Dacă îți place gustul de scorțișoară și faimoasele „cinnamon-rolls”, te vei îndrăgosti imediat de acest nou desert unic, pe care ți-l propunem. Prăjiturelelor nu trebuie să le lipsească nici galzura de brânză cremoasă. Le poți prepara chiar la tine acasă.
Nu este atât de complicat pe cât pare. Tot ce ai de făcut este să urmezi întocmai lista de ingrediente și să parcurgi pas cu pas rețeta propusă de PureWow.com.
Prăjiturele rulou cu scorțișoară – Ingrediente
Vei avea nevoie de ingrediente pentru aluat, pentru umplutura de scorțișoară și pentru glazură.
Aluat
- un ou mare;
- ¾ cană de zahăr;
- 2¼ căni de făină universală;
- 14 linguri de unt nesărat, la temperatura camerei;
- o linguriță extract de vanilie sau pastă de vanilie;
- o linguriță de sare;
- ½ linguriță de praf de copt;
- ¼ linguriță de bicarbonat de sodiu.
Umplutura de scorțișoară
- 4 linguri de unt nesărat;
- ¼ cană de făină universală;
- ⅓ cană de zahăr brun;
- o lingură de scorțișoară măcinată;
- ¼ linguriță de sare