Reclamă

Prințul Harry a spus „Nu știu” de 18 ori în trei ore. Ce a declarat Ducele de Sussex în procesul cu un tabloid din Marea Britanie

Prințul Harry a spus „Nu știu” de 18 ori în trei ore. Ducele de Sussex a petrecut multe ore la Înalta Curte din Londra depunând declarație în procesul pe care l-a intentat unui tabloid din Marea Britanie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2023, 18:32

Ducele de Sussex a recunoscut că „este mult” după ce a petrecut șapte ore în total la declarații. El a fost interogat în procesul său de piraterie telefonică de avocatul Ziarului Mirror Group pentru detalii dintr-un șir de articole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a spus „Nu știu” de 18 ori în trei ore

Harry susține că aproximativ 140 de articole publicate între 1996 și 2010 conțineau informații adunate folosind metode ilegale. Ducele de Sussex a jucat un rol esențial în aducerea cazului în instanță. El a dat în judecată editorul MGN, încercând să demonstreze că reporterii Daily Mirror, Sunday Mirror și Sunday People i-au spart telefoane.

Dar el s-a chinuit să-și amintească că a citit numeroase articole la acea vreme și, când a fost întrebat dacă are vreo dovadă care să susțină afirmațiile sale, a spus „nu, de aceea suntem aici”.

Prințul Harry i-a cerut avocatului tabloidului Mirror, Andrew Green KC, să-i aducă echipa de avocați. Ducele își dorea ca aceștia să vorbească în locul lui în timpul ședinței din proces. De asemenea, s-a mai aflat că nu a știut răspunsurile la întrebările lui Green. Ducele de Sussex spus „Nu știu” sau „Nu-mi amintesc” de 18 ori în doar trei ore.

Când avocatul Green a întrebat dacă are date pentru a susține afirmațiile sale, Prințul Harry a spus: „Nu știu, echipa mea juridică ar știe asta”.

Reclamă

Ce discuții au fost între avocatul tabloidului și Prințul Harry

De asemenea Green a întrebat: „Când ați aflat prima dată că există date relevante despre apeluri?”

El a răspuns: „Nu-mi amintesc”.

Reclamă

Și când a fost întrebat: „Pretindeți că ați fost piratat constant de MGN între 1996 și 2010?”

Prințul Harry a spus: „În mod constant? Nu știu.”

Discuție despre clubul de striptease

Vocea Prințului Harry a fost destul de emoționată când a încheiat o sesiune istovitoare de interogatorii. Au existat și discuții legate de o vizită din 2006 la un club de striptease.

Harry a părut să-și stăpînească cu greu lacrimile după ce a fost întrebat de avocatul său, David Sherborne, cum a fost experiența de a depune mărturie în caseta martorilor.

Ducele de Sussex a făcut o pauză în timp ce devenea emoționat înainte de a răspunde simplu: „Este mult”.

Ducele a fost acuzat din nou că se află în „tărâmul speculațiilor totale”. El a recunoscut avocatului lui Mirror, Andrew Green KC, că „nu este sigur” că telefonul i-a fost spart.

Prințul Harry a fost, de asemenea, chestionat despre o ieșire în clubul de striptease Spearmint Rhino, care a apărut într-un articol din 2006 numit Prințul Laponiei.

Avocatul Green l-a întrebat pe Prințul Harry dacă există „o dovadă sau au fost pure speculații” că această poveste provine din piratarea telefonului. El a negat în repetate rânduri speculațiile.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a fost chestionat cu privire la acuzațiile sale conform cărora grupul Mirror a ascultat mesajele vocale pentru a obține o perspectivă asupra argumentelor aduse în discuțiile cu iubita sa de atunci Chelsy, care era nemulțumită de faptul că a mers într-un astfel de club.

Prințul Harry a fost întrebat și de un alt articol care a apărut în The People în septembrie 2007. Materialul a fost publicat înainte ca Prințul să se mute cu Davy la Leeds, West Yorks.

Harry a spus: „Întregul articol în sine a fost suspect. Nu am discutat niciodată cu Palatul detalii despre relația mea cu iubita. Atribuirea unor astfel de informații unei surse de la Palat este incredibil de suspect”.

Pe cine învinovățește Prințul Harry de scurgerea de informații

Avocatul Green a spus: „Suntem în țara speculațiilor totale că aceasta este interceptarea mesageriei vocale”.

Harry a răspuns: „Nu sunt deloc de acord”.

Ducele de Sussex a avut mereu o atitudine combativă. A ripostat la interogatoriul avocatului Green, glumind în mod regulat „Vă cred pe cuvânt”.

Avocatul tabloidului britanic a mai adus în discuție și o altă poveste din 2007. Este un material unde Prințul Harry a fost fotografiat în timp ce-și lasă fosta iubită, pe Chelsy Davy, în afara porților Palatului Kensington.

Când avocatul Green a întreabat dacă speculează că un fotograf a știut unde să stea din cauza mesajelor vocale accesate prin hacking telefonic, Prințul Harry a admis că „poate sunt eu”.

El a spus din nou: „Acest lucru pentru mine a fost incredibil de suspect. O lăsam cât mai aproape de Kensington High Street, fără a fi văzut de către membrii publicului. Să știi că un fotograf era acolo, doar așteptând, era foarte suspect”.

Când a fost întrebat despre un articol în care se spunea că va deveni naș pentru fiul fratelui fostei sale bone Tiggy, Harry a spus: „Nu este deosebit de plăcut să treci din nou prin acest proces”.

Pe de altă parte, Prințul Harry a spus că a simțit că relația lui cu iubita de atunci, Chelsy, a fost „condamnată”. În 2007 s-a scris mult despre relația lor în mai multe tabloide.

Harry a dezvăluit că este „imatur” și a luat o „decizie stupidă” după ce s-a scris că a cochetat cu o brunetă la o petrecere în 2005.

El a mai spus că i-a dezvăluit lui Chelsy în 2006 că nu i s-a făcut un dans în poală la clubul Spearmint Rhino, clubul de striptease menționat mai sus.

Prințul Harry, despre fostul majordom al mamei sale

Tot Ducele de Sussex a recunoscut că l-a numit pe fostul majordom al mamei sale, Paul Burrell, un „cu două fețe” în 2003.

În instanță, el a adăugat: „Aceasta este terminologia pe care aș folosi-o. Nu-mi amintesc în mod special să fi lăsat un mesaj vocal spunând asta din cauza timpului care a trecut”.

Prințul a avut „sentimente foarte puternice” despre cât de indiscret a fost domnul Burrell după moartea Prințesei Diana, potrivit declarației martorului său.

Prințul Harry a depus mărturie ieri. El a sosit din LA pentru proces, ca parte a acțiunii sale împotriva articolelor Mirror Group.

El a părăsit SUA abia duminică seara după ce a petrecut la cea de-a doua aniversare a fiicei sale Lilibet.

Lipsa lui în prima zi l-a determinat pe judecătorul Fancourt să spună că a fost surprins că Harry nu a fost în instanță în prima zi a procesului în boxa martorilor.

Ieri, Prințul Harry a devenit primul regal interogat într-o sală de judecată din Marea Britanie în ultimii 130 de ani.

MGN și-a cerut scuze Prințului Harry pentru că a strâns ilegal informații despre el, dar neagă i-a piratat telefonul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×