Reclamă

Prințul William respectă un cod vestimentar strict. Care sunt regulile de care trebuie să țină cont

Prințul William respectă un cod vestimentar cu mult mai strict decât cel al Ducesei de Cambridge. Sunt câteva reguli legate de ținuta Prințului pe care acesta nu trebuie să le piardă din vedere. Indiferent de activitatea pe care o desfășoară, Ducele de Cambridge are grijă să nu se abată de la Protocol.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:09

Pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut o fotograie care a surprins publicul. Prințul William în vârstă de 38 de ani a fost nevoit să-și expună bicepsul pentru a primi doza de vaccin. De altfel, Prințul face parte din cei 70% de oameni din Marea Britanie care și-au primit prima doză de vaccin. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște tipul vaccinului pe care Ducii de Cambridge au ales să-l facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestimentația pe care a ales s-o poarte în timpul vaccinării nu a fost deloc una surprinzătoare. Prințul William are grijă la alegerile pe care le face și respectă un cod vestimentar strict. Ducele de Cambridge se conformează întotdeauna evenimentelor la care urmează să participe și nu se abate de a la regulile generale privind ținuta sa. Acesta optează tot timpul pentru o combinație între casual și elegant.

Prințul William respectă un cod vestimentar strict

Prințul William își alege întotdeauna ținutele cu atenție. În fotografia postată pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge acesta și-a expus bicepsul în timp ce primea prima doză de vaccin. Fotografia i-a făcut pe oameni să realizeze că este o apariție rară din partea Prințului William.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Mai mulți oameni și-au dat seama că de-a lungul timpului Prințul William nu a fost surprins purtând tricoruri sau pantaloni scurți. Christina Garibaldi, gazda podcast-ului Royally Us a discutat într-o transmisiune apariția Ducelui de Cambridge.

Nu l-am văzut niciodată în bluze cu mâneci scurte.Nu-mi amintesc să-l fi văzut la plajă. A fost chiar interesant, mai ales că știm atât de multe despre Protocolul Regal pentru femei, dar prea puține despre cel al bărbaților. Nu a putut purta mâneci scurte nici atunci când s-a vaccinat, deci probabil sunt reguli și mai stricte pentru bărbați.

– Christina Garibaldi

Observația Christinei Garibaldi s-ar putea să nu fie departe de adevărt. Exceptând jocurile de polo, Prințul William este întotdeauna atent la ceea ce poartă și respectă un cod vestimentar strict. Femeile din Familia Regală au fost observate de-a lungul timpului cum au făcut mici abateri de la Protocolul Regal, însă bărbații trebuie să respecte cu strictețe anumite reguli.

Reclamă

Ducii de Cambridge definesc eleganța

Chiar dacă Prințul William respectă un cod vestimentar strict, aparițiile sale au fost întotdeauna extrem de elegante. Atât el cât și Ducesa de Cambridge sunt adevărate modele de urmat când vine vorba de alegerea ținutei perfecte. De-a lungul perioadei în care au fost surprinși împreună, amândoi au dat dovadă de rafinament în alegerea ținutelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducele de Cambridge este întodeauna atent la ceea ce poartă soția sa și încearcă pe cât posibil să se asorteze la ținuta sa. Prințul William optează de cele mai multe ori pentru culori fade care să completeze look-ul Cuplului Regal. Chiar și hainele casual ajung să pară sofisticate atunci când sunt purtate de Ducii de Cambridge.

Cheia pentru a păstra ținutele casual cât mai elegante ține de alegerea paletei de culori. Deși Prințul William respectă un cod vestimentar strict, acesta știe cum să facă o ținută să pară o alegere naturală. Prințul optează pentru nuanțe de gri, albastru sau verde pentru a-și pune în evidență alegerile vestimentare.

Ducii de Cambridge au reușit să-și însușească foarte bine cerințele Protocolului Regal atunci când vine vorba de alegerile vestimentare. Atât ei cât și copiii lor sunt întotdeauna surprinși în ținute pline de eleganță. Imagini precum cele surprinse la momentul vacinării sunt rare pentru aparițiile Prințului William.

Cu toate acestea, Prințul William a știut cum să se adapteze cu eleganță și rafinament în timpul momentului mult așteptat. După ce a primit doză de vaacin, Prințul a mulțumit public tuturor celor care s-au ocupat de dezvoltarea și administrarea vaccinului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×