Reclamă

Masaj facial cu uleiuri naturale. Rutina perfectă de îngrijire pentru începutul zilei

Îngrijirea pielii dimineața este la fel de importantă precum rutina de dinainte de culcare. În doar cinci minute poți să-i oferi pielii tale un aspect luminos și sănătos, datorită unei rutine de masaj facial cu uleiuri naturale.

Publicat: 1 martie 2023, 6:18

Dacă vrei să ai un ten radiant și odihnit, urmează câțiva pași recomandați de medicii dermatologi. La fel cum te trezești dimineața să te pregătești pentru treburile casnice ori să rezolvi diferite responsabilități, rutina de îngrijire a tenului nu trebuie să lipsească din activitățile tale zilnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Masaj facial cu uleiuri naturale

Pentru a te bucura de o piele hidratată și plină de vitalitate, ai nevoie de ajutor suplimentar. Este important să consumi alimente care să te hidrateze și care să te susțină din punctul de vedere al vitaminelor și mineralelor. De aceea, smoothie-urile cu efect anti-îmbătrânire sunt atât de popoulare în cadrul rețelelor sociale.

Spălatul feței este important pentru a îndepărta uleiul și impuritățile care se acumulează noaptea. Poți începe prin a folosi doar apă și apoi să treci la masarea feței cu ingrediente naturale. Masajul facial cu uleiuri naturale poate părea o procedură lungă, dar de fapt, de vei bucura de relaxare deplină. Ai nevoie doar de cinci minute pentru a-ți organiza rutina de masaj, de dimineață. Ulterior acestor pași, folosește, ca și până acum, produsele tale favorite de skin-care.

Pielea are nevoie de ajutor suplimentar, căci se luptă în fiecare zi cu factori agresivi. Spre exemplu, poluarea și nivelul de stres din viața ta, afectează sănătatea pielii, indiferent de eforturile pe care le faci. Pentru a te asigura că pielea ta se bucură de toată atenția de care are nevoie, folosește produse naturale, prietenoase cu tenul. Pielea trebuie să primească îngrijirea și atenția cuvenite, altfel poate suferi de îmbătrânire prematură. De asemenea, poate deveni ternă și cu multe imperfecțiuni. De fapt, auzim adesea femei care se plâng de acnee, coșuri, pigmentare, îmbătrânire prematură sau piele uscată.

Un masaj facial de aproximativ cinci minute cu uleiuri naturale te poate ajuta să ai tenul pe care ți-l dorești.

Reclamă

Uleiul de susan

Uleiul de susan poate fi de mare ajutor pentru a avea un ten strălucitor și curat. Acest ulei natural conține vitamina E și protejează celulele pielii de factorii agresivi, externi.

De asemenea, este un produs care conține antioxidanți. Astfel, calmează pielea și reduce semnele cauzate de cicatrici sau erupții cutanate.

Reclamă

Uleiul din nucă de cocos

Acest ulei pe bază de ingrediente naturale este printre câștigători, în ceea ce privește alegerile femeilor. Este extrem de cunoscut în industria cosmetică și are beneficii multiple asupra pielii.

Hidratează pielea și o ferește de uscăciune, îndepărtează impuritățile și calmează pielea iritată sau alergică, scrie HealthShots.com.

Ulei de jojoba

Conține vitamina E și vitamine din complexul B care promovează repararea pielii. De asemenea, controlează daunelele provocate de factori externi sau interni. Uleiul de jojoba reduce chiar și roșeața care este uneori cauzată de o piele extrem de uscată.

În plus, dacă această variantă nu te-a convins complet, încearcă și untul de shea, bogat în vitamine cu efect antioxidant. Acestea favorizează regenerarea sănătoasă a celulelor pielii. Este un ingredient la îndemână și poate fi folosit cu încredere, scrie Healthline.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×