Reclamă

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021. Taurii rezolvă lucruri. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 activează sectorul relațiilor și conjuncturile dintre planete. Este posibil ca zodiile să experimenteze câteva episoade mai tensionate sau confuze, însă la final de zi energiile se vor alinia într-un mod pozitiv.

Publicat: 23 februarie 2021, 15:00 / Actualizat: 24 februarie 2021, 11:27
Imagine cu harta tuturor semnelor zodiacale, folosite pentru a ilusta horoscopul zilnic.
Horoscopul zilei arată că Taurii își doresc o schimbare de peisaj și fac tot posibilul pentru a o obține.. / Shutterstock

Vibrațiile care sunt dominante astăzi pun accentul pe stările interioare ale semnelor din zodiac. În prima parte a zilei vor fi mai intense decât de obicei, urmând ca pe seară să-și mai slăbească din putere.

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021

Fecioarele au parte în ziua de miercuri de stări fluctuante, puțin tensionate, care le vor împiedica să comunice eficient. Mișcările planetelor sunt destul de dinamice în această zi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți conferă astăzi contextul potrivit pentru a rezolva problemele ce țin de domeniul profesional. Marte, planeta care te guvernează, îți va oferi suportul necesar pentru a pune în ordine ceea ce ai pe lista de priorități. În celelalte sectoare Luna va fi cea care se va ocupa de vibrațiile tale.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Astăzi te simți gata de acțiune, datorită conjuncției planetei Marte cu Pluto. Alinierea acestor două planete îți va da vibrații pozitive care te vor face mai comunicativă decât de obicei. Simți nevoia să te exprimi mai mult și să fii directă atât prin gesturi cât și prin vorbe. Astfel permiți schimbărilor de ordin mental să să producă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ziua de miercuri îți aduce horoscopul zilei de 24 februarie 2021 care ți-a pregătit forțe proaspete pe care să le folosești. Marte și planeta Pluto sunt în strânsă legătură ceea ce îți va oferi o minte mai clară. Dacă ai lucruri pe care vrei să le analizezi sau simți nevoia unei introspecții, astăzi este momentul oportun. Luna din zodia Leului te ajută să fii mai sinceră și să spui lucruilor pe nume.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți mută Luna în Leu în această dimineață. Astfel, energia ta va crește semnificativ și te vei simți mai productivă decât în mod normal. Dacă vorbim de sectorul dragostei și al relațiilor sociale lucrurile se complică puțin. Conform Astrology.com, un aliniament al planetelor Saturn și Uranus cu Luna va face lucrurile să se complice puțin.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ziua de miercuri te prinde între stări și ești continuu nemulțumită. Faptul că Luna intră în semnul tău nu te ajută prea mult, deoarece emoțiile ți se intensifică. Iar întâlnirea ei cu planeta Saturn va face ca relațiile dintre tine și colegii de muncă să fie puțin tensionate azi. Totuși, salvarea ta va veni de la Pluto care te va îndrepta pe calea concentrării.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Tensiunile vor fi prezente pentru tine astăzi și nu îți vor da starea necesară pentru a rezolva lucruri. Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți oferă astfel timpul necesar pentru a-ți rezolva problemele interioare. Marte și Pluto vor fi sprijinul tău în ceea ce privește blocajele de gândire și activitatea laturii creative. Ai grijă totuși la relațiile de la locul de muncă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Echilibrul este crucial pentru tine dacă vrei să ai o bună funcționare și o zi productivă. În căutarea ta pentru a-l găsi vei fi ajutată de Lună, care va elibera tensiunile care te constrâng. Este posibil să ai parte de anumite revelații pe parcursul zilei care să se datoreze convergenței Lunii cu planeta Uranus.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 vine cu sentimente puternice pentru tine. Marte, planeta care te guvernează, va realiza o uniune cu Pluto care îți va da curajul și puterea să faci față anumitor conversații și relații. Luna din Leu îți va aduce în atenție sectorul carierei, cu problemele lui, care par să intre în coliziune cu viața de familie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Conexiunea puternică a planetelor Marte și Pluto te va ajuta azi să ai o productivitate mult mai mare. Încearcă să profiți de abilitatea pe care o ai în ceea ce privește documentarea amănunțită. Leul și Luna îți vor oferi suportul necesar să treci peste piedicile de zilei, însă Uranus îți va da totuși bătăi de cap pe final de zi în relații.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Energiile pe care le primești azi sunt puțin confuze, iar horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți dă astfel ocazia să te explorezi pe tine. Vei accesa latura creativă, iar nevoia de a te exprima se va manifesta într-un mod artistic. Luna se va conecta cu planetele Uranus și Saturn, ceea ce îți va da puțin relațiile peste cap.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Astăzi vei experimenta stresul din plin, iar starea ta psihică va pune familia pe gânduri. Vechi probleme și secrete încearcă să iasă la suprafață ceea ce te va face să cauți un colț de liniște și să meditezi. Ia-ți timpul de care ai nevoie să te refaci și să lupți cu lucrurile negative. Sectorul relațiilor va fi activ astăzi, dar va necesita o atenție sporită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 te va ajuta să fii mai productivă astăzi, cu toate că vei experimenta ceva turbulențe în zona relațiilor. Luna intră dimineață în zodia Leului și te susține în îndeplinirea lucrurilor pe care le ai de făcut. Este posibil să ai paarte de anumite episoade mai neplăcute pe parcursul zilei, dar asta va fi benefic pentru că te va ține în alertă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×