Reclamă

Pietre prețioase pentru inelele de logodnă. Care sunt cele mai populare alegeri

Fiecare inel de logodnă este special în felul său. Această bijuterie este un simbol al iubirii și o promisiune a celor doi îndrăgostiți. Cererea în căsătorie este un moment unic în viața oricărei femei, iar aceasta merită să primească o bijuterie cu totul aparte. Ți-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai populare pietre prețioase folosite pentru inelele de logodnă.

Publicat: 17 octombrie 2022, 6:00 / Actualizat: 19 octombrie 2022, 16:52

Inelul de logodnă trebuie să ascundă în spate o poveste care să-i reprezinte pe cei doi îndrăgostiți. Acesta este și motivul pentru care bijuterii recomandă alegerea unui inel unic, simbolic și reprezentativ. Acesta va sta pe degetul inelar al viitoarei soții, prin urmare trebuie să fie o bijuterie care să-i încânte sufletul și privirea.

Pietre prețioase pentru inelele de logodnă

Inelul de logodnă ar trebui să fie decorat cu piatra prețioasă favorită a viitoarei mirese. Diamantele se află printre primele alegeri ale femeilor, în special atunci când vine vorba de inelul de logodnă. Cu toate acestea, specialiștii spun că există mult mai multe opțiuni la care femeile pot apela. Aceștia vin în ajutor și oferă mai multe infromații despre cele mai cunoscute pietre prețioase și semnificația acestora.

Diamant

Diamantele se află în continuare pe lista de pietre prețioase pentru inelele de logodnă. Acestea sunt printre primele opțiuni ale bărbaților care vor să-și surprindă viitoarea soție. Bijutierii spun că în ultimii ani au început să capete tot mai multă popularitate diamantele colorate. Acestea sunt în general destul de rare, dar reușesc să impresioneze prin frumusețea lor.

Un inel de logodnă cu diamant prins de un trandafir roșu
Bijutierii spun că în ultimii ani au început să capete tot mai multă popularitate diamantele colorate / Shutterstock
Reclamă

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie cu un astfel de inel. Diva a primit de la Ben Affleck un inel de logodnă cu un diamant roz în anul 2002. Află cât costă bijuteria superbă în prezent. Ulterior actorul a cerut-o din nou în căsătorie. 20 de ani mai tîrziu, acesta i-a oferit partenerei sale un diamant auriu. Un diamant colorat poate fi o opțiune ideală dacă îți dorești să ieși din tipare.

Safir

Unul dintre cele mai cunoscute inele de logodnă este cel care i-a fost oferit Prințesei Diana. Bijuteria se află în prezent pe degetul lui Kate Middleton. Inelul de logodnă este cunoscut datorită simplității sale, dar și a pietrei prețioase deosebite.

Reclamă

Safirele sunt extrem de rezistente și pot oferi o aură de mister inelului de logodnă. În ultimii ani acestea au devenit tot mai populare printre viitoarele mirese din întreaga lume.

Un inel de logodnă cu safir care se afă pe cuburi de gheață
Safirele sunt extrem de rezistente și pot oferi o aură de mister inelului de logodnă / Shutterstock

Albastrul este asociat deseori regalității, iar multe femei își doresc o astfel de bijuterie pe degetul lor. Ceea ce face ca safirele să fie atât de populare este faptul că vin într-o gamă largă de culori. Există safire verzi, roz, galbene sau violet. Specialiștii spun că există inclusiv safire incolore, care sunt de multe ori alternative minunate pentru diamante.

Smarald

Smaraldele sunt îndrăgite pentru culoarea lor unică, dar și pentru luminozitatea lor. Aceste pietre prețioase sunt atrăgătoare și vibrante, iar fiecare smarald în parte are un model unic. Smaraldele de o calitate superioară au o strălucire specială.

Un inel de logodnă care este decorat cu un smaralr
Smaraldele sunt îndrăgite pentru culoarea lor unică, dar și pentru luminozitatea lor / Shutterstock

Acestea trebuie îngrijite corespunzător pentru a-și păstra frumusețea. Smaraldele sunt în general mai mici ca diamantele. Prin urmare, tratarea lor trebuie să fie una delicată. Totuși, smaraldele de înaltă calitate sunt foarte rare, uneori chiar mai rare decât diamantele, prin urmare prețul lor va fi mai ridicat.

Morganit

Inelele de logodnă cu morganit sunt cunoscute în special pentru nuanțele acestor pietre prețioase de roz. Sunt o alegere jucăușă și unică pentru viitoarea parteneră de viață. Această piatră prețioasă este considerată a fi feminină.

Un inel de logodnă cu morganit aflat pe un fundal negru
Inelele de logodnă cu morganit sunt cunoscute în special pentru nuanțele acestor pietre prețioase / Shutetrstock

De multe ori culoarea variază între roz-piersică și roz spre violet. Este o alegere atemporală și prietenoasă cu bugetul doritorilor. Aceste pietre prețioase sunt mult mai puțin scumpe decât diamantele. Totodată, inelele de logodnă cu morganit sunt populare datorită modului în care acestea reflectă lumina. Specialiștii spun totuși că aceste pietre prețioase sunt destul de pretențioase și necesită o îngrijire atentă. Află mai multe și despre cum e recomandată să porți inelul de logodnă în ziua nunții.

Acvamarin

Pe lista de pietre prețioase pentru inelele de logodnă se află și acvamarinul. Această piatră prețioasă de culoare albastră este un simbol al curajului. Bijutierii spun că acvamarinul este una dintre cele mai iubite pietre semiărețioase din întreaga lume. Această piatră este deosebit de populară printre cei care își doresc să-și surprindă iubitele cu o bijuterie deosebită.

Un inel de logodnă cu diamante și acvamarin
Bijutierii spun că acvamarinul este una dintre cele mai iubite pietre semiărețioase din întreaga lume / Shutterstock

Nuanțele acestei bijuterii sunt de albastru pastel și te trimit cu gândul la marea liniștită și misterioasă. Mai mult, specialiștii spun că această piatră prețioasă este în general mult mai ieftină decât diamantul. În ciuda prețului mai scăzut, acvamarinul se deosebește datorită coloritului special, dar și a modului în care reflectă lumina. Este o piatră prețioasă strălucitoare și atrage deseori atenția asupra sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
3
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii decembrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața lor. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii decembrie 2022 spune că Balanțele au nevoie de echilibru în viața or. Această lună vine cu multe transformări pentru nativii din zodiac. Ultima lună din an este presărată de momente frumoase. Cele...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie de prințesă este în pădure lângă un cal
Horoscop
Personalitatea bărbatului Leu și femeia perfectă pentru acesta
Pentru ca personalitatea bărbatului Leu să fie înțeleasă pe deplin este important să se cunoască anumite aspecte ce se regăsesc în viața tuturor acestor nativi. Există câteva lucruri simple pe care cu toții le...
PARTENERI
×