Amabilă, inteligentă, atrăgătoare, ca să nu mai vorbim de doza de amuzament de care dă dovadă. Cu toate acestea, actrița din Friends are și câteva aspecte care nu sunt pe placul tuturor. Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt, iar comportamentul ei l-a „îngrozit” pe actor.
Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt
Într-un interviu, fostul soț al lui Jen, Brad Pitt, a împărtășit unul dintre lucrurile mai puțin minunate despre viața cu starul The Morning Show. Actorul a dezvăluit că fosta lui soție are o afecțiune care a cauzat probleme în relația lor.
Explicând că Jen a fost somnambulă în timpul relației lor, Brand a glumit: „Ea face multe când doarme. Alarma casei suna și am găsit-o afară. A trebuit să o caut prin trei sau patru camere”.
Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți până în 2005. Actorul a continuat să spună că afecțiunea ei este destul de periculoasă. El a adăugat că în acel moment locuiau pe o stâncă și actrița trebuia supravegheată mereu. Jennifer a spus că incidentul l-a lăsat pe Brad „îngrozit”, potrivit Madam Noire.
„Auzeam sertare deschizându-se și închizându-se în cealaltă cameră. Atunci mă gândeam că ea face câteva chestii și eu mă voi întoarce la somn”, a glumit el. El a adăugat și că Jennifer vorbește în somn, dezvăluind: „Vorbește mult, am avut unele dintre cele mai bune conversații ale noastre”.
În timp ce Brad a glumit despre comportamentul în timpul somnului lui Jen, care probabil l-au afectat și pe cel de-al doilea soț al ei, Justin Theroux, specialiștii spun că e o afecțiune serioasă care apare adesea din cauza privării de somn, stres și boli.
Care sunt cauzele somnambulismului
Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează de obicei de la câteva secunde până la o jumătate de oră. Ele au loc în timpul somnului profund care are loc în primele ore după adormire.
„Oamenii care merg în somn au de obicei ochii deschiși sau o expresie ciudată a feței. De obicei, nu răspund la întrebări și nu vor recunoaște că fac asta”, explică Lisa Artis, CEO adjunct la The Sleep Charity. „După aceea, ei nu își vor mai aminti de activitatea lor nocturnă, pot fi confuzi odată treziți și, în general, se vor simți mai obosiți a doua zi, creând un ciclu de privare de somn.”
Jennifer a vorbit despre importanța somnului pentru sănătatea ei, explicând în 2022: „Somnul era ultimul lucru de pe listă. Nu poți respecta cu adevărat cei trei piloni ai sănătății care sunt dieta, exercițiile fizice și somnul. Nu poți să faci exerciții fizice și nu poți să mănânci corect dacă nu ai dormit bine pentru că ceasul tău corporal este complet dat peste cap.”
Despre problemele ei de somn, Jen a spus: „Cred că au început undeva la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar pur și simplu nu începi să observi efectele lipsei de somn când ești tânăr pentru că ne credem atât de invincibili”, a spus ea pentru People.
„A început ca ceva pe care l-am acceptat și apoi dintr-o dată îți dai seama de efectele lipsei tale de somn și de modul în care îți afectează ziua și munca, funcția minții și fizicul.”