Reclamă

3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon

Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.

Publicat: 17 septembrie 2021, 7:27

În timp ce majoritatea aplicațiilor a fost creată pentru a satisface nevoile ambelor genuri, unele platforme au fost concepute mai ales pentru femei. În timp ce unele se axează pe procese ce au loc în corpul femeilor, cauzate de hormoni, altele au de-a face cu ușurarea acțiunilor zilnice. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși aplicațiile pentru femei sunt mult mai puțin numeroase decât cele destinate unui public masculin, acestea au reușit să adune fane din întreaga lume.

Unele aplicații recomandate femeilor sunt disponibile doar pe platforma iOS de pe iPhone, altele pot fi descărcate și pe iPhone-urile Android. 

3 tipuri de aplicații recomandate femeilor

În ultimii ani, s-au lansat numeroase aplicații recomandate femeilor, mai ales, dar ce pot fi folosite și de către bărbați. 

Iată 3 tipuri de aplicații recomandate femeilor pe care le poți descărca acum pe telefon, potrivit The Guardian

Reclamă

Aplicații care analizează lista de ingrediente din produsele de înfrumusețare

Astfel de aplicații pot fi folosite și de bărbați, și de femei. Platformele ajută utilizatorii să afle ce ingrediente trebuie să evite în produsele de frumusețe și de ce. De obicei, pentru a folosi astfel de platforme, trebuie să introduci în aplicație vârsta, genul și tipul pielii. 

Aplicațiile includ mii de ingrediente și explicațiile pentru fiecare, din produse precum parfum, cremă și șampon. Ele detaliază de ce unele dintre acestea sunt benefice pielii și pe care trebuie să le eviți în produsele tale. Astfel de aplicații sunt ideale pentru utilizatorii ce vor să afle mai multe informații despre produsele de înfrumusețare pe care le folosesc. Printre aplicațiile recomandate femeilor care oferă informații despre ingrediente se numără Skin Matters, Think Dirty, CosmEthics, Detox Me și EWG Healthy Living.

Reclamă

Aplicații care detaliază schimbările hormonale

Multe astfel de aplicații sunt disponibile pe iOS și pe Android și pot fi foarte benefice utilizatoarelor. Printre cele mai cunoscute se numără Clue, Flo, Ovia, Cycles, MyFlow și altele. Cu ajutorul lor, poți urmări schimbările hormonale în funcția de etapele ciclului menstrual.

Există aplicații recomandate femeilor care folosesc aceste detalii și într-un mod amuzant. Dacă verifici horoscopul pentru a vedea ce își rezervă ziua, acum poți verifica cum pot afecta ciclul tău și nivelul hormonilor dispoziția din ziua respectivă cu aplicații precum Hormone Horoscope. Acestea urmăresc în ce etapă a ciclului menstrual te afli și oferă informații și sfaturi pornind de la nivelul hormonilor. 

Aplicații cu antrenamente și exerciții fizice

Dacă nu ai timp să ajungi la sală, dar vrei să ai un stil de viață sănătos, te poți baza pe exercițiile detaliate pe aplicațiile de antrenamente și exerciții fizice.

Cele mai multe sunt disponibile pe iOS și Android. Astfel de platforme oferă și exerciții cardio, dar și antrenamente de rezistență. Pe multe dintre ele le poți face și acasă, în funcție de preferințe. 

Dacă vrei să te asiguri că ai învățat cum să faci anumite exerciții fizice comune așa cum trebuie sau dacă vrei o nouă rutină de mișcare pe care o poți face oriunde, poți opta pentru astfel de aplicații. Printre ele se numără Motify, Workout For Women, Variis, Alo Moves, Freeletics și altele.

Există aplicații care oferă antrenamente specifice, în funcție de nevoile tale. Fie că vrei să practici yoga sau ești fana exercițiilor cardio, caută platforme care îți pot oferi sfaturi potrivite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×