Reclamă

De ce pun oamenii hârtie igienică în frigider. Trucul care a devenit viral pe internet

Te-ai întrebat vreodată de ce pun oamenii hârtie igienică în frigider? Acesta truc a devenit viral în mediul online și a strâns o mulțime de adepți în jurul său. Dacă îți dorești să ai mereu un frigider curat, atunci trebuie să descoperi și tu această metodă îndrăzneață.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 noiembrie 2023, 6:34

În mod normal în frigider depozităm alimente. Însă unii oameni preferă să pună în acesta și role de hârtie igienică. Dacă locul lor ar trebui să fie la baie, află că există persoane care le găsesc atunci când deschid ușa la frigider. Chiar dacă pare un lucru atipic, gospodinele folosesc acest truc simplu pentru a menține curățenia în frigider. Iată cum procedează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce pun oamenii hârtie igienică în frigider

Probabil și tu ai lăsat uneori puțină mâncare stricată în frigider. Poate că ai uitat laptele dulce care s-a acrit sau câteva fructe au început să lase mirosuri neplăcute în frigider. Dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute din frigider, atunci trebuie să apelezi la acest truc care este viral pe TikTok.

Utilizatorii aplicației s-au filmat în timp ce pun mai multe role de hârtie igienică în frigider. Aceasta absoarbe umezeala din interiorul frigiderului.

Umezeala în exces poate contribui la apariția mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. Hârtia igienică merge foarte bine în combinație cu bicarbonatul de sodiu. Specialiștii spun că ar trebui să pui puțin bicarbonat de sodiu în frigider la fiecare trei luni.

Acest lucru te va ajuta să neutralizezi mirosurile urâte. Hârtia igienică te-ar putea să neutralizezi mirosurile neplăcute în câteva minute. În plus, nu vei avea nevoie de soluții scumpe de curățare pentru a avea parte de rezultate garantate, scrie The New York Post.

Reclamă

Ce trebuie să faci pentru a neutraliza mirosurile neplăcute din frigider

Pentru început trebuie să te asiguri că ai în casă hârtie igienică cu un miros plăcut. Mai apoi trebuie să pui câteva role pe rafturile frigiderului. Adaugă și câteva borcanele cu bicarbonat de sodiu. Acest truc ar trebui să te ajute să neutralizezi mirosurile neplăcute.

Acestea mai pot fi neutralizate cu ajutorul carbunelui activ, vaniliei și a lămâiei. Cei mai mulți utilizatori ai aplicației de TikTok susțin că mirosurile neplăcute ar putea să provină de la tava frigiderului care s-ar afla în spatele acestuia și care colectează lichidele scurse.

Reclamă

Hârtia igienică intervine în acest moment deoarece absoarbe umiditatea din interiorul frigiderului, scrie Healthline. Specialiștii în curățenie spun că rolele de hârtie igienică ar trebui schimbate periodic.

De ce este important să cureți frigiderul

Frigiderul este locul în care ne păstrăm alimentele. Acesta ar trebui să fie curat tot timpul. Dacă frigiderul nu este curățat în mod corect, atunci acesta ar putea să răspândească boli de origine alimentare.

Chiar dacă procesul de curățare al frigiderului poate fi unul copleșitor, specialiștii spun că acesta ar trebui făcut periodic.

Procesul se poate împărți în mai multe etape. Pentru început poți începe prin a scoate toate rafturile frigiderului. Deconectează frigiderul de la sursa de curent, iar mai apoi lasă-l să se dezghețe acolo unde este cazul.

Curăță scurgerile, șterge cu atenție fiecare loc și folosește soluțiile adecvate pentru curățarea acestuia. Oțetul este ideal pentru curățarea frigiderului și este non-toxic. Soluțiile făcute în casă pe bază de oțet și bicarbonat de sodiu sunt ideale.

Folosește bureți și hârtie pentru a curăța totul cu multă atenție. Apa fierbinte și soluția de oțet ar trebui să fie aliații tăi de încredere. La final, nu uita să cureți și exteriorul frigiderului. Acest pas este extrem de important pentru a avea parte de un frigider curat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×