Reclamă

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022 aduce noi oportunități în viața nativilor din zodiac. Multe zodii vor fi puse în fața unor decizii importante. Astrele vor încerca să le arate calea pentru îndeplinirea planurilor mărețe.

Publicat: 21 februarie 2022, 6:30 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:43

Nativii sunt sfătuiți să aibă răbdare și să profite de fiecare ocazie întâlnită. Zilele acestea s-ar putea ca oportunitățile profesionale să devină realitate. Este o săptămână dificilă din punct de vedere emoțional, însă nativii vor trece cu bine peste orice provocare dacă vor interpreta cu exactitate semnele trimise de astre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022 aduce multe momente importante pe plan profesional în viața mai multor nativi. Schimbări notabile vor avea loc și în viața de cuplu. Depinde de fiecare nativ cum va gestiona afluxul de sentimente. Astrele vor încerca să le ofere semne evidente la fiecare pas, asta pentru ca misiunea fiecăruia să nu se îngreuneze.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022 le arată nativilor din zodia Berbecului șanse de reușită pe plan profesional. Se pare că astrele ți-au rezervat locul binemeritat și acum culegi roadele muncii tale. Ai mai multă încredere în tine și profită de oportunitățile arătate, scrie Astrology.com. Pe plan personal, relațiile nu sunt tocmai strălucite, asta pentru că toată atenția ta este îndreptată către locul de muncă.

Reclamă

Încearcă să îți faci timp atât pentru oamenii dragi, cât și pentru proiectele importante în care te-ai implicat încă de la început. Poate părea greu, însă tu ești o zodie de foc descurcăreață și reușești în cele din urmă să îmbini utilul cu plăcutul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru Tauri săptămâna ia o întorsătură neașteptată. Dacă ai crezut inițial că munca ta nu dă rezultate, iată că cifrele vorbesc de la sine. Încearcă să ai răbdare și să îți dai răgazul necesar pentru a învăța de la cei mai buni. Toate sfaturile din trecut pe care nu le-ai urmat, acum îți sunt de ajutor. Sfârșitul de săptămână te prinde într-o formă excelentă și îți va aduce doar satisfacții. Ai grijă să te odihnești, sănătatea ta trebuie să primeze.

Reclamă

Pe plan personal, dacă ești singură, încă te găsești indecisă și nu îți dai seama cu exactitate ce ar trebui să alegi. Pentru nativii care se află deja într-o relație, astrele spun că totul trebuie luat mai ușor, asta pentru că sentimentele nu trebuie forțate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii se numără printre zodiile care au noroc în sfera profesională la sfârșitul acestei săptămâni. Este momentul potrivit pentru a-ți scoate în evidență calitățile și a le prezenta într-o formă demnă de invidiat. Încearcă să nu te lași dusă de val și să rămâi pe linia de plutire. Dacă te vei arăta prea arogantă, nimeni nu te va mai lua în seamă. Vei traversa o perioadă excelentă din punct de vedere financiar și ești gata să-ți ajuți apropiații.

În ciuda reușitelor, te simți foarte obosită și nevoia de odihnă își spune cuvântul. Nu trebuie să te suprasoliciți atunci când nu este cazul. Ascultă-ți corpul și mintea te va urma.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să aibă mai multă încredere în ei. Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022 le arată acestor native calea spre o relație sănătoasă. S-ar putea ca în relația de cuplu să intervină certuri mai vechi, nerezolvate. Încearcă să ai dovadă de respect și să îți asumi greșelile atunci când este cazul.

Discuțiile în contradictoriu nu te vor ajuta, încearcă să apelezi la calmitate și să gestionezi fiecare etapă într-un mod cu totul nou. Vei descoperi o latură a ta pe care credeai că ai pierdut-o. Bucură-te de calități și lasă deoparte defectele, doar ești o zodie de apă hotărâtă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului sunt gata să își arate adevărata putere. Pentru tine, săptămâna aceasta va fi marcată de evenimente inedite pe plan personal. Ți-ai neglijat prea mult timp prietenii și acum ești gata să dai dovadă de altruism. Nu uita că ești o zodie puternică, însă trebuie să-ți canalizezi forța spre lucruri pozitive.

