Reclamă

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2021. Berbecii vor relua legătura cu o persoană din trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2021 prevede refacerea a unei vechi legături pentru nativii Berbec. Scorpionii ar putea găsi un răspuns important la persoanele din jurul lor.

Publicat: 28 ianuarie 2021, 16:52 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:00

Ziua de 29 ianuarie 2021 poate aduce surprize de proporții. Sfatul zilei pentru toate zodiile este să își urmeze instinctele și să treacă la acțiune. Fricile nu sunt bune, indiferent de situație așa că, e timpul să scapi de ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2021: Află ce se întamplă cu zodia ta

Previziunile astrologice pentru această zi aduc încurajări în sensul depășirii anumitor frici, pe care cu toții le avem. Evident, acestea diferă în funție de zodie.

Este timpul ca Berbecii să lase orgoliul de-o parte și să ia legătura cu acea persoană de care le este dor. Lucrurile ar putea evolua foarte frumos în viitorul apropiat. În același timp, Săgetătorii n-ar trebui să se străduiască atât de mult să se adapteze în funcție de ceilalți. Indiferent de semnul zodiacal sub care te afli, ai mereu curajul să fii tu însăți!

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ți se face brusc dor de o anumită persoană din trecutul tău. Nu lăsa lucrurile așa. S-ar putea să te surprindă când vei afla că sentimentul este reciproc. Și lui îi lipsești, astăzi, mai mult ca oricând. Pune mâna pe telefon și spune-i ce simți. Nu vei regreta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Depășește-ți frica de a le spune persoanelor verde-n față ce ai de zis. Lucrurile pe care le ții în tine te încarcă prea mult, din punct de vedere emoțional. Nu-ți lăsa imaginația să proiecteze scenarii asupra a ceea ce s-ar putea întâmpla. Acționează și cu siguranță te vei simți mult mai ușurată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Dai dovadă de eleganță și reușești să te impui la întâlnirile de afaceri și în mediul profesional. Chiar reușești să exprimi foarte multe lucruri, prin cuvinte puține. Anumite gesturi dau impresia că ești foarte sigură pe tine. Expresivitatea și limbajul corporal denotă atenție, implicare și seriozitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Chiar dacă nu ești în cea mai bună formă, încearcă să gândești pozitiv, iar lucrurile se vor schimba. Nu rămâne blocată în eșecurile din trecut, care te-au marcat. Concentrează-te pe ce vrei și poți să faci acum. Revino la acel proiect pe care l-ai lăsat neterminat sau uită că există. Viața este într-o continuă mișcare. Mergi înainte și nu te mai pierde în detalii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Gândești rapid în situații limită. Ești persoana capabilă să iasă ușor din încurcături, ba chiar găsești soluții și pentru ceilalți. Nu este de mirare că toată lumea te admiră. Tu crezi că oricine altcineva ar putea acționa la fel, din poziția ta. Află că nu toți sunt la fel de ageri și bucură-te de laudele pe care le primești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cunoști perfect acea linie fină dintre o persoană vorbăreață fermecătoare și una enervantă. Tu știi mereu ce să spui, la momentul potrivit, astfel încât toată lumea te ascultă. Emani energie pozitivă atât în cercul tău de prieteni, cât și la locul de muncă. Inteligența și gândirea rapidă te fac să intri în grațiile tuturor. Ai inclusiv capacitatea de a schimba ideile distructive ale celor din jurul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2021 arată că oboseala începe să își spună cuvântul, în cazul tău. Vrei să faci o schimbare, dar nu te simți suficient de motivată. Ia-o încet. Nu trebuie să tragi de tine, în acest moment. Ai doar nevoie de puțină relaxare. Meriți măcar o zi în care să te rupi de probleme, iar apoi vei reveni cu forțe proaspete.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Prietenii sau chiar colegii de muncă ar putea avea răspunsul la problema care te macină. Ai curajul de a împărtăși deschis ceea ce simți și vei găsi oameni care s-au aflat în aceeași situație. Experiențe similare de viață te vor face să înțelegi mai bine ce ai de făcut. Nu te aștepta totuși ca alții să-ți spună, pas cu pas, ce ai de făcut. Anumite lucruri trebuie să le înveți singură, scrie Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu încerca să pari ceea ce nu ești. Nu trebuie să îți schimbi ideile și principiile, doar pentru a nu face notă discordantă: nici măcar pentru partenerul de viață. Până la urmă, el s-a îndăgostit de tine, cea autentică. La locul de muncă, o ideea originală ar putea fi chiar foarte apreciată. Important este să fii sigură pe tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu lăsa nimic să te distragă. Tot ce contează astăzi este să faci întocmai ceea ce ți-ai propus. S-ar putea să primești diferite invitații, de la mai multe persoane. Cel mai bun plan ar fi să îi refuzi politicos și să te concentrezi asupra agendei tale. Încetează să te compari cu alții, dacă vezi că nu ești atât de productivă pe cât ți-ai dori. Rezultatul final este cel care contează.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Simți o oarecare răceală în viața de cuplu. Între tine și partener nu mai e la fel de multă pasiune, iar acest lucru îți cam dă de gândit. Nu intra în panică și nu deveni prea posesivă. Astfel de lucruri se întâmplă, inevitabil, în orice relație. Lasă-i puțin spațiu persoanei iubite și vei vedea cum vă puteți apropia din nou. Amândoi aveți nevoie de un moment de respiro.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu vei reuși să îți faci planuri cu prietenii, pentru că fiecare își dorește altceva. În loc să te frustreze acest lucru, mai bine vezi ce activități poți face de una singură. Petrece timp tu cu tine. Ia de pe noptieră acea carte cu care ai rămas la jumătate, mergi la o plimbare în parc, prin mall sau, pur și simplu, odihnește-te. Îți va prinde foarte bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×