Reclamă
efecte secundare
Sănătate
// 14 mai 2023
Tot ce trebuie să știi despre fructul dragonului: beneficii pentru sănătate și efecte secundare
Fructul dragonului este benefic pentru sănătate datorită calităților sale nutritive. Face parte din familia cactusului, numită Hylocereus. Numele vine de la aspectul său exterior, care seamănă cu solzii suprapuși ai unui dragon. El mai este cunoscut și sub numele de pitaya sau para de căpșuni. Află de mai jos tot ce trebuie să știi despre fructul dragonului.
Reclamă
Sănătate
// 3 mai 2023
Dezavantajele consumului de semințe de chia. La ce să fii atentă ca să nu te confrunți cu efectele lor secundare
Semințele de chia sunt o sursă bogată de nutrienți, dar este esențial să le consumi cu moderație și să eviți să te confrunți cu potențialele efecte secundare. Care sunt dezavantajele consumului de semințe de chia.
Sănătate
// 21 aprilie 2023
Care sunt beneficiile și efectele secundare ale proteinei din zer
Proteina din zer este un supliment pe care oamenii îl folosesc împreună cu exercițiile fizice pentru a ajuta la stimularea sintezei proteinelor musculare și la creșterea masei musculare slabe. Alte beneficii posibile includ pierderea în greutate și scăderea colesterolului. Dar care sunt beneficiile și efectele secundare ale proteinei din zer cu adevărat?
Sănătate
// 5 iunie 2022
Efecte secundare periculoase ale consumului de făină albă
Făina albă este unul dintre cele mai populare alimente. Cu toate că ea îți oferă o explozie de energie pe moment, se pare că aceasta produce adevărate daune în organism. Care sunt principalele efecte secundare periculoase ale consumului de făină albă.
Reclamă
Sănătate
// 28 ianuarie 2021
Efectele secundare ale consumului de carne roșie în exces
În ziua de astăzi, tot mai multe persoane adoptă un stil de viață vegetarian sau chiar vegan. În timp ce consumul de fructe și legume este asociat cu sănătatea și longevitatea, carnea, în special cea roșie, este tot mai blamată. Prea multă poate fi, într-adevăr, dăunătoare. Află care sunt efectele secundare ale consumului de carne roșie.