Negresa de post este nelipsită din meniul de sărbători. Este un dessert simplu și rapid, care nu necesită multe ingrediente pentru un rezultat delicios. Prăjitura aceasta va reuni întreaga familie la masă și o va aduce mai aproape de momentele în care stați împreună la povești.
Ingredientul secret din negresa de post
Dacă ți-ai făcut deja lista cu rețete de post, include pe ea și rețeta negresei de post, dar cu un ingredient secret.
Această negresă cu gem de prune are un ingredient care o face să fie pufoasă și aromată. Îți vei răsfăța întreaga familie cu un desert plin de savoare.
Dacă este post, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să te bucuri de deserturi pline de gust și aromă. Chiar dacă nu folosești lapte, ouă sau unt, această rețetă se prepară rapid și îți oferă pe masă un moment de bucurie.
Poți obține un blat delicios și pufos, dar și dens, cu ajutorul unui ingredient simplu. Gospodinele de pretutindeni știu că apa minerală este ingredientul secret pentru negresa de post.
Negresa de post cu apă minerală este dovada că deserturile simple pot oferi cele mai mari bucurii. Cu ingrediente la îndemână și un timp redus de preparare, această prăjitură aduce în casă aroma copilăriei și căldura momentelor petrecute în familie.
Nu ai nevoie de prea multe în bucătărie pentru a pune pe masă un desert rapid și gustos. Mai jos descoperi lista de ingrediente, dar și modul de preparare.
- 450 g de făină
- 30 g de pudră de cacao
- 10 g de praf de copt
- 2 g de bicarbonat de sodiu
- 100 g de zahăr
- 150 ml de apă minerală
- 150 ml ulei
- 150 g de gem de prune
- 1 linguriță esență de rom
- Un praf de sare




















