Reclamă

Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile

Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una dintre adeptele acestei băuturi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 septembrie 2024, 4:01

Multe celbirtăți și-u împărtășit secretele de frumusețe de-a lungul anilor. John Goodman a declarat că a urmat un plan strict de dietă pentru a pierde în greutate, iar Mark Wahlberg susține că a băut un anumit tip de shake pentru a pierde grăsimea de pe abdomen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate

Celebritățile de peste hotare și-au împărtășit secretele pentru un fizic de invidiat. Mark Wahlberg susține că a băut un bulion de oase în fiecare zi.

Cu ajutorul acestei băuturi ar fi reușit să slăbească patru kilograme în doar cinci zile. Cea mai mare parte a grăsimii pe care a pierdut-o a fost din zona abdominală, a spus el pentru Parade.

Bulionul de oase, combinat cu o dietă echilibrată, l-a ajutat să ajungă la fizicul pe care și l-a dorit într-un timp cât mai scurt.

Secretul este să consumi bulionul de oase între mesele principale ale zile. Acesta este bogat în proteine și ajută la refacerea mușchilor după un antrenament de forță. Bulionul de oase mai este cunoscut și ca supă de oase.

Reclamă

Supa de oase se face prin fierberea blândă a oaselor de animale și a țesuturilor conjunctive. Acest proces are ca rezultat o supă clară, dar bogată în colagen și proteine.

Supa poate fi servită și ca o băutură. Oasele animalelor oferă o sursă excelentă de magneziu, calciu și diverse vitamine și minerale esențiale pentru dezvoltarea și fortificarea oaselor.

Este important de reținut că acești nutrienți reprezintă doar 5 % din aportul zilnic recomandat de specialiști.

Reclamă

Ce beneficii pentru sănătate are supa de oase

Măduva oaselor este o sursă excelentă de vitamina A și B, împreună cu minerale esențiale pentru zinc, fier, calciu și seleniu.

Aceste componente sunt bogate în colagen, care se transformă în gelatină în timpul procesului de gătire. Această supă de oase îți oferă și câțiva aminoacizi esențiali.

Supa de oase este, de asemenea, bogată în proteine și diverși nutrienți. Aceasta poate susține sănătatea digestivă, poate ajuta la dezvoltarea mușchilor și a oaselor și poate contribui la gestionarea eficientă a greutății.

De obicei, supa de oase are un număr scăzut de calorii și poate reduce pofta de mâncare. Cercetările au indicat faptul că persoanele cărora le place supele tind să aibă un risc mai mic de a deveni obezi. Supele ar putea ajuta la gestionarea greutății.

Supa de oase este, de asemenea, bogată în proteine și există cercetări care arată că dietele bogate în proteine ajută la pierderea în greutate.

Experții spun că acest lucru se datorează faptului că supa de oase tinde să ofere rapid senzația de sațietate.

Un studiu din 2015 a arătat că suplimentele cu colagen ajută la recuperarea masei musculare după un antrenament de forță. Este esențial să te consulți cu medicul tău înainte de a aborda o dietă nouă. Acesta te poate ajuta să iei o decizie în ceea ce privește introducerea supei de oase în dieta ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×