Reclamă

Vedeta care refuză să se mai întâlnească cu bărbați. Are deja doi copii, iar ușa „întâlnirilor” s-a închis în cazul ei

Vedeta care refuză să se mai întâlnească cu bărbați are deja doi copii și spune că ușa „întâlnirilor” s-a închis în cazul ei, cel puțin pentru moment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2024, 7:01

Deși nu a mai avut nicio relație de când s-a despărțit de Tristan Thompson, Khloé Kardashian a spus că nu este interesată de o nouă relație și a confirmat că „ușa s-a închis” în ceea ce privește o reconciliere cu fostul ei: „Toți trebuie să creștem și să mergem mai departe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care refuză să se mai întâlnească cu bărbați

Khloé Kardashian nu este interesată să revină pe scena întâlnirilor. În timpul episodului din 6 iunie din The Kardashians, Khloé a fost „interogată” despre viața ei amoroasă de Scott Disick. După ce a întrebat-o dacă a avut un iubit sau a fost la o întâlnire recent, Khloé, 39 de ani, i-a spus ferm: „Nu vreau!”

Ea a continuat punând totul pe seama programul ei încărcat. Vedeta spune că trezirile matinale cu cei doi copii ai săi nu i-ar permite să facă asta. True are deja 6 ani, dar fiul Tatum are doar 21 de luni. Cei doi copii sunt din relația pe care vedeta de reality a avut-o cu Tristan Thompson.

„Ăsta e timpul meu”, spune ea. „Nu împart asta cu un bărbat. Nu-mi împart televizorul, nu-mi împart patul!”

Scott, în vârstă de 41 de ani, a întrebat-o apoi pe Khloé dacă există „o speranță” pentru Tristan. Ce doi au avut multiple reconcilieri și despărțiri în trecut.

Reclamă

„Nu, ușa este închisă”, a spus Khloé, menționând că nu vede niciun motiv pentru a fi un „monstru” pentru Tristan. Ea a mai spus că este fericită că ei sunt în relații prietenoase și că își cresc frumos copiii împreună.

Khloe a dezvăluit că este în permanență disponibilă pentru copiii ei

Khloé Kardashian a mai dezvăluit de asemenea că nu are o bonă permanentă. Tot atunci ea a recunoscut că este „epuizată” să aibă grijă de copiii ei.

Reclamă

Într-un confesional, Khloé a adăugat: „O, Doamne, glumiți cu mine? Aceasta este viața, trebuie să creștem cu toții și să mergem mai departe. Toată lumea m-a judecat cu privire la modul în care îmi petrec timpul pentru că nu mă întâlnesc cu bărbați. Am încetat să mă mai întâlnesc cu Tristan când Tatum era în uter!”.

Sora lui Kim a mai spus că este mulțumită de relația ei cu Tristan din acest moment pentru că cei mici sunt bine.

Khloe nu vrea să rămână singură pentru totdeauna

Scott a subliniat apoi că trebuie să fie ciudat pentru Tristan să trăiască atât de aproape de ea și să o vadă pe Khloé mergând mai departe, la care ea a răspuns: „Dacă a vrut să se tortureze, asta e pe el! Vrei să-i vezi pe toți acești bărbați mergând spre casa mea? Asta e problema ta.”

Scott a fost surprins de declarația lui Khloé și a fost întrebat dacă face asta în prezent. Khloé a clarificat că nu se întâmplă „chiar acum”, ci că se va întâmpla „în cele din urmă”.

„Crezi că voi fi singură pentru tot restul vieții mele?” a întrebat Khloe, înainte de a puncta încă o dată: „Nu vreau ca nimeni să-mi oprească rutina acum. Mă simt confortabil în ritmul meu”.

Ea a adăugat: „Să spunem că mă întâlnesc. Habar n-am cum ar trebui să te întâlnești cu copiii pentru că nu te aduc acasă la mine unde sunt copiii mei și nu mă duc la casa ta, unde o să mă tai în pivniță și o să mă omori. De asemenea, nu mă duc la un restaurant public sau un spațiu unde oamenii pot face poze. Nu cred că asta e posibil acum.”

Khloé Kardashian s-a simțit „ușurată” când Tristan Thompson s-a mutat la Cleveland, după ce a trăit mereu cu speranța că vedeta îl va primi iar în viața ei.

Tristan Thompson i-a fost infidel lui Khloe Kardashian de mai multe ori

Khloé și Tristan au început să se întâlnească în 2016. El a înșelat-o de mai multe ori, inclusiv cu doar câteva zile înainte ca fiica lor, True, să se nască. Una dintre femeile cu care i-a fost infidel a fost Jordyn Woods în 2019, în timp ce el și Khloé erau încă împreună.

Ani mai târziu, au dat o nouă șansă iubirii lor. Dar s-a aflat mai târziu, în decembrie 2021, că Tristan a avut un copil cu Maralee Nichols în aceeași perioadă în care el și Khloé așteptau în secret al doilea copil prin surogat. Khloé și-a încheiat oficial relația cu câteva luni înainte de nașterea fiului lor, Tatum, în august 2022.

De atunci, ea a subliniat în repetate rânduri, atât în ​​episoadele din The Kardashians, cât și în interviuri, că nu are intenția de a se mai împăca cu el.

„Aceste granițe sunt atât de importante de pus la punct cu Tristan pentru că am cântat acest cântec și am dansat deja de câteva ori”, a spus ea în timpul unui episod din iunie 2023 al reality show-ului familiei sale. „M-am întors la el după un scandal de infidelitate, așa că nu știu dacă Tristan are impresia că mă voi întoarce la el.”

„Înțeleg de ce ar crede asta, așa că este treaba mea să stabilesc limite pentru acțiunile mele care arată altfel”, a continuat ea. „Îl păstrez aproape și mă asigur că este mereu acolo pentru copii, pentru că este atât de ușor să revină la obiceiuri. Nu pot lăsa acele vechi obiceiuri să intre cu ușurință în viața mea. Pur și simplu nu este ceea ce îmi doresc”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×