Prințul William respectă un cod vestimentar strict. Care sunt regulile de care trebuie să țină cont

Prințul William respectă un cod vestimentar cu mult mai strict decât cel al Ducesei de Cambridge. Sunt câteva reguli legate de ținuta Prințului pe care acesta nu trebuie să le piardă din vedere. Indiferent de activitatea pe care o desfășoară, Ducele de Cambridge are grijă să nu se abată de la Protocol.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:09 / Actualizat: 31 mai 2021, 14:53

Pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut o fotograie care a surprins publicul. Prințul William în vârstă de 38 de ani a fost nevoit să-și expună bicepsul pentru a primi doza de vaccin. De altfel, Prințul face parte din cei 70% de oameni din Marea Britanie care și-au primit prima doză de vaccin. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște tipul vaccinului pe care Ducii de Cambridge au ales să-l facă.

Vestimentația pe care a ales s-o poarte în timpul vaccinării nu a fost deloc una surprinzătoare. Prințul William are grijă la alegerile pe care le face și respectă un cod vestimentar strict. Ducele de Cambridge se conformează întotdeauna evenimentelor la care urmează să participe și nu se abate de a la regulile generale privind ținuta sa. Acesta optează tot timpul pentru o combinație între casual și elegant.

Prințul William respectă un cod vestimentar strict

Prințul William își alege întotdeauna ținutele cu atenție. În fotografia postată pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge acesta și-a expus bicepsul în timp ce primea prima doză de vaccin. Fotografia i-a făcut pe oameni să realizeze că este o apariție rară din partea Prințului William.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mai mulți oameni și-au dat seama că de-a lungul timpului Prințul William nu a fost surprins purtând tricoruri sau pantaloni scurți. Christina Garibaldi, gazda podcast-ului Royally Us a discutat într-o transmisiune apariția Ducelui de Cambridge.

Nu l-am văzut niciodată în bluze cu mâneci scurte.Nu-mi amintesc să-l fi văzut la plajă. A fost chiar interesant, mai ales că știm atât de multe despre Protocolul Regal pentru femei, dar prea puține despre cel al bărbaților. Nu a putut purta mâneci scurte nici atunci când s-a vaccinat, deci probabil sunt reguli și mai stricte pentru bărbați.

– Christina Garibaldi

Observația Christinei Garibaldi s-ar putea să nu fie departe de adevărt. Exceptând jocurile de polo, Prințul William este întotdeauna atent la ceea ce poartă și respectă un cod vestimentar strict. Femeile din Familia Regală au fost observate de-a lungul timpului cum au făcut mici abateri de la Protocolul Regal, însă bărbații trebuie să respecte cu strictețe anumite reguli.

Ducii de Cambridge definesc eleganța

Chiar dacă Prințul William respectă un cod vestimentar strict, aparițiile sale au fost întotdeauna extrem de elegante. Atât el cât și Ducesa de Cambridge sunt adevărate modele de urmat când vine vorba de alegerea ținutei perfecte. De-a lungul perioadei în care au fost surprinși împreună, amândoi au dat dovadă de rafinament în alegerea ținutelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducele de Cambridge este întodeauna atent la ceea ce poartă soția sa și încearcă pe cât posibil să se asorteze la ținuta sa. Prințul William optează de cele mai multe ori pentru culori fade care să completeze look-ul Cuplului Regal. Chiar și hainele casual ajung să pară sofisticate atunci când sunt purtate de Ducii de Cambridge.

Cheia pentru a păstra ținutele casual cât mai elegante ține de alegerea paletei de culori. Deși Prințul William respectă un cod vestimentar strict, acesta știe cum să facă o ținută să pară o alegere naturală. Prințul optează pentru nuanțe de gri, albastru sau verde pentru a-și pune în evidență alegerile vestimentare.

Ducii de Cambridge au reușit să-și însușească foarte bine cerințele Protocolului Regal atunci când vine vorba de alegerile vestimentare. Atât ei cât și copiii lor sunt întotdeauna surprinși în ținute pline de eleganță. Imagini precum cele surprinse la momentul vacinării sunt rare pentru aparițiile Prințului William.

Cu toate acestea, Prințul William a știut cum să se adapteze cu eleganță și rafinament în timpul momentului mult așteptat. După ce a primit doză de vaacin, Prințul a mulțumit public tuturor celor care s-au ocupat de dezvoltarea și administrarea vaccinului.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată în alb, își ridică ochelarii de soare, în timp ce se află pe plajă
Horoscop
Cele mai frumoase femei din zodiac. Niciun bărbat nu le poate rezista
Fiecare femeie are ceva frumos, doar al ei. Însă conform astrelor, suntem construite pentru a prezenta anumite aspecte trăsături specifice. Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac, cărora niciun bărbat nu le poate...
2
Brooke Shields e mândră de fiica sa și zâmbește la cameră în timp ce poartă o rchie cu animal print la Art Miami din 2018
Divertisment
Brooke Shields e mândră de fiica sa. Tânăra a îmbracăt rochia mamei sale la balul de absolvire
Brooke Shields e mândră peste măsură de fiica sa cea mare. Rowan a ales să-și surprindă mama și a purtat o rochie elegantă pe care însăși actrița a ales-o în cadrul Galei Globurilor de...
3
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
4
Prințesa Diana alături de Prințul Charles într-o mașină în timp ce face cu mâna publicului la Gala de la Earls Court din 26 octombrie 1992
Divertisment
Cadoul de logodnă al Prințesei Diana a fost pus la vânzare
Prințul Charles și-a iubit cu siguranță soția. Lady Diana Spencer a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri la logodna sa. Frumoasa bijuterie a fost ținută ascunsă de ochii publicului pentru o bună bucată...
5
Bucăți de prăjitură Albă ca Zăpada, așezate o farfurie, alături de lamâi întregi și secționate.
Rețete
Prăjitura Albă ca Zăpada: rețeta bunicii
Pentru platoul cu prăjituri festive de la o aniversare sau o ocazie specială, îți recomandăm să pregătești și prăjitura Albă ca Zăpada. Este o rețetă veche de prăjitură cu foi preparate pe dosul tăvii,...
PARTENERI
×