Reclamă

Camelia Bălțoi este CaMama la stilul vestimentar. Cum descrie prezentatoarea TV relația cu mama sa

Camelia Bălțoi a revenit cu drag la CaTine, în cea mai nouă campanie, CaMama. Prezentatoarea TV este prima vedetă din România care a dat startul interviurilor CaTine.ro. Acum, ea a spus din nou DA răspicat celui mai nou proiect al site-ului. Camelia Bălțoi este CaMama la stilul vestimentar, lucru de care este foarte mândră.

Publicat: 8 martie 2023, 6:56 / Actualizat: 8 martie 2023, 9:56

Camelia Bălțoi, prezentatoarea Știrilor din Sport de la Antena 1, este o fire emotivă, dar emoțiile pe care le simte și le transmite sunt de fapt cele de care au nevoie femeile ca să fie autentice, așa cum este și ea. Frumusețea naturală, talentul, carisma, sunt numai câteva dintre caracteristicile care au făcut-o să fie una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România.

Camelia Bălțoi este CaMama la stilul vestimentar

Camelia Bălțoi are o relația aparte cu mama sa. Și pentru că în luna martie, CaTine.ro celebrează mamele, ai mai jos câteva întrebări și răspunsuri care descriu foarte bine legătura strânsă dintre cele două.

– La ce anume ești deja CaMama?
– La stilul de îmbrăcăminte.

– La ce ți-ai dori să fii CaMama?
– La comportament. Ea e o persoană blândă, e o persoană răbdătoare, e o persoană care are grijă de toată familia.

– Care este cel mai bun sfat primit de la mama ta?
– Să-i ajut pe cei din jurul meu.

Reclamă

– Ce vorbă sau expresie îți spunea foarte des?
– Cami, tu ești foarte talentată.

– Când ai supărat-o foarte tare din ce îți amintești?
– Nu am supărat-o foarte tare pe mama. Am fost mereu un copil ascultător.

– Povestește-ne una dintre cele mai dragi amintiri cu mama ta.
– Cred că în fiecare zi se creează o amintire frumoasă. Avem multe. De-a lungul timpului am petrecut multe momente frumoase împreună. Cea mai recentă de exemplu este amintirea de la nunta surorii mele. S-a căsătorit, am fost toți împreună și am văzut-o pe mama fericită pentru sora mea.

Reclamă

– Dacă ar fii să-i mulțumești pentru trei lucruri, care ar fi acelea?
– Că a avut grijă de mine, că mi-a dat să mănânc și că de fiecare dată când am sunat-o supărată, a fost la telefon, mi-a răspuns și mi-a dat un sfat.

– Ce mesaj i-ai transmite acum mamei tale?
– Mama, te iubesc foarte foarte mult. Ești cea mai tare mamă din lume.

Detalii mai puțin știute despre Camelia Bălțoi

Camelia Bălțoi este una dintre cele mai discrete vedete din România. Cu toate acestea, ea a reușit să se impună într-un domeniu dominat de bărbați și o face foarte bine.

În interviul pe care l-a acordat anterior pentru CaTine.ro, despre prezentatoarea TV am aflat că primii pași în televizine i-a făcut la Drobeta Turnu Severin și că în locul unei cariere în Magistratură, ea a ales să-și depună CV-ul la mai multe televiziuni din București. După ce a obținut interviul la DigiSport, Camelia Bălțoi a ales televiziune și a stat opt ani la televiziunea menționată anterior.

Din anul 2020, ea prezintă Știrile din Sport la Observator.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Cel mai de preț sfat al Cameliei Bălțoi pentru oamenii care o ascultă și o privesc este: „În momentul în care am fost ca mine, am fost văzută, observată. Celei care ne urmărește îi spun să fie ca ea, fii CaTine, atât.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez într-o mașină în timp ce vine la un eveniment public din Los Angeles
Divertisment
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Coafura artistei a atras privirile tuturor
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Artista internațională și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Diva latino și-a schimbat coafura și a atras privirile tuturor. Paparazzi au surprind-o în...
2
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă întinsă în pat
Horoscop
Zodii a căror inimă e greu de cucerit. Ce spun specialiștii despre acești nativi
Există zodii a căror inimă e greu de cucerit, dar alături de care vei trăi momente unice și povești frumoase. Doar persoanele care știu cât de ușor pot fi rănite se vor lăsa citite...
3
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
5
Icre de fasole cu ceapă caramelizată în bol alb
Rețete
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Dacă adori preparatele pe bază de fasole boabe, nu ezita să încerci și rețeta de icre de fasole cu ceapă caramelizată. Este delicioasă servită cu felii de pâine prăjită. Denumirea rețetei este atribuită faptului...
PARTENERI
×