Reclamă

Prințul William respectă un cod vestimentar strict. Care sunt regulile de care trebuie să țină cont

Prințul William respectă un cod vestimentar cu mult mai strict decât cel al Ducesei de Cambridge. Sunt câteva reguli legate de ținuta Prințului pe care acesta nu trebuie să le piardă din vedere. Indiferent de activitatea pe care o desfășoară, Ducele de Cambridge are grijă să nu se abată de la Protocol.

Publicat: 1 iunie 2021, 7:09

Pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut o fotograie care a surprins publicul. Prințul William în vârstă de 38 de ani a fost nevoit să-și expună bicepsul pentru a primi doza de vaccin. De altfel, Prințul face parte din cei 70% de oameni din Marea Britanie care și-au primit prima doză de vaccin. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște tipul vaccinului pe care Ducii de Cambridge au ales să-l facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestimentația pe care a ales s-o poarte în timpul vaccinării nu a fost deloc una surprinzătoare. Prințul William are grijă la alegerile pe care le face și respectă un cod vestimentar strict. Ducele de Cambridge se conformează întotdeauna evenimentelor la care urmează să participe și nu se abate de a la regulile generale privind ținuta sa. Acesta optează tot timpul pentru o combinație între casual și elegant.

Prințul William respectă un cod vestimentar strict

Prințul William își alege întotdeauna ținutele cu atenție. În fotografia postată pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge acesta și-a expus bicepsul în timp ce primea prima doză de vaccin. Fotografia i-a făcut pe oameni să realizeze că este o apariție rară din partea Prințului William.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Mai mulți oameni și-au dat seama că de-a lungul timpului Prințul William nu a fost surprins purtând tricoruri sau pantaloni scurți. Christina Garibaldi, gazda podcast-ului Royally Us a discutat într-o transmisiune apariția Ducelui de Cambridge.

Nu l-am văzut niciodată în bluze cu mâneci scurte.Nu-mi amintesc să-l fi văzut la plajă. A fost chiar interesant, mai ales că știm atât de multe despre Protocolul Regal pentru femei, dar prea puține despre cel al bărbaților. Nu a putut purta mâneci scurte nici atunci când s-a vaccinat, deci probabil sunt reguli și mai stricte pentru bărbați.

– Christina Garibaldi

Observația Christinei Garibaldi s-ar putea să nu fie departe de adevărt. Exceptând jocurile de polo, Prințul William este întotdeauna atent la ceea ce poartă și respectă un cod vestimentar strict. Femeile din Familia Regală au fost observate de-a lungul timpului cum au făcut mici abateri de la Protocolul Regal, însă bărbații trebuie să respecte cu strictețe anumite reguli.

Reclamă

Ducii de Cambridge definesc eleganța

Chiar dacă Prințul William respectă un cod vestimentar strict, aparițiile sale au fost întotdeauna extrem de elegante. Atât el cât și Ducesa de Cambridge sunt adevărate modele de urmat când vine vorba de alegerea ținutei perfecte. De-a lungul perioadei în care au fost surprinși împreună, amândoi au dat dovadă de rafinament în alegerea ținutelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducele de Cambridge este întodeauna atent la ceea ce poartă soția sa și încearcă pe cât posibil să se asorteze la ținuta sa. Prințul William optează de cele mai multe ori pentru culori fade care să completeze look-ul Cuplului Regal. Chiar și hainele casual ajung să pară sofisticate atunci când sunt purtate de Ducii de Cambridge.

Cheia pentru a păstra ținutele casual cât mai elegante ține de alegerea paletei de culori. Deși Prințul William respectă un cod vestimentar strict, acesta știe cum să facă o ținută să pară o alegere naturală. Prințul optează pentru nuanțe de gri, albastru sau verde pentru a-și pune în evidență alegerile vestimentare.

Ducii de Cambridge au reușit să-și însușească foarte bine cerințele Protocolului Regal atunci când vine vorba de alegerile vestimentare. Atât ei cât și copiii lor sunt întotdeauna surprinși în ținute pline de eleganță. Imagini precum cele surprinse la momentul vacinării sunt rare pentru aparițiile Prințului William.

Cu toate acestea, Prințul William a știut cum să se adapteze cu eleganță și rafinament în timpul momentului mult așteptat. După ce a primit doză de vaacin, Prințul a mulțumit public tuturor celor care s-au ocupat de dezvoltarea și administrarea vaccinului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×