Reclamă

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021. Taurii rezolvă lucruri. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 activează sectorul relațiilor și conjuncturile dintre planete. Este posibil ca zodiile să experimenteze câteva episoade mai tensionate sau confuze, însă la final de zi energiile se vor alinia într-un mod pozitiv.

Publicat: 23 februarie 2021, 15:00 / Actualizat: 24 februarie 2021, 11:27

Vibrațiile care sunt dominante astăzi pun accentul pe stările interioare ale semnelor din zodiac. În prima parte a zilei vor fi mai intense decât de obicei, urmând ca pe seară să-și mai slăbească din putere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021

Fecioarele au parte în ziua de miercuri de stări fluctuante, puțin tensionate, care le vor împiedica să comunice eficient. Mișcările planetelor sunt destul de dinamice în această zi.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți conferă astăzi contextul potrivit pentru a rezolva problemele ce țin de domeniul profesional. Marte, planeta care te guvernează, îți va oferi suportul necesar pentru a pune în ordine ceea ce ai pe lista de priorități. În celelalte sectoare Luna va fi cea care se va ocupa de vibrațiile tale.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Astăzi te simți gata de acțiune, datorită conjuncției planetei Marte cu Pluto. Alinierea acestor două planete îți va da vibrații pozitive care te vor face mai comunicativă decât de obicei. Simți nevoia să te exprimi mai mult și să fii directă atât prin gesturi cât și prin vorbe. Astfel permiți schimbărilor de ordin mental să să producă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ziua de miercuri îți aduce horoscopul zilei de 24 februarie 2021 care ți-a pregătit forțe proaspete pe care să le folosești. Marte și planeta Pluto sunt în strânsă legătură ceea ce îți va oferi o minte mai clară. Dacă ai lucruri pe care vrei să le analizezi sau simți nevoia unei introspecții, astăzi este momentul oportun. Luna din zodia Leului te ajută să fii mai sinceră și să spui lucruilor pe nume.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți mută Luna în Leu în această dimineață. Astfel, energia ta va crește semnificativ și te vei simți mai productivă decât în mod normal. Dacă vorbim de sectorul dragostei și al relațiilor sociale lucrurile se complică puțin. Conform Astrology.com, un aliniament al planetelor Saturn și Uranus cu Luna va face lucrurile să se complice puțin.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ziua de miercuri te prinde între stări și ești continuu nemulțumită. Faptul că Luna intră în semnul tău nu te ajută prea mult, deoarece emoțiile ți se intensifică. Iar întâlnirea ei cu planeta Saturn va face ca relațiile dintre tine și colegii de muncă să fie puțin tensionate azi. Totuși, salvarea ta va veni de la Pluto care te va îndrepta pe calea concentrării.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Tensiunile vor fi prezente pentru tine astăzi și nu îți vor da starea necesară pentru a rezolva lucruri. Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți oferă astfel timpul necesar pentru a-ți rezolva problemele interioare. Marte și Pluto vor fi sprijinul tău în ceea ce privește blocajele de gândire și activitatea laturii creative. Ai grijă totuși la relațiile de la locul de muncă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Echilibrul este crucial pentru tine dacă vrei să ai o bună funcționare și o zi productivă. În căutarea ta pentru a-l găsi vei fi ajutată de Lună, care va elibera tensiunile care te constrâng. Este posibil să ai parte de anumite revelații pe parcursul zilei care să se datoreze convergenței Lunii cu planeta Uranus.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 vine cu sentimente puternice pentru tine. Marte, planeta care te guvernează, va realiza o uniune cu Pluto care îți va da curajul și puterea să faci față anumitor conversații și relații. Luna din Leu îți va aduce în atenție sectorul carierei, cu problemele lui, care par să intre în coliziune cu viața de familie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Conexiunea puternică a planetelor Marte și Pluto te va ajuta azi să ai o productivitate mult mai mare. Încearcă să profiți de abilitatea pe care o ai în ceea ce privește documentarea amănunțită. Leul și Luna îți vor oferi suportul necesar să treci peste piedicile de zilei, însă Uranus îți va da totuși bătăi de cap pe final de zi în relații.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Energiile pe care le primești azi sunt puțin confuze, iar horoscopul zilei de 24 februarie 2021 îți dă astfel ocazia să te explorezi pe tine. Vei accesa latura creativă, iar nevoia de a te exprima se va manifesta într-un mod artistic. Luna se va conecta cu planetele Uranus și Saturn, ceea ce îți va da puțin relațiile peste cap.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Astăzi vei experimenta stresul din plin, iar starea ta psihică va pune familia pe gânduri. Vechi probleme și secrete încearcă să iasă la suprafață ceea ce te va face să cauți un colț de liniște și să meditezi. Ia-ți timpul de care ai nevoie să te refaci și să lupți cu lucrurile negative. Sectorul relațiilor va fi activ astăzi, dar va necesita o atenție sporită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 te va ajuta să fii mai productivă astăzi, cu toate că vei experimenta ceva turbulențe în zona relațiilor. Luna intră dimineață în zodia Leului și te susține în îndeplinirea lucrurilor pe care le ai de făcut. Este posibil să ai paarte de anumite episoade mai neplăcute pe parcursul zilei, dar asta va fi benefic pentru că te va ține în alertă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×