Reclamă

Tunsori pe care toată lumea le va cere în 2024. Vezi care ți se potrivește

Dacă ai nevoie de o schimbare în viața ta, îți faci programare la salonul de înfrumusețare. Fie că vrei să te tunzi sau să îți schimbi culoarea părului. Aceasta este una dintre legile nescrise în rândul femeilor, deoarece vine în completarea schimbării stării de spirit. Iată lista cu tunsori pe care toată lumea le va cere în 2024.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 7 aprilie 2024, 7:51

Te-ai gândit să te tunzi, dar nu știi ce să alegi? Cum primăvara s-a instalat deja, sezonul nou vine și cu tendințe noi și sfaturi din partea specialiștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsori pe care toată lumea le va cere în 2024

La fiecare început de sezon faci schimbări în garderobă sau îți redecorezi casa. Senzația adusă de schimbare este una pozitivă, care te umple de energie. Dar este foarte important să nu iei o decizie bazată pe impulsivitate atunci când vorbim despre tunsoare. Este posibil ca mai târziu să regreți și să fii nevoită să aștepți câteva luni pentru a avea look-ul dorit.

Află care sunt tunsorile pe care toată lumea le va cere în 2024. Astfel s-ar putea să îți faci curaj să alegi o tunsoare nouă. Pe care poate că ți-o doreai, dar nu îndrăzneai să o încerci până acum.

Bob with a twist

Tunsoarea bob a avut un moment serios de glorie în anul 2020. Nici nu este surprinzător, având în vedere că este o tunsoare care necesită puțină întreținere. În plus, arată șic fără prea mult efort, pe tot parcursul anului. Totuși, două tipuri de bob se află pe lista de tunsori pe care toată lumea le va cere în 2024. Acestea sunt: bob-ul „ciupercă” și bob-ul de supermodel din anii ’90.

Reclamă

Moda anilor ’90 a revenit în forță, încă de la finalul anului trecut. De la pălăriile „bucket” si chockerele din piele, până la tunsorile ultra stratificate din anii ’90.

Tunsoarea vaporoasă inspirată de iconicele modele ale generației de aur va face mare vâlvă anul acesta. Această tunsoare lungă până la bărbie diferă de o tunsoare standard. Straturile sale pufoase și voluminoase amintesc de coafura caracteristică a lui Cindy Crawford.

Bob-ul „ciupercă” este o altă replică a anilor ’90. Look-ul este inspirat de iconicul bob negru pe care Uma Thurman l-a purtat în „Pulp Fiction”. Poți aranja acest bob drept cu ajutorul unui ondulator, întorcându-l la vârfuri. Deși seamănă cu un capac de ciupercă bombat, completează perfect un look elegant și retro. Pentru a sublinia rădăcinile sale din anii ’90, îl poți purta cu breton sau cu o parte din mijloc.

Reclamă

Stilul pixie creț

Tunsorile pe care toată lumea le cere în 2024 constau în păstrarea texturii naturale a părului. Stilul pixie creț este o tunsoare de tipul „aranjează-te și ieși pe usă”, care necesită puțină întreținere. Ea mai este numită și „swish” de coafeza vedetelor din Los Angeles, Sunnie Brook.

„Semnătura acestui look este o franjură sau un strat care traversează ușor fruntea. Acest lucru adaugă volum și dramatism cu mai puțin păr.”, a declarat ea, citată de The List.

Acest look ondulat actualizează tunsoarea pixie cu un breton moale și ondulat peste frunte. Straturile înalte, drapate ușor deasupra ochilor, fac ca acest look să strălucească.

Așadar, dacă îți dorești o schimbare în materie de tunsoare, ia în considerare una dintre aceste coafuri de ultimă oră. Alege tunsoarea care te reprezintă cel mai bine, pentru că astfel o vei purtă plină de încredere, oriunde vei merge.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×