Reclamă

(P) Cum accesorizezi o rochie de seară elegantă

O rochie de seară poate fi pusă și mai mult în valoare dacă este accesorizată corect, cu doar câteva elemente, dar care să fie alese cu atenție. Este vorba de bijuteriile pe care le porți, de încălțăminte și geantă. Hai să aflăm mai multe descpre cum poți să accesorizezi o rochie de seară elegantă.

Publicat: 15 iulie 2022, 10:41

Evenimentele speciale merită ținute alese pe măsură. La ocaziile speciale, rochiile trebuie să reflecte personalitatea ta și să-ți pună în valoare frumusețea naturală. Orice rochie va avea nevoie de câteva accesorii pentru ca ținuta ta să fie completă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum accesorizezi o rochie de seară elegantă

Nu doar coafura pe care o alegi dezvăluie ceva despre personalitatea ta, ci și ținutele cu care te afișezi. Fiecare rochie are propria personalitate și trebuie purtată cu eleganță și încredere. Dacă îți dorești ca intrarea ta să fie una de efect, atunci nu uita că rochiile de seară ar trebui accesorizate. Uite ce poți adăuga ținutei tale pentru a avea o apariție de neuitat.

Bijuterii

Bijuteriile cu care completezi o rochie de seară trebuie să iasă în evidență, să se distingă cu ceva față de cele pe care le porți în timpul zilei. Astfel, pe lanțul care îl ai la gât în fiecare zi poți pune un pandantiv spectaculos și ai la dispoziție modele variate – cu pietre sau modele deosebite – potrivite cu orice ținută.

De asemenea, poți purta un colier supradimensionat, dacă rochia este foarte decoltată sau cu umerii goi. Cerceii, inelele sau brățările vor fi și ele diferite față de cele de zi. Cerceii lungi sau tip candelabru vor atrage, cu siguranță, atenția.

Reclamă

Încălțăminte

Indiferent de anotimp sau de eveniment, la rochia de seară vei purta pantofi sau sandale cu tocuri înalte și subțiri. Pe lângă faptul că rochia va arăta mult mai bine astfel, îți vor conferi o postură mai elegantă. Da, poate fi incomod să stai pe tocuri, dar evită încălțămintea cu tocuri groase sau talpa plată, pentru că îți strică ținuta.

O să spui că există și pantofi eleganți cu talpa plată. Da, dar aceștia merg purtați la evenimente din timpul zilei.

Reclamă

Geantă

La rochia de seară, cea mai potrivită geantă este un clutch mic și elegant. Da, știm că îți încap prea puține în el, dar un eveniment de seară durează doar câteva ore, timp în care machiajul va rezista și cel mult vei avea nevoie să-ți împrospătezi rujul, iar pentru el este loc suficient.

Cât despre clutch, dacă vrei să te asortezi, acesta trebuie să fie potrivit mai curând cu rochia decât cu încălțămintea. Mergi la sigur dacă îți cumperi unul argintiu sau auriu, care va merge bine la orice rochie de seară, indiferent de culoare.

Eșarfe

Eșarfele sunt foarte la modă și sunt folosite pentru a accesoriza orice ținută, însă la rochiile de seară, dacă sunt alese cu atenție, efectul va fi unul wow.

De pe blogul Elizabetta vei afla mai multe despre cum să-ți alegi eșarfa sau șalul în funcție de modelul rochiei. Însă, pe scurt, noi îți spunem că acest accesoriu trebuie ales astfel: să fie dintr-un material ușor, de preferință mătase, să aibă aceeași culoare ca rochia sau, dimpotrivă, să contrasteze puternic.

În funcție de modelul rochiei, poți purta eșarfa lejer, în jurul gâtului, pe umeri sau în jurul coatelor. Dacă evenimentul la care mergi are loc iarna, poți înlocui eșarfa cu un șal îmblănit, foarte stylish, dar și util.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×