Reclamă

Isla Fisher a postat un mesaj emoționant în mediul online. „Soția lui Borat” a suferit o pierdere dureroasă

Isla Fisher a postat un mesaj emoționant în mediul online. Soția actorului din filmul Borat a suferit o pierdere extrem de dureroasă. Aceasta a vrut să împărtășească vestea cu fanii săi din mediul online. Isla este transparentă cu fanii săi și nu ascunde momentele dificile din viața sa.

Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:36

Isla Fisher a împărtășit cu fanii săi vestea dureroasă a pierderii tatălui său. Diva postase pe rețelele sociale recent o fotografie cu acesta în timp ce se bucurau de o cafea. La doar o zi distanță de la acea postare, Isla a revenit cu un mesaj nou. Se pare că tatăl său, Brian, s-a stins din viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Isla Fisher a postat un mesaj emoționant în mediul online

Isla Fisher nu a vrut să ascundă această parte dureroasă din viața sa. Vedeta are întreaga familie alături, însă acum se bucură și de susținerea fanilor săi din mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

La postarea pe care a făcut-o, Isla a primit o mulțime de mesaje de încurajare. Fanii au încercat să facă această perioadă de doliu să fie mai ușoară pentru actriță. Mesajul său i-a luat pe toți prin surprindere.

Reclamă

”Cum poți să trăiești fără o persoană care te-a făcut să nu-ți imaginezi viața în lipsa sa? Sunt atât de norocoasă să te fi avut ca tată. Ai fost amuzant și m-ai făcut mereu să văd viața diferit, ai fost cel mai bun prieten al meu.”

”Indiferent de ceea ce făceam, tu mă întrebai mereu dacă mă distrez. Știu că această durere o să devină din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Te iubesc foarte mult. Îți mulțumesc pentru că ai fost cel mai bun tată”.

Alături de mesajul emoționant s-a aflat și o fotografie cu Brian Fisher, tatăl actriței. Acesta a fost surprins zâmbind, ceva ce Isla era mereu încurajată să facă de către acesta. Durerea actriței a fost îmbrățișată de comunitatea sa din mediul online.

Reclamă

Ce mesaje a primit Isla de la prieteni și fani

Isla Fisher face postări pozitive în mediul online. Aceasta se pozează în costume de baie și rareori vorbește despre momentele dificile. De data aceasta a simțit nevoia să fie sinceră cu fanii săi.

Pierderea mult prea mare a făcut-o pe actriță să posteze un mesaj emoționant. Isla și tatăl său aveau o relație foarte strânsă.

Brian Fisher s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Întreaga familie îi este alături vedetei în această perioadă. Însă nu doar familia încearcă să o ajute pe divă. Fanii săi din mediul online au postat mai multe mesaje emoționante.

”Oh, Islush, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta. Sunt sigură că este mândru de tine. Îți trimitem cele mai calde îmbrățișări”, a comentat actrița Gal Gadot la postarea făcută de Isla.

Reese Witherspoon și-a arătat și ea susținerea față de prietena sa: ”Oh, draga mea! Îmi pare foarte rău pentru că treci prin așa ceva. Știu cât de mult ți-ai iubit tatăl. Îngerii să vegheze asupra lui și a familiei tale”.

O mulțime de vedete au comentat la postarea făcută de Isla, scrie Yahoo!Life. Fanii divei și-au arătat și ei susținerea. Isla se bucură de sprijinul comunității sale, dar și a prietenilor apropiați. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×