Reclamă

5 băuturi naturale pentru arderea grăsimilor. Te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus

Probabil știi de proprietățile de topire a grăsimilor ale apei infuzate cu lămâie, dar există și alte băuturi care te pot ajuta să pierzi în greutate. Așadar, iată 5 băuturi naturale pentru arderea grăsimilor care te vor ajuta să scapi de kilogramele nedorite.

Publicat: 2 august 2022, 7:38

Nu te mai încape perechea ta de blugi preferată? Cei mai mulți oameni s-au îngrășat ca urmare lucrului de acasă din cauza pandemiei. Deoarece toți suntem vinovați că ne-am amânat obiectivele de scădere în greutate, acum este momentul să începi și să pierzi kilogramele în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 băuturi naturale pentru arderea grăsimilor

Desigur, băuturile nu vor face să dispară kilogramele în plus. Trebuie de asemenea să faci exerciții pentru a obține efectul dorit. Acum poți pierde acele kilograme în plus, consumând niște băuturi naturale, scrie india.com.

Probabil că știi de proprietățile de topire a grăsimilor ale apei infuzate cu lămâie, dar există și alte băuturi care te pot ajuta să pierzi în greutate.

Apa Jeera

Jeera este un ingredient esențial în toate curry-urile indiene. Iar apa Jeera este o băutură cu conținut scăzut de calorii, care ajută digestia și ajută la pierderea grăsimii de pe abdomen. Face minuni în ceea ce privește suprimarea senzației de foame și grăbește procesului de scădere în greutate.

Reclamă

Ceai verde

Ceaiul verde a crescut în popularitate în ultimele decenii. Băutura conține antioxidanți (catechine), despre care se știe că accelerează metabolismul. Pentru a profita la maximum de băutură, evită să adăugi zahăr. Planta din care se obține ceaiul verde a fost considerată vreme de mulți ani o plantă medicinală în țări precum Japonia și China.

Studiile efectuate în ultimii ani au demonstrat faptul că ceaiul verde conține ingrediente care oferă un boost metabolismului și ajută la arderea rapidă a grăsimilor. Într-un studiu efectuat pe 10 bărbați, ceaiul verde a crescut numărul de calorii arse cu 4%.

Reclamă

Ajwain sau băutură de carom

Semințele de Ajwain sau de carol sunt cunoscute pentru că stimulează metabolismul în mod natural, ajută la digestia și absorbția alimentelor. 2 lingurițe de semințe de Ajwain prăjite uscate înmuiate într-o cană de apă peste noapte reprezintă licoarea perfectă. Amestecă bine apa și consum-o a doua zi dimineața.

Printre cele mai impresionante beneficii pentru sănătate ale semințelor de ajwain sunt capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul părului, de a optimiza digestia, de a sprijini eforturile de scădere în greutate, de a reduce excesul de flatulență și de a crește sănătatea respiratorie. Utilizarea acestor semințe în prepararea alimentelor, precum și în scopuri de sănătate, a fost o tradiție de mii de ani.

Băutură de fenicul

Semințele de fenicul au fost folosite de mult timp pentru a trata indigestia și balonarea. Feniculul are proprietăți diuretice care ajută la detoxifiere. Acest lucru duce în cele din urmă la pierderea în greutate. Adaugă o linguriță de semințe de fenicul în apă peste noapte. A doua zi, strecoară apa și bea-o.

Apa

Creșterea aportului de apă este una dintre cele mai simple și directe modalități de a îmbunătăți starea generală a organismului. Consumul ridicat de apă te poate ajuta să slăbești, menținându-te sătulă între mese și crescând numărul de calorii pe care le arzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×