Reclamă

Ce este demachiantul bifazic. Modalități de utilizare și beneficii asupra tenului

Tot mai multe femei vorbesc despre demachiantul bifazic. Am pregătit câteva sfaturi utile pentru utilizarea acestui produs, dar și explicații privind originea acestuia și motivele pentru care a devenit atât de popular în ultimii ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 mai 2023, 6:54

Procesul de demachiere face parte din rutina de îngrijire a oricărei femei. Fie că ai avut parte de un machiaj încărcat pe timpul zilei sau ai folosit doar o cremă cu factor de protecție solară, seara nu ar trebui să sari peste pasul de demachiere.

Ce este demachiantul bifazic

Specialiștii în beauty susțin că ar trebui să ne demachiem dimineața, pentru a îndepărta impuritățile acumulate pe timpul serii. Totodată, procesul de demachiere seara ar trebui să fie nelipsit din rutina femeilor.

În felul acesta se va îndepărta machiajul praful și alte impurități care s-ar putea afla la nivelul tenului. În prezent există o mulțime de produse de demachiere pe piața, însă tot mai multe femei din mediul online vorbesc despre beneficiile demachiantului bifazic.

După cum spune chiar numele, demachiantul bifazic este alcătuit din două părți:  parte pe bază de apă și o parte pe bază de ulei. Aceste părți sunt separate, motiv pentru care sticla de demachiant trebuie agitată foarte bine înainte de utilizarea produsului.

Partea uleioasă se va amesteca rapid cu apa micelară. Acea parte uleioasă acționează rapid pentru a îndepărta machiajul, iar partea pe bază de apă va curăța porii în profunzime.

Reclamă

Avantajul acestui produs este acela că acționează în profunzime și poate îndepărta chiar și produsele de machij rezistente la apă, fără să agreseze pielea. Acest demachiant este folosit în special pentru îndepărtarea produselor rezistente de machiaj, susțin specialiștii în beauty.

Cum poți să folosești acest produs pentru demachiere

Demachiantul bifazic poate fi folosit de orice persoană, indiferent de tipul de ten. Totuși, acesta trebuie folosit cu atenție. Se recomandă consultarea medicului dermatolog înainte. Demachiantul bifazic trebuie foarte bine agitat înainte de a fi aplicat.

Reclamă

Acesta se aplică mai întâi pe o dischetă demachiantă, iar mai apoi se masează tenul ușor pentru a îndepărta urmele de machiaj. Se poate folosi chiar și în zona buzelor și a ochilor. După demachiere este nevoie de o curățare profundă, cu ajutorul unui cleanser potrivit nevoilor tenului tău.

Află mai multe și despre metoda double cleansing. Vezi de ce este atât de populară printre femei. Demachiantul bifazic este recomandat în special femeilor care folosesc produse de machiaj rezistente. Motivul pentru care este recomadndat este legat de acțiunea blândă asupra tenului.

Pasul demachierii nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a tenului, susțin specialiștii în beauty. De altfel, îți recomandăm să descoperi mai multe despre rutina coreeană de îngrijire în 10 pași.

Este o modalitate minunată de a-ți susține frumusețea și sănătatea tenului. După demachierea și curățarea tenului este important să aplici și celelalte produse de îngrijire a tenului, în ordinea corespunzătoare.

Crema hidratantă nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire. Totodată, dimineața nu ar trebui să ieși din casă fără să aplici înainte o cremă cu SPF. Aceasta te va proteja împotriva razelor solare și a problemelor pe care acestea le-ar putea cauza asupra tenului.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×