La locul de muncă te simți îndreptățită să-ți rectifici câștigurile, asta pentru că ai muncit enorm în ultima perioadă. Tot ceea ce te-a ținut pe linia de plutire până acum a fost dorința de nestăvilit a unei vacanțe prelungite, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei au învățat să fie răbdători și acum pot culege roadele. În aceste zile te vei arăta dornică să-ți petreci timpul alături de partenerul de viață, însă vei uita de prietenii apropiați. Cu toate că te arăți mai drăgăstoasă ca oricând, este posibil să nu primești același răspuns înapoi. Astrele te sfătuiesc să nu pui totul la suflet, doar ești o zodie de pământ puternică.

În ceea ce privește sfera profesională, aceasta este lăsat pe locul doi. Cu toate acestea, nu îți neglija cerințele impuse de șefi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță au parte de o săptămână agitată din punct de vedere profesional. Horoscopul săptămânii spune că vor rămâne în urmă cu proiectele începute acum câteva luni. Astrele spun că nu este tocmai indicat să lași totul pe ultima sută de metri. Pune mai mult accent pe realizarea unor liste care te vor ajuta în a-ți îndeplini sarcinile zilnice.

Pe plan personal, dacă ești singură, aceste zile îți vor aduce surprize neașteptate. O persoană despre care ai crezut că nu te agreează, îți va da semnale pozitive. Lasă-te condusă de instinct și vezi ce se întâmplă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii din zodia Scorpionului se anunță o săptămână cu multe oportunități. În primele zile ale săptămânii vei avea șansa de a-ți explora calitățile sociale și vei întâlni oameni noi. De asemenea, la locul de muncă vei da dovadă de perspicacitate și vei fi admirat de șefi.

Cât despre cei care se află deja într-o relație, vor avea parte de o surpriză pe care au așteptat-o de ceva vreme. Cu toate acestea, nu vor reacționa într-o manieră așteptată de partener.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se vor concentra în această săptămână pe construirea relațiilor familiale. Astrele spun că este o perioadă excelentă pentru a-ți cere scuze, în caz că ai greșit. Profită de energia pe care o ai și construiește un viitor mai bun alături de cei dragi, spune Purewow.com. Te vei simți mult mai bine și nu te vei mai pierde atât de ușor în gânduri.

Ai încredere în astre și vei vedea că decizia de a te împăca cu anumiți membri ai familiei restrânse a fost una de bun augur. Cu toate că va fi dificil să îți exprimi sentimentele în cuvinte, nu te lăsa învinsă. Nu ești într-o formă fizică excelentă, încearcă să te apuci de un sport pe care îl consideri menit ție.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 21 februarie – 27 februarie 2022 spune că nativii din zodia Capricornului trebuie să facă o alegere dificilă pe plan profesional. La locul de muncă lucrurile lucrurile merg așa cum ți-ai dorit, însă o nouă oportunitate s-a ivit în viața ta. Tu ai puterea de a merge mai departe și poți să decizi singură calea spre un viitor măreț. Deși decizia finală poate părea înspăimântătoare, important este să ai sufletul împăcat.

Pe plan personal, lucrurile nu stau tocmai roz. Partenerul de viață îți va da o veste la care nu te așteptai. Ia totul cu calm !

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii au parte de o săptămână plină de greutăți. Astrele spun că nativii care se află într-o relație se găsi într-un impas. S-ar putea ca sfârșitul de săptămână să aducă mai multă claritate în gânduri și astfel deciziile luate vor fi mai ușor de suportat.

Fii atentă la semnele pe care le primești de la astre și continuă pe același drum. Ai puterea să treci peste orice obstacol dacă vrei îndeajuns de mult. La locul de muncă este posibil să nu primești promovarea pe care ai așteptat-o.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au parte de o săptămână solicitantă la locul de muncă, asta pentru că în ultima vreme și-au luat mai multe responsabilități decât au putut duce. Zilele acestea te vei găsi în imposibilitatea de a-ți găsi cuvintele potrivite. Îți vei încărca bateriile și te vei relaxa complet doar atunci când vei rămâne singură.

Astrele spun că s-ar putea să întâmpini câteva dificultăți de comunicare la birou, însă pe măsură ce zilele trec vei învăța să-ți cunoști partenerii de lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×