Reclamă

Ce este demachiantul bifazic. Modalități de utilizare și beneficii asupra tenului

Tot mai multe femei vorbesc despre demachiantul bifazic. Am pregătit câteva sfaturi utile pentru utilizarea acestui produs, dar și explicații privind originea acestuia și motivele pentru care a devenit atât de popular în ultimii ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 mai 2023, 6:54

Procesul de demachiere face parte din rutina de îngrijire a oricărei femei. Fie că ai avut parte de un machiaj încărcat pe timpul zilei sau ai folosit doar o cremă cu factor de protecție solară, seara nu ar trebui să sari peste pasul de demachiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este demachiantul bifazic

Specialiștii în beauty susțin că ar trebui să ne demachiem dimineața, pentru a îndepărta impuritățile acumulate pe timpul serii. Totodată, procesul de demachiere seara ar trebui să fie nelipsit din rutina femeilor.

În felul acesta se va îndepărta machiajul praful și alte impurități care s-ar putea afla la nivelul tenului. În prezent există o mulțime de produse de demachiere pe piața, însă tot mai multe femei din mediul online vorbesc despre beneficiile demachiantului bifazic.

După cum spune chiar numele, demachiantul bifazic este alcătuit din două părți:  parte pe bază de apă și o parte pe bază de ulei. Aceste părți sunt separate, motiv pentru care sticla de demachiant trebuie agitată foarte bine înainte de utilizarea produsului.

Partea uleioasă se va amesteca rapid cu apa micelară. Acea parte uleioasă acționează rapid pentru a îndepărta machiajul, iar partea pe bază de apă va curăța porii în profunzime.

Reclamă

Avantajul acestui produs este acela că acționează în profunzime și poate îndepărta chiar și produsele de machij rezistente la apă, fără să agreseze pielea. Acest demachiant este folosit în special pentru îndepărtarea produselor rezistente de machiaj, susțin specialiștii în beauty.

Cum poți să folosești acest produs pentru demachiere

Demachiantul bifazic poate fi folosit de orice persoană, indiferent de tipul de ten. Totuși, acesta trebuie folosit cu atenție. Se recomandă consultarea medicului dermatolog înainte. Demachiantul bifazic trebuie foarte bine agitat înainte de a fi aplicat.

Reclamă

Acesta se aplică mai întâi pe o dischetă demachiantă, iar mai apoi se masează tenul ușor pentru a îndepărta urmele de machiaj. Se poate folosi chiar și în zona buzelor și a ochilor. După demachiere este nevoie de o curățare profundă, cu ajutorul unui cleanser potrivit nevoilor tenului tău.

Află mai multe și despre metoda double cleansing. Vezi de ce este atât de populară printre femei. Demachiantul bifazic este recomandat în special femeilor care folosesc produse de machiaj rezistente. Motivul pentru care este recomadndat este legat de acțiunea blândă asupra tenului.

Pasul demachierii nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a tenului, susțin specialiștii în beauty. De altfel, îți recomandăm să descoperi mai multe despre rutina coreeană de îngrijire în 10 pași.

Este o modalitate minunată de a-ți susține frumusețea și sănătatea tenului. După demachierea și curățarea tenului este important să aplici și celelalte produse de îngrijire a tenului, în ordinea corespunzătoare.

Crema hidratantă nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire. Totodată, dimineața nu ar trebui să ieși din casă fără să aplici înainte o cremă cu SPF. Aceasta te va proteja împotriva razelor solare și a problemelor pe care acestea le-ar putea cauza asupra tenului.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×