Reclamă

Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty

Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi trăsăturile naturale într-un mod rapid și elegant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 februarie 2024, 7:01

Femeile ar trebui să se simtă frumoasă în fiecare zi. Un machiaj bine pus la punct te poate ajuta să ai mai multă încredere în tine. Produsele de make-up ar trebui să accentueze frumusețea naturală, nu să o ascundă. Dacă ești în căutarea unui machiaj simplu și natural, atunci ești în locul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani

Nu ai nevoie de produse costisitoare de make-up pentru a arăta impecabil. Unele dintre cele mai cunoscute femei din lume au împărtășit de-a lungul timpului trucurile lor de frumusețe.

Oprah Winfrey, Jenifer Lopez, Jennifer Aniston, Pamela Anderson, acestea sunt doar câteva nume de femei cunoscute care au peste 40 de ani și care încurajează femeile să se iubească exact așa cum sunt.

Frumusețea nu ar trebui să fie pusă pe locul doi, chiar dacă prioritățile unei femei se pot schimba. Îngrijirea personală ar trebui să primeze indiferent de vârsta pe care o ai, spun cei de la Glamour.

Mai jos găsești câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani.

Reclamă

Pregătește pielea din timp

Un ten sănătos este necesar pentru a avea un machiaj superb. Pamela Anderson este una dintre vedetele care promovează îngrijirea tenului cu mare atenție.

Cel mai important lucru, pe măsură ce înaintezi în vârstă, este să te asiguri că ai tenul hidratat. Atunci când tenul tău este hidrata, machiajul este și el uniform.

Reclamă

Specialiștii în beauty recomandă produsele de make-up cu rol hidratant. Pielea fiecărei persoane are propriile nevoi, dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ignori hidratarea corectă a tenului.

Alege produsele necesare tipului tău de ten și bucură-te de machiajul tău preferat.

Nu exclude folosirea unui tuș de ochi

„Ochii de pisică” au fost întotdeauna în trend. Femeile din întreaga lume au abordat acest truc simplu de machiaj.

Un eyeliner este nelipsit din trusa de machiaj a unei femei. Tot ce trebuie să faci este să ții ochii deschiși și să trasezi cu mare atenție o codiță perfectă. Mai apoi, poți aplica un rimel, iar machiajul ochilor tăi va fi complet. Nu ai nevoie de multe produse pentru a avea parte de un look elegant și de efect.

Descoperă câteva trucuri utile pentru a obține linia de tuș perfectă. Uite cum poți să-ți realizezi machiajul ochiului dacă ești la început de drum în lumea frumuseții.

Aplică o pudră ușoară și translucidă

Există o concepție greșită despre utilizarea pudrei pe pielea uscată sau texturată. Însă specialiștii spun că pudra nu ar trebui să lipsească din rutina de machiaj.

Dacă alegi să aplici un fond de ten lichid sau cremă, atunci puțină pudră translucidă te va ajuta să fixezi machiajul.

Liniile vor fi mult mai naturale, iar aspectul complet va fi unul superb. Specialiștii în beauty recomandă o pudră ușoară, care să fixeze frumos fondul de ten.

Aplică fardul de obraz de jos în sus

Atunci când aplici fardul de obraz, încearcă să alegi zona potrivită pentru un efect de lifting. Folosește pensula preferată și fardul tău de obraz apoi aplică cu o mișcare scurtă a mâinii de jos în sus. Aplică în zona pomeților încercând să ai la final un efect de lifting.

Specialiștii în beauty spun că fardul de obraz poate completa frumos un machiaj simplu și elegant.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×