Reclamă

rețetă de cornuri

Cornuri pufoase cu brânză dulce, stafide și vanilie
Rețete
// 21 martie 2025

Cornuri pufoase cu brânză dulce, stafide și vanilie

Aceste cornuri pufoase cu brânză dulce, stafide și vanilie sunt perfecte pentru un mic dejun dulce sau o gustare alături de un ceai cald. Aluatul pufos, ușor dulce, se combină armonios cu umplutura cremoasă. Această combinație oferă un contrast plăcut între textura aerată a aluatului și densitatea fină a brânzei îmbogățite cu stafide. Fiecare îmbucătură aduce o explozie de arome calde de vanilie și unt, iar stafidele hidratate adaugă un plus de dulceață naturală.
Reclamă
Cornuri cu cașcaval. Gustul perfect al aluatului moale și brânzei topite
Rețete
// 28 februarie 2025

Cornuri cu cașcaval. Gustul perfect al aluatului moale și brânzei topite

Aceste cornuri cu cașcaval sunt o adevărată încântare pentru iubitorii de preparate de patiserie cu brânză. Au un aluat pufos, aerat, cu o crustă ușor rumenă și un interior moale, în care cașcavalul topit creează un strat cremos și delicios.
Cornuri pariziene cu mere, pentru dimineți răcoroase de toamnă
Rețete
// 7 octombrie 2024

Cornuri pariziene cu mere, pentru dimineți răcoroase de toamnă

Dacă vrei să-ți răsfeți familia la micul dejun cu preparate dulci, savuroase, îți recomandăm să încerci rețeta de cornuri pariziene cu mere. Vă veți bucura de gustul și aroma inconfundabilă a merelor suculente, combinate cu textura pufoasă a aluatului.
Cornuri bicolore din aluat dospit. Rețetă de cornuri însiropate
Rețete
// 23 februarie 2024

Cornuri bicolore din aluat dospit. Rețetă de cornuri însiropate

Dacă îți plac cornurile de casă, servite la micul dejun sau în pauza de masă de la birou, avem pentru tine o rețetă de cornuri bicolore din aluat dospit. Sunt delicioase, spectaculoase și te vor cuceri negreșit.
Reclamă
Cornuri din aluat cu cartofi, umplute cu brânză
Rețete
// 23 ianuarie 2023

Cornuri din aluat cu cartofi, umplute cu brânză

Pentru a-ți transforma momentele anoste ale dimineților reci de iarnă în momente delicioase, prepară o rețetă de cornuri din aluat cu cartofi, umplute cu brânză.
×