Este adevărat că mulți bucătari mănâncă majoritatea meselor la locul de muncă. De aceea, atunci când vin acasă, ultimul lucru pe care bucătarii profesioniști vor să-l facă este să-și scoată cuțitele și să aprindă aragazul.
Alimente pe care e indicat să le ai întotdeauna în bucătărie
Cu toate acestea, când vine momentul să pregătești o masă delicioasă pentru unul sau să impresionezi, există câteva produse de bază din bucătărie pe care profesioniștii spun că trebuie neapărat să le ai.
Sare Kosher
Intră în bucătăria oricărui restaurant și probabil vei găsi o cutie de Diamond Crystal Kosher Salt. Cutia clasică e o icoană de zeci de ani. Deși a fost recent schimbat ambalajul, produsul este încă la fel de fiabil și familiar ca întotdeauna. Sarea Kosher are cristale tridimensionale, goale. Ele au textura și forma potrivite pentru orice fel de mâncare, de la supă la aluat pentru prăjituri. De asemenea, are o salinitate mai mică decât sarea de masă și sarea de mare.
Ceapă
Ceapa este o aromă de bază a multor bucătării globale. Are o dulceață subtilă pe care o poți spori cu o caramelizare scăzută și lentă. Sau, pot deveni picantă și savuroasă, cu adaos de condimente uscate sau proaspete. În plus, termenul lung de valabilitate face ceapa ușor de păstrat la îndemână, chiar dacă nu o folosești zilnic în bucătărie.
Usturoi
Usturoiul, vărul mai concentrat al cepei, este o altă aromă de bază pe care o vei găsi în întreaga lume. Cățeii de usturoi parfumați se pot prăji singuri. Se pot unge pe pâine prăjită sau pot juca un rol secundar delicios în orice, de la sosuri de paste la curry și la produse de patiserie.