Reclamă

Dovada că orice femeie poate să arate bine cu părul scurt. Ce spun specialiștii despre această tunsoare

Femeile au momente în viața lor când simt să facă trecerea de la părul lung la o tunsoare destul de scurtă sau la un bob elegant. Cu toate acestea, transformarea este semnificativă și circulă mitul că nu orice tip de față poate fi încadrată perfect de acest tip de tunsoare. Specialiștii susțin însă că au dovada că orice femeie poate să arate bine cu părul scurt.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 februarie 2024, 7:33

Atașamentul față de lungimea părului este mare, dar unele femei pot face mai ușor această trecere spre părul scurt. Kristina Katsabina, expertă în tunsori scurte, a luat cu asalt Instagramul. Ea a publicat mai multe imagini cu clientele ei înainte și după tunsoare. Postările ei sunt acum virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dovada că orice femeie poate să arate bine cu părul scurt

Popularitatea ei a crescut mult în ultimul timp pe baza acestor transformări pe care le face și a devenit sursă de inspirație pentru multe femei să caute un nou look. Așadar, dacă vrei să-ți tunzi părul, ia în considerare câteva din sfaturile de mai jos.

Bored Panda a contactat-o pe Kristina, care a dezvăluit mai multe despre tunsorile scurte și despre modul în care acestea au schimbat viața oamenilor.

Viața Kristinei a fost, de asemenea, puternic influențată de o tunsoare scurtă. Povestea ei de viață a devenit de asemenea cunoscută.

„De foarte mult timp port tunsori scurte. Când m-am tuns pentru prima oară, mi-a schimbat întreaga viață. M-am conectat sinele interior și cel exterior; sufletul meu și înfățișarea mi s-au armonizat. Mi-am dat seama că o tunsoare scurtă este confort, stil, este sexy și frumoasă. Când am studiat să devin hairstylist, știam că vreau să le arăt femeilor cât de fericite pot trăi cu o tunsoare scurtă, cum le poate schimba viața, le poate pune în valoare frumusețea, le poate face uimitoare, strălucitoare și frumoase.”

Reclamă

Pentru că atunci când tunde o clientă, de cele mai multe ori ajunge să-i afle și povestea de viață, Kristina a spus mai multe și despre transformările emoționante la care a asistat. O tunsoare scurtă poate însemna de cele mai multe ori o stare de bine, de frumusețe aparte, de energie și vitalitate.

„Da, viețile clienților mei s-au schimbat cu adevărat. Unii au devenit mai încrezători și au găsit noi locuri de muncă de succes. Pentru alții, încrederea după o tunsoare scurtă a dus la întâlnirea cu o persoană iubită. Uneori la căsătorie și la întemeierea unei familii. Unii s-au conectat în cele din urmă cu ei înșiși, simțindu-se ușori, liberi, confortabili și pur și simplu fericiți. O mulțime de schimbări au loc atunci când o femeie se eliberează de stereotipurile părului lung. Ea își îmbrățișează libertatea de gândire”, a spus Kristina.

O tunsoare scurtă poate însemna un nou început

Reclamă

Cu alte cuvinte, o tunsoare scurtă înseamnă mai mult decât beneficiile pe care le poate aduce podoabei capilare. Pe lângă redarea strălucirii părului sau un aspect mai sănătos, o tunsoare scurtă poate însemna de cele mai multe ori un nou început. Aceasta mai este asociată uneori chiar și cu eliberarea.

Pentru că fiecare femeie în parte are trăsături fizice unice, e important de știut cum un specialist reușește să redea tinerețea cu ajutorul unei simple tunsori.

Kristina a povestit de asemenea despre cum alege tipul de tunsoare. Ea reușește mereu să o facă să se potrivească cu preferințele, personalitatea și carisma generală a persoanei.

Kristina a răspuns: „Iau în considerare toate datele și trăsăturile fizice și fiziologice ale unei femei. Țin cont de părul ei, aspectul, structura osoasă a capului, trăsăturile feței. Am în vedere și preferințele clientului, stilul lui, ceea ce își dorește să transmită prin imaginea sa.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×