Reclamă

Katie Piper a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Cum a fost fotografiată la ieșirea din spital

Katie Piper a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Vedeta s-a plâns de durere mare la unul dintre ochi și a fost internată de urgență în spital. Cu toate acestea, Katie a ieșit zâmbind din clinică, iar fotografii au obținut de la ea cele mai bune fotografii.

Publicat: 5 septembrie 2022, 8:08

Katie a fost victima unui atac cu acid pe față. De atunci, aceasta a trecut prin nenumărate operații estetice și de reconstrucție. Rănile de pe față, pipet, brațe și mâini încă îi fac probleme vedetei de 38 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katie Piper a suferit o nouă intervenție chirurgicală

După cea mai recentă intervenție chirurgicală, Katie a ieșit cu zâmbetul pe buze din spitalul din Manchester. Vedeta a purtat o pereche de jeanși deschiși la culoare, o bluză sport, iar părul l-a lăsat liber pe spate. Chiar dacă a optat pentru o ținută casual, Katie i-a uimit pe toți cu zâmbetul de pe chip și cu machiajul discret pentru care a optat, scrie DailyMail.

Katie a dezvăluit că a fost transportată de urgență la spital pentru o operație. În același timp le-a mulțumit chirurgilor pentru „cunoștințe, expertiză și bunătate”. Prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că „o durere extremă” nu îi dădea pace. Soțul ei i-a observat o pată neagră în ochi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Katie Piper în haine dechise la culoare, în fața unui spital din Manchester
În timpul unui interviu preînregistrat la Loose Women, Katie a povestit despre întâmplarea nefericită din 2008 / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta s-a alarmat și mai tare atunci când și-a dat seama că nu mai poate tolera deloc lumina. Pe măsură ce starea ei de sănătate se înrăutățea, a fost transportată de urgență la spital.

În timpul unui interviu preînregistrat la Loose Women, Katie a povestit despre întâmplarea nefericită din 2008. Ea a detaliat cum s-a schimbat lumea ei după atacul cu acid care a lăsat-o desfigurată. De asemenea, a amintit de abuzurile la care a fost supusă în timpul recuperării.

Stefan Sylvestre a fost condamnat la cel puțin șase ani de închisoare în 2009 pentru atacul îngrozitor, după ce a aruncat acid la ordinul obsesivului fost iubit al lui Katie, Daniel Lynch, care a coordonat atacul preplanificat în fața casei sale din nordul Londrei din Golders Green.

Reclamă

Cum a ajuns Katie Piper să aibă mai mult de 400 de intervenții chirurgicale

Katie Piper s-a născut în anul 1983, în Hampshire. Părinții săi, David și Diane, i-au oferit tot ce au considerat de cuvință ca drumul ei în viață să fie unul frumos și fără provocări. Pasionată de frumusețe, Katie a urmat cursuri pentru a se specializa în industria cosmetică. La scurt timp după aceea a luat însă drumul modelling-ului.

Katie a intrat rapid în grațiile agențiilor de modelling. În anul 2006 chiar a câștigat un titlu de Miss, iar mai apoi cariera a adus-o în Londra, unde frumusețea și inteligența au propulsat-o în rolul de prezentator TV.

În luna februarie a anului 2008 Katie a început o relație cu Daniel Lynch. Ei s-au cunoscut prin intermediul Facebook, dar Katie și-a dat seama rapid că ceva nu este în regulă cu bărbatul care îi devenise partener de cuplu. Ea a dorit să pună punct relației, dar bărbatul a sechestrat-o și i-a aplicat corecții fizice într-o cameră de hotel. Mai apoi, Katie a reușit să se elibereze, dar la câteva zile a acceptat să se vadă din nou cu el.

Acesta îi întinsese de fapt o capcană. Stefan Sylvestre, complicele lui, a așteptat-o pe Katie la locul întâlnirii și i-a aruncat acid sulfuric în față. Imediat după atac, Katie a fost dusă de urgență la spitalul din Chelse. A fost supusă mai multor tratamente, dar și acum se luptă cu recuperarea fizică și emoțională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×