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapperul Post Malone a slăbit aproape 25 kilograme după ce a renunțat complet la sucurile carbogazoase

Post Malone a dezvăluit într-un podcat cum a reușit „să topească” din greutatea pe care o avea. Excluderea din dieta lui a băuturilor carbogazoase a dus la transformarea fizică majoră. Înainte să renunțe la sucurile din comerț, rapperul american avea aproape 109 kilograme, conform publicației India Today.

„Băuturile dulci carbogazoase sunt atât de rele. Atât de gustoase, dar atât de rele”, a spus rapperul în podcastul „The Joe Rogan Experience”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

După un timp considerabil în care nu a mai consumat sucuri din comerț, Post Malone a slăbit aproape 25 kilograme. El a publicat pe Instagram pozele de mai sus, semn că se simte excelent în propriul corp. În cadrul interviului oferit, cântărețul a mai subliniat că băuturile carbogazoane nu l-au făcut doar să ia în greutate. Acestea i-au provocat și anumite probleme medicale.

Totodată, Post Malone a mai măturisit că, rareori, se mai răsfață cu un suc cu acid, au mai scris jurnaliștii de la India Today.

„După un spectacol grozav, de care sunt foarte mulțumit, știi ce, mă simt puțin obraznic. (…) îmi cumpăr un suc cu gheață”, a mai declarat Post Malone în podcastul „The Joe Rogan Experience”.

Reclamă

Postarea rapperului de mai jos a fost făcută pe 8 septembrie 2018, înainte să decidă să renunțe la băuturile carbogazoase.

Descoperă băutura care hidratează cel mai bine organismul. Totodată, vei afla și la ce concluzii au ajuns specialiștii de peste hotare.

De ce îngrașă sucurile carbogazoase atât de tare. Ce alte efecte au

Conform nutriționișilor, sucurile carbogazoase, dar și cele naturale sunt bogate în calorii lichide, reprezintă surse de zahăr și conțin puține fibre. Rezultatele studiilor făcute de-a lungul anilor indică faptul că aceste produse atât de îndrăgite nu provoacă doar un surplus de greutate, ci duc la apariția mai multor boli. Este vorba despre astm, cancer, carii dentare, diabet zaharat, afecțiuni ale inimii, dar și ale plămânilor, au scris jurnaliștii de la Healthline.

Mai mult, consumul de băuturi carbogazoase contribuie la scăderea calciului din organism. Și, susțin medicii, provoacă afecțiuni ale sistemului osos. Osteoporoza este unul dintre diagosticul pe care riscă să-l aibă cei care sunt dependenți de aceste tentații alimentare.

Unele cercetări arată spun că 330 ml de băutură carbogazoasă consumată zilnic poate duce la îngrășarea cu jumătate de kilogram într-o lună. În plus, se pare că aceasta poate conține doza de zahăr pe o zi recomandată unui adult de sex masculin.

Sucurile naturale au aceleași efecte, chiar dacă sunt făcute în casă

Sucul natural, făcut în casă prin stoarcerea fructelor proaspete nu este la fel de sănătos precum consumul de fructe, potrivit CNN. Este adevărat, acest produs are un rol esențial în dieta noastră alimentară dacă este consumat în porții mici. De exemplu: un pahar de suc din portocale proaspăt stoarse și consumat la micul dejun înseamnă o doză sănătoasă de vitamina C și potasiu.

Specialiștii străini au mai subliniat că unele sucuri din comerț, realizate natural, conțin un adaos de calciu. Astfel, ele reprezintă o bună sursă de nutrienți cu efecte benefice pentru sănatatea corpului nostru. Cu toate acestea, exerții avertizează ca sucul obținut natural din fructe proaspete este o sursă bogată în zahăr și calorii. Iar dacă este consumat în cantități mari, el ne poate pune în pericol sănătatea.

Potrivit sursei citate mai sus 250 de ml de suc proaspăt obtinuț din portocale conține 21 de grame de zahăr și 112 calorii. Prin comparație, o portocală are, în medie, 12 grame de zahăr și 62 de calorii.

Un alt exemplu: un pahar de 250 de ml de suc obținut din afine proaspete conține 28 de grame de zahăr și are 110 calorii. Iar o cană de afine are doar 4 grame de zahăr și 46 de calorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×