Pentru început te ocupi de prepararea foilor.
Bați ouăle cu zahărul, adaugi apoi laptele și amesteci totul bine până când se topește zahărul. După aceea torni uleiul, zahărul vaniliat, și bicarbonatul pe care îl stingi cu oțet.
Adaugi mai departe în compoziție și făină pentru a obține un aluat omogen.
Împarți aluatul în șase bucăți. Întinzi fiecare foaie pe fundul unei tăvi peste care ai presărat puțină făină. Înțepi foile cu furculița pentru a împiedica ca acestea să se umfle.
Preîncălzești cuptorul la 180 la 180° C și întinzi foaia pe tavă. Dacă ai mai multe tăvi de dimensiunea recomandată poți băga la cuptor mai multe foi.
Foaia se coace repde, în aproximativ 10-13 minute. Așa că nu pleca de lângă cuptor pentru prea mult timp. Foile sunt gata în momentul în care s-au rumenit.
După ce le-ai scos din cuptor le lași la răcit și le acoperi cu un prosop de bucătărie.
Mai departe te ocupi de prepararea cremei de cacao.
Amesteci într-o oală zahărul, pudra de cacao și făina, apoi torni laptele pe măsură ce amesteci să se omogenizeze. Vei fierbe crema amestecând cotinuu pentru ca aceasta să nu se lipească de fundul oalei. După primul clocot, va fi nevoie să mai fierbi compoziția vreme de cinci minute.
După ce crema s-a răcit o poți întinde pe foi. Așezi câte o foaie, peste care întinzi cremă și așa mai departe până când ultimul strat va fi tot o foaie. Atunci când ai terminat așezi peste straturile de foi un tocător mare de lemn peste care ai pus o greutate.
Lasă prăjitura la rece cel puțin 5-6 ore, sau chiar peste noapte, pentru ca foile să absoarbă crema și să se înmoaie.
Pentru glazură, pune într-o oală ingredientele enumerate la secțiunea care îi este destinată. Topește împreună ingredientele și lasă apoi la răcit compoziția. În momentul în care glazura s-a răcit o poți întinde peste prăjitura care a stat la răcit. Prăjitura revine din nou la răcit, iar atunci când glazura s-a întărit și este gata să fie devorată. Bon appetit!