Reclamă

Isla Fisher a postat un mesaj emoționant în mediul online. „Soția lui Borat” a suferit o pierdere dureroasă

Isla Fisher a postat un mesaj emoționant în mediul online. Soția actorului din filmul Borat a suferit o pierdere extrem de dureroasă. Aceasta a vrut să împărtășească vestea cu fanii săi din mediul online. Isla este transparentă cu fanii săi și nu ascunde momentele dificile din viața sa.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:36

Isla Fisher a împărtășit cu fanii săi vestea dureroasă a pierderii tatălui său. Diva postase pe rețelele sociale recent o fotografie cu acesta în timp ce se bucurau de o cafea. La doar o zi distanță de la acea postare, Isla a revenit cu un mesaj nou. Se pare că tatăl său, Brian, s-a stins din viață.

Isla Fisher a postat un mesaj emoționant în mediul online

Isla Fisher nu a vrut să ascundă această parte dureroasă din viața sa. Vedeta are întreaga familie alături, însă acum se bucură și de susținerea fanilor săi din mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

La postarea pe care a făcut-o, Isla a primit o mulțime de mesaje de încurajare. Fanii au încercat să facă această perioadă de doliu să fie mai ușoară pentru actriță. Mesajul său i-a luat pe toți prin surprindere.

Reclamă

”Cum poți să trăiești fără o persoană care te-a făcut să nu-ți imaginezi viața în lipsa sa? Sunt atât de norocoasă să te fi avut ca tată. Ai fost amuzant și m-ai făcut mereu să văd viața diferit, ai fost cel mai bun prieten al meu.”

”Indiferent de ceea ce făceam, tu mă întrebai mereu dacă mă distrez. Știu că această durere o să devină din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Te iubesc foarte mult. Îți mulțumesc pentru că ai fost cel mai bun tată”.

Alături de mesajul emoționant s-a aflat și o fotografie cu Brian Fisher, tatăl actriței. Acesta a fost surprins zâmbind, ceva ce Isla era mereu încurajată să facă de către acesta. Durerea actriței a fost îmbrățișată de comunitatea sa din mediul online.

Reclamă

Ce mesaje a primit Isla de la prieteni și fani

Isla Fisher face postări pozitive în mediul online. Aceasta se pozează în costume de baie și rareori vorbește despre momentele dificile. De data aceasta a simțit nevoia să fie sinceră cu fanii săi.

Pierderea mult prea mare a făcut-o pe actriță să posteze un mesaj emoționant. Isla și tatăl său aveau o relație foarte strânsă.

Brian Fisher s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Întreaga familie îi este alături vedetei în această perioadă. Însă nu doar familia încearcă să o ajute pe divă. Fanii săi din mediul online au postat mai multe mesaje emoționante.

”Oh, Islush, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta. Sunt sigură că este mândru de tine. Îți trimitem cele mai calde îmbrățișări”, a comentat actrița Gal Gadot la postarea făcută de Isla.

Reese Witherspoon și-a arătat și ea susținerea față de prietena sa: ”Oh, draga mea! Îmi pare foarte rău pentru că treci prin așa ceva. Știu cât de mult ți-ai iubit tatăl. Îngerii să vegheze asupra lui și a familiei tale”.

O mulțime de vedete au comentat la postarea făcută de Isla, scrie Yahoo!Life. Fanii divei și-au arătat și ei susținerea. Isla se bucură de sprijinul comunității sale, dar și a prietenilor apropiați. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×