Reclamă

Prințul William respectă un cod vestimentar strict. Care sunt regulile de care trebuie să țină cont

Prințul William respectă un cod vestimentar cu mult mai strict decât cel al Ducesei de Cambridge. Sunt câteva reguli legate de ținuta Prințului pe care acesta nu trebuie să le piardă din vedere. Indiferent de activitatea pe care o desfășoară, Ducele de Cambridge are grijă să nu se abată de la Protocol.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:09

Pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut o fotograie care a surprins publicul. Prințul William în vârstă de 38 de ani a fost nevoit să-și expună bicepsul pentru a primi doza de vaccin. De altfel, Prințul face parte din cei 70% de oameni din Marea Britanie care și-au primit prima doză de vaccin. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște tipul vaccinului pe care Ducii de Cambridge au ales să-l facă.

Vestimentația pe care a ales s-o poarte în timpul vaccinării nu a fost deloc una surprinzătoare. Prințul William are grijă la alegerile pe care le face și respectă un cod vestimentar strict. Ducele de Cambridge se conformează întotdeauna evenimentelor la care urmează să participe și nu se abate de a la regulile generale privind ținuta sa. Acesta optează tot timpul pentru o combinație între casual și elegant.

Prințul William respectă un cod vestimentar strict

Prințul William își alege întotdeauna ținutele cu atenție. În fotografia postată pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge acesta și-a expus bicepsul în timp ce primea prima doză de vaccin. Fotografia i-a făcut pe oameni să realizeze că este o apariție rară din partea Prințului William.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Mai mulți oameni și-au dat seama că de-a lungul timpului Prințul William nu a fost surprins purtând tricoruri sau pantaloni scurți. Christina Garibaldi, gazda podcast-ului Royally Us a discutat într-o transmisiune apariția Ducelui de Cambridge.

Nu l-am văzut niciodată în bluze cu mâneci scurte.Nu-mi amintesc să-l fi văzut la plajă. A fost chiar interesant, mai ales că știm atât de multe despre Protocolul Regal pentru femei, dar prea puține despre cel al bărbaților. Nu a putut purta mâneci scurte nici atunci când s-a vaccinat, deci probabil sunt reguli și mai stricte pentru bărbați.

– Christina Garibaldi

Observația Christinei Garibaldi s-ar putea să nu fie departe de adevărt. Exceptând jocurile de polo, Prințul William este întotdeauna atent la ceea ce poartă și respectă un cod vestimentar strict. Femeile din Familia Regală au fost observate de-a lungul timpului cum au făcut mici abateri de la Protocolul Regal, însă bărbații trebuie să respecte cu strictețe anumite reguli.

Reclamă

Ducii de Cambridge definesc eleganța

Chiar dacă Prințul William respectă un cod vestimentar strict, aparițiile sale au fost întotdeauna extrem de elegante. Atât el cât și Ducesa de Cambridge sunt adevărate modele de urmat când vine vorba de alegerea ținutei perfecte. De-a lungul perioadei în care au fost surprinși împreună, amândoi au dat dovadă de rafinament în alegerea ținutelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducele de Cambridge este întodeauna atent la ceea ce poartă soția sa și încearcă pe cât posibil să se asorteze la ținuta sa. Prințul William optează de cele mai multe ori pentru culori fade care să completeze look-ul Cuplului Regal. Chiar și hainele casual ajung să pară sofisticate atunci când sunt purtate de Ducii de Cambridge.

Cheia pentru a păstra ținutele casual cât mai elegante ține de alegerea paletei de culori. Deși Prințul William respectă un cod vestimentar strict, acesta știe cum să facă o ținută să pară o alegere naturală. Prințul optează pentru nuanțe de gri, albastru sau verde pentru a-și pune în evidență alegerile vestimentare.

Ducii de Cambridge au reușit să-și însușească foarte bine cerințele Protocolului Regal atunci când vine vorba de alegerile vestimentare. Atât ei cât și copiii lor sunt întotdeauna surprinși în ținute pline de eleganță. Imagini precum cele surprinse la momentul vacinării sunt rare pentru aparițiile Prințului William.

Cu toate acestea, Prințul William a știut cum să se adapteze cu eleganță și rafinament în timpul momentului mult așteptat. După ce a primit doză de vaacin, Prințul a mulțumit public tuturor celor care s-au ocupat de dezvoltarea și administrarea vaccinului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×