Reclamă

Priscilla Presley i-a fost fidelă lui Elvis Presley după divorț. Ce declarații a făcut despre căsnicia cu fostul soț 

Priscilla Presley i-a fost fidelă lui Elvis Presley chiar și după divorț. Vedeta a povestit cum și-a susținut iubirea, în ciuda faptului că au decis să pună capăt căsniciei lor. Declarațiile sincere ale acesteia au fost făcute publice.

Publicat: 5 aprilie 2023, 11:44

Priscilla Presley își apără poziția în familie în urma neînțelegerilor cu nepoate sa. Aceasta și-a exprimat sentimentele sincere pe care le-a avut mereu față de artist și modul în care a continuat să-i ducă muncă mai departe după moartea acestuia. Elvis și Priscilla au păstrat legătura chiar și după divorț, vedeta spune că a fost devastată când a aflat ulterior de moartea fostului soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley i-a fost fidelă lui Elvis Presley după divorț

Elvis Presley a fost întotdeauna cunoscut pentru personalitatea sa puternică, dar și pentru felul în care reușesc să cucerească inimile milioanelor de femei. Acesta și-a câștigat titlul de ”Regele Rock ‘n’ Roll” și a reușit să frângă multe inimi de-a lungul carierei sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley / Profimedia Images

Vocea, imaginea atractivă și prezența scenică, acestea au fost doar câteva dintre ingredientele principale prin care a reușit să-și strângă o audiență impresionantă în rândul publicului feminin.

Reclamă

În ciuda diferenței de vârstă dintre Elvis și Priscilla, dar și a zvonurilor de infidelitate, fosta soție a artistului încă are doar cuvinte de iubire la adresa lui Elvis.

Priscilla a împărtășit detali despre relația intimă cu fostul soț. Aceasta declară că i-a fost mereu fidelă și loială lui Elvis, chiar și după separarea lor. Confesiunile au fost făcute în timpul disputei pe care a avut-o cu nepoata sa, Riley Keough.

”Am stat alături de Elvis chiar și după divorț. I-am fost mereu loială. Casa în care am trăit era mereu tot felul de femei care veneau și plecau. Locuiam la etajul unu cu fiica mea, dar erau multe femei care veneau noaptea la fostul meu soț.”

Reclamă

”Aveam 14 ani când l-am întâlnit. El avea 24 de ani și pot spune că mereu a fost un gentleman. Relația mea cu Elvis nu a fost una sexuală la început Am avut ceva mult mai intim.”

”După divorț obișnuia să vină acasă în toiul nopții, chiar și atunci când se vedea cu alte femei. Încă mergeam cu el la Graceland. L-am iubit atât de mult în tinerețe încât nu l-aș fi trădat niciodată. Nu aș fi spus nimănui că încă ne mai vedem după divorț”.

Cum a arătat căsnicia Priscillei cu Elvis Presley

Elvis și Priscilla Presley s-au întâlnit pentru prima dată în 1959 în Germania. În acea perioadă Elvis își îndeplinea serviciul militar, iar Priscilla i-a atras imediat atenția tânărului artist. Elvis și Priscilla au reușit să aibă o relație foarte frumoasă, iar în anul 1967 s-au căsătorit în Vegas.

După o căsnicie de mai bine de șase ani, aceștia au decis să-și separe drumurile și să divorțeze. În ciuda divorțului, se pare că cei doi au continuat să se întâlnească pe ascuns.

De altfel, artista spune că nu a avut relații intime cu soțul său până la căsătorie. Ulterior, Priscilla a rămas însărcinată și a avut alături de Elvis singurul lor copil, pe micuța Lisa Marie Presley. După căsnicia tumultuoasă și pierderea soțului, Priscilla și-a continuat misiunea de a-i răspândi muzica artistului în întreaga lume. Priscilla trece acum prin momente dificile.

Aceasta și-a pierdut unicul copil. Lisa Marie Presley s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani în urma unui stop cardiac. Momentan există tensiuni între Priscilla și nepoata sa, Riley Keough. Disputele au pornit de la proprietatea care i-a aparținut până acum Lisei Marie, Graceland.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×