Fursecurile cu unt de arahide sunt un desert mai delicat în comparație cu biscuiții obișnuiți, dar au un gust deosebit și pot fi o gustare delicioasă pentru după-amiaza.
Fursecuri cu unt de arahide
Untul de arahide natural este făcut doar din arahide și, uneori, sare. Nimic altceva. Datorită conținutului ridicat de grăsimi, este un înlocuitor excelent pentru unt. Este ceea ce conferă acestor prăjituri textura de unt, chiar dacă nu există unt în rețetă. Puțin sirop de arțar va oferi untului de arahide o textură mai consistentă și un plus de dulceață. Untul de arahide natural este foarte lichid. Când îl amestecați cu sirop de arțar, acesta se îngroașă suficient pentru a fi folosit pe post de aluat.
Fursecurile au un exterior ferm, dar interiorul este moale și cremos. Aceste fursecuri sunt mai delicate datorită ingredientelor minime. Vor avea formă de biscuit, dar textura va fi mai sfărâmicioasă, potrivit Kirbie’s Cravings.
Ingrediente
- 1 cană de unt de arahide natural neîndulcit
- 2 linguri sirop de arțar
Instrucțiuni
Preîncălzește cuptorul la 180 ° C.