Reclamă

Cel mai bun iaurt pentru oase puternice. Sfaturile experților în sănătate

Dacă vrei să ai o sănătate de fier, acesta este cel mai bun iaurt pentru oase puternice. Cu toate acestea, există mai mulți nutrienți găsiți în iaurt care sunt necesari pentru sănătatea oaselor. De aceea, iaurtul grecesc cu lapte de vacă se află în fruntea listei ca cel mai bun iaurt pentru oase puternice. Află ce are de oferit iaurtul grecesc pentru a avea o sănătate de fier.

Publicat: 2 august 2022, 7:36

Pentru a menține oasele puternice și sănătoase, nutrienții de care corpul tău are nevoie sunt calciu, vitamina D, proteine și magneziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu iei suficient calciu din alimente sau suplimente, corpul tău va lua din oase calciul de care are nevoie. Acest lucru le slăbește. Vitamina D este necesară pentru ca acesta să fie absorbit în intestine. Pe de altă parte, magneziul ajută la reglarea echilibrului dintre calciu și vitamina D.
Există, de asemenea dovezi că fosforul, vitamina A și potasiul pot ajuta.

Fosforul ajută la neutralizarea alimentelor acide care pot fi dăunătoare oaselor tale. Unele săruri de potasiu neutralizează acizii care provin din procesele metabolice ale organismului. Vitamina A influențează formarea și descompunerea oaselor, scrie eatthis.com.

Iaurtul grecesc cu lapte de vacă oferă mulți dintre nutrienții enumerați mai sus.

Cum îmbunătățește iaurtul grecesc sănătatea oaselor

Iaurtul grecesc se face prin strecurarea iaurtului tradițional pentru a îndepărta zerul lichid. În acest fel rezultă un iaurt mai gros, mai cremos și tartru. În comparație cu iaurtul tradițional, iaurtul grecesc conține de două ori mai multă cantitate de proteine ​​la 15 grame per porție. Cu aproximativ 14% mai puțină lactoză. De asemenea, oferă 170 de miligrame de calciu per porție. Este plin de culturi vii și active care ajută la sănătatea intestinului.

Reclamă

Pe lângă proteine ​​și calciu, iaurtul grecesc conține cantități semnificative de potasiu, fosfor și magneziu. Toate acestea au un rol în sănătatea oaselor.

În plus, iaurtul grecesc are o aromă fantastică și o textură groasă. Acest lucru îl face delicios de mâncat alături de o porție de fructe ori amestecat într-un smoothie. De asemenea, poate fi folosit ca înlocuitor pentru unt, lapte și alte ingrediente mai bogate în grăsimi.

Găsești aici mai multe gustări cu iaurt pentru pierderea grăsimii de pe abdomen.

Reclamă

Cât iaurt grecesc poți consuma

Orientările dietetice pentru 2020-2025 recomandă trei porții de lapte și produse lactate în fiecare zi. Un studiu publicat în 2017 a găsit o legătură între consumul de lapte și produse lactate și un risc redus de fracturi de șold la adulții în vârstă.

Trebuie remarcat faptul că doar iaurtul de vacă și iaurtul de soia fac parte din grupa lactatelor datorită numeroșilor nutrienți pe care îi conțin. Ca atare, alte „iaurturi” pe bază de plante nu sunt luate în considerare pentru cele trei porții zilnice de lactate, deoarece le lipsesc mulți dintre nutrienții menționați mai sus.

Cu siguranță poți consuma trei porții de iaurt grecesc zilnic, dar poți, de asemenea, să amesteci laptele de vacă, băutura din soia și brânza pentru a îndeplini cele trei porții zilnice pentru a obține nutrienții de care ai nevoie pentru a menține sănătatea oaselor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×